Horoscop miercuri 6 aprilie 2022. Vești proaste pentru 2 zodii

Horoscopul tău săptămânal, 28 august - 4 septembrie

♈ BERBEC

Venus, planeta iubirii și a banilor, a intrat deja în Pești și în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Acest plasament planetar te poate ajuta să te apreciezi la un nivel profund în următoarele câteva săptămâni. Va trebui să fii binevoitor și plin de compasiune față de tine însuți. Cu toate acestea, ar fi bine să fii atent cu cheltuielile tale deocamdată, deoarece ar fi ușor să-ți împrăștii resursele fără să-ți dai seama. Asigură-te că îți reciți câteva afirmații pozitive în această seară, când Luna în Gemeni formează un aspect de susținere cu asteroidul vindecător, Chiron.

♉ TAUR

Vei simți o schimbare semnificativă astăzi, dragă Taur, când Venus, planeta ta guvernatoare, își face loc în sensibilul Pești. Acest plasament planetar va aduce creștere în cercul tău social în următoarele câteva săptămâni, pe măsură ce universul te împinge să cultivi conexiuni noi și existente. Între timp, Luna își continuă călătoria i prin Gemeni, formând în această seară un aspect de susținere cu asteroidul vindecător, Chiron. Folosiți acest climat cosmic ca o scuză pentru a vă răsfăța cu un pic de terapie cu amănuntul, mai ales dacă a trecut ceva timp de când nu v-ați mai răsfățat. Nu uitați să vă încadrați într-un buget rezonabil și să nu faceți achiziții mari care nu au fost pe deplin cercetate.

♊ GEMENI

Oportunitățile de prosperitate în carieră se vor manifesta probabil în următoarele câteva săptămâni, deoarece Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în Pești și în sectorul din harta ta care guvernează ambițiile profesionale. De asemenea, s-ar putea să te regăsești mai repede în legătură cu colegii tăi, deoarece vei avea chef să amesteci afacerile cu prietenia. Mai târziu în această seară, Luna în Gemeni îi dă un sărut asteroidului vindecător, Chiron, ajutându-vă să simțiți dragostea din partea prietenilor dvs. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a posta pe rețelele de socializare, deoarece oamenii vor avea chef să te susțină și să te ridice.

♋ RAC

Conexiunile de tip suflet pereche sunt susceptibile să te găsească în următoarele câteva săptămâni, deoarece dulcele Venus intră astăzi în Pești și în sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Dacă ești singur și cauți dragostea, ai putea întâlni pe cineva special în curând, deși ar trebui să folosești în continuare un ochi avizat atunci când examinezi potențialele partenere. Dacă ești în prezent într-o relație, caută modalități de a te lega cu iubitul tău pe teme filosofice pentru a profita la maximum de aceste vibrații. La nivel personal, este posibil să vrei să folosești acest plasament planetar ca o scuză pentru a te apleca spre partea mai ușoară a vieții, dându-ți permisiunea de a te îndepărta de persoanele sau situațiile care îți provoacă stres.

♌ LEU

Pregătește-te pentru ca relațiile tale să se intensifice în următoarele câteva săptămâni, dulce Leu, pe măsură ce Venus își face loc în Pești și în a opta ta casă solară. Dacă te afli într-un nou parteneriat, s-ar putea să duci lucrurile la următorul nivel cu iubitul tău, deoarece universul te încurajează să mergi în profunzime. De asemenea, ar trebui să privești acest plasament planetar ca pe o motivație pentru a tăia în sfârșit legăturile cu orice persoane care nu contribuie la bunăstarea ta emoțională sau mentală, deoarece nu vei avea chef să te complaci în toxicitate. Mai târziu în această seară, Luna în Gemeni se conectează cu asteroidul vindecător, Chiron, ceea ce te pune într-o dispoziție optimistă și socială.

