Horoscop până duminică. Ce se întâmplă cu zodiile în această săptămână

Horoscop până duminică. Ce se întâmplă cu zodiile în această săptămână

♈ BERBEC

Înveți despre perspectiva ta asupra vieții, deoarece Mercur, planeta minții, se conectează cu Jupiter, planeta filozofiei. Acest lucru este util pentru a dobândi o nouă abilitate sau pentru a învăța despre ceva care te interesează. Planeta iubirii, Venus, se armonizează cu planeta puterii, Pluto, care poate aduce la suprafață sentimente mega, profunde în jurul modului în care este exprimată dragostea. Încrederea și intimitatea pot crește prin comunicare. Solstițiul de vară luminează casa casei casei și a familiei din harta ta, ceea ce poate aduce o nostalgie pentru lucruri familiare și confortabile. Memoria ta poate fi mai puternică în următoarele săptămâni, amintindu-ți de trecutul tău îndepărtat și oferindu-ți un plus de compasiune.

♉ TAUR

Îți vezi locul tău în lume pe măsură ce guvernatorul tău planetar Venus se armonizează cu planeta puterii Pluto. Te poți simți împăcat știind că faci parte din ceva mai mare, sau poate că te trimite într-o stare momentană de plictiseală existențială. Acest lucru te poate găsi exploatând niște sentimente foarte sacre și lăsând lumea să știe cine ești. Soarele se mută în casa comunicării din harta ta, aducându-ți forța mentală. Puteți înșira cuvinte cu stil. Ești capabil să-ți exprimi propriul adevăr și să faci jurnale și cercetări. Venus, guvernatorul tău planetar, intră în casa banilor și a resurselor din harta ta, ceea ce te poate ajuta să faci contabilitate cu grație și ușurință. Niște dosare colorate ar putea fi de folos.

♊ GEMENI

Există un sentiment de posibilități nelimitate și de speranță pentru viitor, deoarece guvernatorul tău planetar Mercur se conectează cu optimistul Jupiter. Acest cer vă oferă o înțelegere mai profundă și mai holistică a obiectivelor și viselor dumneavoastră. Este un moment puternic pentru tine să te conectezi cu oameni care au resurse și conexiuni sociale. Ar trebui să ajungi la cei care pot face ca ideile tale să prindă viață. Pe măsură ce Soarele se mută într-un sector financiar al hărții tale, în următoarele săptămâni vei deveni mai conștient de bunurile tale, fie că este vorba de timp, energie sau bani. Planeta armoniei și a frumuseții, Venus, intră în semnul tău, onorându-te cu farmec și răcoare.

♋ RAC

Intuiția dvs. este accentuată pe măsură ce planeta minții, Mercur, se deplasează printr-un sector tainic al hărții dvs., dându-vă o bănuială puternică despre anumite lucruri (dar nu prea puteți spune de ce). Mercur se conectează cu Jupiter, oferind lecții despre libertate și autoritate. Vă puteți simți de succes ca voluntar. Îți înțelegi mai bine valorile prin intermediul relațiilor tale, pe măsură ce planeta iubirii, Venus, se armonizează cu planeta puterii, Pluton. Găsiți compasiune și bunăvoință chiar și în prezența a ceva care vă face să vă strâmbați din nas. Soarele intră în semnul tău, Rac, aducând o mai mare conștientizare a ceea ce ești și a modului în care poți trăi conform viziunii tale ideale despre tine.

♌ LEU

Există sentimente mari în legătură cu munca și moștenirea ta, deoarece Venus, planeta valorilor, se armonizează cu planeta puterii, Pluto. Acest lucru te poate face mai magnetic și mai puternic fără efort în domeniul tău, dar poate scoate la iveală și unele emoții profunde despre ceea ce lucrezi și care este scopul final. Poate că te simți foarte sensibil în legătură cu munca ta și cu ceea ce faci din viața ta. Conducătorul tău planetar, Soarele, s-a mutat cu o zodie mai aproape de a ta… este vară și suntem la patru săptămâni de sezonul Leilor! Sunt sigură că știi deja ce faci de ziua ta. Dar, deocamdată, e timpul să te relaxezi în culise, să-ți suni oamenii și să aștepți ca spectacolul să înceapă.

♍ FECIOARĂ

Îți pui întrebări despre ceea ce pot oferi ceilalți oameni, în timp ce Mercur, conducătorul tău planetar, se conectează cu generosul Jupiter. Probabil că îți pot oferi multe, dacă poți să intri în puterea ta și să le ceri! Oportunitatea este acolo, trebuie doar să spui cuvântul. Soarele intră în casa speranțelor și a viselor din harta ta, aducându-ți conștientizare și claritate în jurul obiectivelor tale. Acesta este un moment pentru a vă conecta cu prietenii și comunitatea extinsă. Dacă vrei să știi cum să-ți formulezi corect intențiile – cum să ceri favoruri mari, sau o mărire de salariu, o bursă sau un împrumut – poți oricând să găsești pe cineva din comunitatea ta sau online care este o autoritate în domeniu.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Conversațiile cu partenerii tăi și cu alte relații sunt cu adevărat la nivelul următor. Poate că ar trebui să înregistrezi o parte din ele. Planeta comunicării, Mercur, se conectează cu Jupiter filozofic, învățându-te despre ceea ce gândesc și cred ceilalți oameni. Acest lucru nu poate decât să îți ofere o mai bună înțelegere a lumii și a propriilor tale convingeri, de asemenea. Conducătorul tău planetar Venus se armonizează cu planeta puterii Pluto, ajutându-te să depășești orice sentimente adânc înrădăcinate cu grație și demnitate. Soarele se mută în sectorul carierei din harta ta, aducând un sentiment de faimă și măreție. Puteți fi văzut de departe. Venus, guvernatorul tău planetar, intră în semnul de aer coleg Gemeni, punându-te în dispoziția de a explora noi teritorii, atât intelectuale, cât și geografice.

