Horoscop până la final de martie. Vești bune în următoarele 2 săptămâni

Berbec

Pregătește-te pentru niște sentimente intense, pe măsură ce începe luna martie și sezonul Peștilor se concentrează pe casa ta a douăsprezecea, cea vindecătoare. Ai parcurs un drum lung în ultimele câteva luni, Berbec, dar este timpul crucii. Luna plină din 7 martie te îndeamnă să-ți iei adio de la strategiile de adaptare nesănătoase, iar mutarea lui Saturn în zona ta de închidere în aceeași zi aduce pe masă niște vibrații de let it go din plin. Ești mai mult decât pregătit să treci într-o fază cu totul nouă a vieții tale, Berbec. Nu se va întâmpla peste noapte, dar schimbarea începe acum.

Gândește-te la sezonul Berbecului (din 20 martie) ca la noul tău an personal și pregătește-te să faci unele schimbări mult așteptate. Noile aventuri, noua gândire și conexiunile de nivel următor ar trebui să figureze pe măsură ce se desfășoară luna martie, mai ales dacă îți stabilești intenții în acest sens la Luna nouă din 21 martie în semnul tău. O situație delicată de acasă sau de familie ar putea începe să se rezolve atunci când guvernatorul tău Marte intră în zona ta domestică pe 25 martie. Iar mutarea lui Pluton în zona dvs. socială ar putea aduce o nouă comunitate transformatoare în viața dvs. – una în care puteți deveni inima și sufletul acesteia. Schimbarea întregii tale vieți într-o singură lună ar putea părea nerealistă, dar dacă cineva o poate face, tu poți, Berbec. Continuă – abia acum ajungi la partea bună.

Taur

Înconjoară-te de oameni care îți fac viața să se simtă plină de potențial și nu vei da greș luna aceasta, Taur. Sezonul Peștilor se concentrează pe a unsprezecea ta casă socială, îndemnându-te să îți faci timp pentru prietenii, conexiunile și comunitățile care te fac să te simți cel mai bine. Viața a fost foarte grea în ultima vreme, dar cu oamenii potriviți în echipa ta, te descurci de minune. Luna plină din 7 martie se proiectează în a cincea ta casă a vremurilor bune invitându-te să te apleci asupra lucrurilor bune și să renunți la vechile idei despre ceea ce meriți de la viață. Meriți mai mult, Taur – întotdeauna ai meritat.

Mutarea lui Saturn cel matur în a unsprezecea ta casă socială (tot pe 7 martie) te îndeamnă să te gândești la crearea unei echipe care să te ducă pe tine și visele tale mai departe, într-o nouă eră de succes. Și fii gata să spui la revedere gândirii și așteptărilor învechite, deoarece sezonul Berbecului sosește pe 20 martie. Acum știi la ce trebuie să renunți pentru a merge mai departe. Fii curajos, Taur! Și stabilește-ți o intenție care înseamnă mai mult ca niciodată pentru tine pe 21 martie, luna nouă. Visele devin realitate, dar nu întotdeauna iau forma pe care ți-ai imaginat-o. Viața ta, cariera și nivelul de fericire sunt pe cale să primească un upgrade al naibii de bun.

FOLLOW ME

Gemeni

Numai muncă și nimic de joacă nu prea se potrivește Gemenilor, dar piatra de moară te cheamă luna aceasta – și nu vei regreta timpul pe care îl petreci acolo. Gândește-te la scară mare Gemeni, pentru că un vis care a părut doar inaccesibil ar putea deveni foarte real în această lună. Cariera ta este în plină ascensiune și, fie că urci pe scara corporației, fie că începi pe cont propriu sau că zgudui lucrurile așa cum numai tu știi să o faci, ai ceea ce îți trebuie pentru a ajunge în vârf. Cel mai bun din toate, vei înțelege în curând adevărata importanță a ceea ce lucrezi datorită unei verificări a realității din partea lui Saturn popa care începe pe 7 martie. Nimic nu se va întâmpla peste noapte, dar atunci când Luna plină va pătrunde în a patra ta casă, a casei și a familiei (tot pe 7 martie) vei ști care sunt prioritățile tale.