♍ FECIOARĂ

Te vei simți înconjurată de iubire în toate formele ei astăzi, dragă Fecioară, pe măsură ce dulcele Venus intră în Pești și în sectorul din harta ta care guvernează chestiunile legate de inimă. Aceste vibrații vor persista pentru următoarele câteva săptămâni, aducând o energie visătoare și romantică în calea ta. Folosește acest climat cosmic ca pe o scuză pentru a te romantiza, aplecându-te asupra farmecului și relaxării ori de câte ori poți. Mai târziu în această seară, Luna formează o conexiune de susținere cu asteroidul vindecător, Chiron, oferindu-ți oportunitatea de a te elibera de orice stres pe care l-ai putea purta, mai ales dacă este afiliat cu munca sau cu relațiile tale cele mai apropiate.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Te vei simți motivat să reinvestești în sănătatea ta în următoarele câteva săptămâni, pe măsură ce Venus, planeta care te guvernează, își face loc în Pești și în sectorul din harta ta care guvernează starea de bine. Nu vă fie teamă să puneți niște bani în plus dacă vă simțiți chemat să mâncați organic, să vă înscrieți la sala de sport sau să investiți în sfârșit în niște vitamine de calitate. Un sentiment liniștitor de pace va umple aerul în această seară, când Luna în Gemeni intră într-un aspect blând cu asteroidul vindecător, Chiron. Folosiți această energie ca o scuză pentru a pluti pe un nor de autoîngrijire, fie singur, fie cu acea persoană specială.

♏ SCORPION

Pregătește-te să te sărbătorești pe tine însuți în următoarele câteva săptămâni, dulce scorpion, deoarece Venus intră în această dimineață în Pești și în a cincea ta casă solară. Acest climat cosmic îți va deschide în mod exploziv chakra inimii, umplându-te de iubire de sine și de oamenii la care ții cel mai mult. Această energie ar putea aduce, de asemenea, o poveste de dragoste aburindă în calea ta, așa că vei dori să rămâi deschis la ideea de iubire. Mai târziu în această seară, Luna în Gemeni formează o conexiune utilă cu asteroidul vindecător, Chiron. Folosește aceste vibrații pentru a te organiza în spațiul tău, scăpând de orice dezordine sau obiecte nefolosite care ocupă prea mult loc.

♐ SĂGETĂTOR

Vei observa o schimbare acasă astăzi, pe măsură ce Venus intră în Pești și în a patra ta casă solară. Acest plasament planetar te va face să investești în spațiul tău personal în următoarele câteva săptămâni, inspirându-te să îți împrospătezi decorul, să gătești mese elaborate și să te cuibărești confortabil pe canapea. De asemenea, s-ar putea să te simți chemată să îi îngrijești pe cei mai apropiați oameni, dar asigură-te că îți decupezi mult timp pentru îngrijirea de sine. Mai târziu în această seară, Luna în Gemeni îi dă un sărut asteroidului vindecător, Chiron, binecuvântându-vă cu inspirație creativă, distracție și un pic de romantism.

♑ CAPRICORN

Pregătește-te pentru ca vocea ta să adopte un aer poetic în următoarele câteva săptămâni, deoarece Venus intră în această dimineață în Pești și în sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Să vorbești din inimă va veni mai ușor acum, ajutându-te să îndulcești orice ziduri care s-ar fi putut dezvolta între tine și cei dragi. Te vei simți motivat să te organizezi în casă și în programul tău mai târziu în această seară, când Luna în Gemeni intră într-o conexiune de susținere cu asteroidul vindecător, Chiron. Această energie este perfectă pentru a-ți tăia timp pentru un pic de TLC, așa că asigură-te că îți programezi o zi pentru autoîngrijire în viitorul apropiat.

♒ VĂRSĂTOR

Inima ta va avea ocazia să se stabilizeze în următoarele câteva săptămâni, pe măsură ce dulcele Venus intră în compătimitorul Pești și în a doua ta casă solară. Aceste vibrații vă vor încuraja să găsiți siguranța în interior, ceea ce face important să vă oferiți multă dragoste. De asemenea, s-ar putea să vă simțiți chemat să vă răsfățați cu puțin lux și să vă aflați într-o dispoziție generoasă. Încercați doar să nu cheltuiți prea mulți bani pe familie și prieteni, deoarece universul vă împinge să economisiți ceva pentru viitor. De asemenea, este posibil să fiți binecuvântat cu câștiguri sau oportunități financiare neașteptate, deoarece prosperitatea dvs. caută modalități de a crește.

♓ PEȘTI

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră astăzi în semnul tău, dragă Pești, binecuvântându-te cu un impuls pentru carisma și alura ta în următoarele câteva săptămâni. Acest climat cosmic este ideal pentru a-ți rafina imaginea, mai ales dacă a trecut ceva timp de când nu ți-ai mai actualizat look-ul. De asemenea, vei constata că atragi noi potențiali parteneri, deoarece viața ta romantică se va încălzi cu siguranță. Între timp, în această seară, Luna își continuă călătoria prin Gemeni, formând o legătură dulce cu asteroidul vindecător, Chiron. Folosiți această energie ca o scuză pentru a petrece o seară de lux acasă, răsfățându-vă cu mâncăruri și băuturi fine și cu cea mai moale pijama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.