♏ SCORPION

Relațiile trec la nivelul următor fără efort, deoarece planeta iubirii Venus se armonizează cu planeta puterii Pluto. Dacă vă simțiți în siguranță și aveți încredere, vă puteți conecta cu ceilalți la un nivel profund intim și sublim. Dacă simțiți probleme mai profunde la ceilalți, care sunt conectate la propriile modele și bucle, pot apărea niște rufe murdare pe care trebuie să le rezolvați. Soarele intră în semnul de apă tovarășului Rac, mutându-ți atenția spre lumi și vieți departe de a ta. Acesta este un moment studios și monden, când ești curios să afli ce se află acolo. Acesta poate fi, de asemenea, un moment foarte spiritual în viața ta, pe măsură ce te gândești mai mult la convingerile tale, nu doar din punct de vedere moral sau politic, ci și existențial.

♐ SĂGETĂTOR

Îi faci pe ceilalți să râdă și le înveselești atmosfera pe măsură ce Jupiter, conducătorul tău planetar, se conectează ușor cu mesagerul Mercur. Conversațiile au un aer lejer, care îți permite să te faci înțeles fără probleme. Intimitatea și încrederea devin evidențiate pe măsură ce Soarele se mută în casa resurselor comune din harta ta. Acest lucru poate aduce, de asemenea, puțină ordine în finanțe și (îmi pare rău să o menționez) în taxe. La nivel emoțional, ești capabil să oferi și să ceri vindecare într-un mod profund transformator, iar lucrul într-o manieră sinceră de colaborare te poate duce departe. Planeta iubirii și a armoniei, Venus, intră în casa relațiilor din harta ta, începând conversațiile despre valorile tale în parteneriate. Vibrațiile din viața ta amoroasă și socială se îmbunătățesc.

♑ CAPRICORN

Intri într-un flux armonios și descoperi că rutinele tale se desfășoară fără probleme, pe măsură ce Mercur, foarte ocupat, se conectează cu Jupiter, optimist, care te învață despre comunicarea sarcinilor și despre cum să-ți faci mult spațiu și timp pentru tine. Acum îți este mai ușor să îți iei un minut pentru a te gândi și a te recalibra. Este mai posibil să păstrezi planurile deschise și să lași loc pentru prostie. Sensualul Venus se armonizează cu Pluton, dezrădăcinând emoții profunde legate de intimitate și de rolul pe care îl joci în viața socială și de întâlnire. Există o excavare profundă a sentimentelor tale în jurul plăcerii și a faptului că îți permiți să ai parte de lucruri frumoase. Soarele intră în casa relațiilor din harta ta, aducându-ți conștientizare emoțională și claritate despre dinamica interpersonală.

♒ VĂRSĂTOR

Există o înțelegere mai profundă a dorințelor dvs. pe măsură ce planeta iubirii Venus se armonizează cu Pluton psihologic, dezrădăcinând emoțiile profunde. Poți face un pas înapoi și poți vedea cum s-au desfășurat lucrurile în relațiile tale, încă din copilărie, dintr-o perspectivă de pasăre. Pot fi implicate unele săpături mentale. Relațiile de familie ale fiecăruia îi afectează într-o anumită măsură la nivel psihologic, dar s-ar putea să explorezi adevărul mai profund al psihologiei familiale și modul în care aceasta îți afectează valorile și dorințele. Soarele intră în casa muncii și a rutinei din harta ta, aducându-ți privirea spre sarcinile legate de muncă și sănătate. Îți vei da seama de ce anume are nevoie stilul tău de viață pentru ca tu să te simți puternic, sănătos și plin de energie.

♓ PEȘTI

Înveți mai multe despre familia și casa ta pe măsură ce Mercur, planeta minții, se conectează cu Jupiter, conducătorul tău planetar. Poți face un pas înapoi și poți vedea care este cel mai important lucru în care să investești. Poți cere cu ușurință unui coleg de cameră sau unui membru al familiei să împartă cu tine sau să te ajute. Soarele intră în semnul de apă colegului Rac, începând una dintre cele mai distractive perioade ale anului pentru Pești! Este o perioadă în care te gândești mai mult la distracție, plăcere și prietenii. Săptămânile următoare sunt bune pentru a aduce oamenii împreună pentru întâlniri, seri de jocuri sau meșteșuguri. Poți chiar să îți decorezi spațiul în consecință. Planeta plăcerii, Venus, intră în casa căminului din harta ta, aducând frumusețe și armonie în viața ta domestică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.