Până în sezonul Berbecului (din 20 martie) ai putea vedea începuturile unei schimbări în cercul tău social, deoarece cineva care nu poate face față creșterii tale se îndepărtează în liniște. Îmbrățișează acest lucru, Gemeni. Fiecare sfârșit este un început deghizat. Luna nouă din 21 martie ar putea să te vadă punând în mișcare rotițele pentru a crea o comunitate magică a ta – una în care opinia tuturor contează. Visele de călătorie și transformarea merg mână în mână spre sfârșitul lunii, când o oportunitate de vis se prezintă în fața ta. Găsește o modalitate de a spune „Da”, dacă se poate.

Rac

Acasă este întotdeauna acolo unde este inima pentru Rac, dar s-ar putea să te simți chemat să privești dincolo de curtea ta atunci când se prezintă o oportunitate în această lună. Cine spune că viața trebuie să urmeze un tipar stabilit de cei care au trecut înainte? Începutul lunii martie ar putea să te vadă eliberându-te de așteptări cu un model complet nou de muncă, dragoste sau viață. Luna plină din 7 martie cade în zona ta de comunicare, îndemnându-te să spui ceea ce trebuie să spui pentru a merge înainte, în timp ce mutarea lui Saturn în aceeași zi în zona ta de călătorie ar putea să te facă să te gândești de două ori la locul unde îți petreci zilele. S-ar putea să nu vă simțiți încă pregătiți să vă faceți nomazi digitali, dar cosmosul pare să vrea să știți că este o opțiune.

Anul Nou astrologic începe pe 20 martie, aducând un sentiment de creștere și reînnoire a echinocțiului de primăvară în cariera ta. Te-ai reținut, Rac? Luna nouă din 21 martie te îndeamnă să te gândești din nou și să crezi în mai bine, în timp ce treci în următoarea fază a vieții tale. Transformarea este în cărți pentru tine la sfârșitul lunii, dar ar putea fi o ardere lentă. O dorință secretă pe care nu ai împărtășit-o cu nimeni începe să ceară atenție – și pe bună dreptate. Dacă nu te poți opri din a te gândi la ea, poate că este timpul să o faci, Rac?

Leu

Schimbarea este în cărți pentru Leu în această lună, deoarece sezonul Peștilor ajunge în cea de-a opta casă a ta transformatoare. Ați muncit din greu pentru a ajunge unde vă aflați în viață și acum nu este momentul să renunțați fără luptă. Fie că această luptă este pentru dragoste, pentru muncă sau pentru un cuib pe care l-ai creat cu greu, nu-ți fie teamă să lupți pentru ceea ce crezi în acest martie. Luna plină din 7 martie cade în zona ta de bogăție pentru a-ți reaminti că banii chiar fac lumea să se învârtă pentru unii oameni – dar nu trebuie să te aliniezi la gândirea lor.

Te schimbi mai repede decât poate ține pasul cineva care nu ține cu adevărat la tine în acest moment. Iar construirea unui viitor care să funcționeze pentru tine și pentru oamenii pe care îi iubești este singurul lucru care contează. Vine sezonul Berbecului (20 martie) te-ai putea trezi gândind mult în afara unei cutii în care cineva vrea să te pună. Permiteți ideilor legate de călătorii, învățare și pozitivitate să supraîncarce intențiile stabilite pe 21 martie, luna nouă, și veți vedea în curând că o viață bine trăită este răzbunarea supremă. O relație pe care te-ai temut că o vei pierde pentru totdeauna se schimbă în bine sub ochii tăi. Permite-i noului tu să conducă spectacolul de acum încolo, Leu.

Fecioară

Iubirea este tot ce ai nevoie luna aceasta, pe măsură ce sezonul Peștilor aprinde lucrurile în zona ta de relații, dar nu doar romantismul este în cărți pentru tine în martie. Orice fel de duo sau parteneriat ar putea zgudui lucrurile în lumea Fecioarei în această lună – gândiți-vă la noi prietenii, colaborări și echipe de afaceri palpitante. Luna plină din 7 martie cade în semnul tău, oferindu-ți ocazia perfectă de a renunța la tot ceea ce nu mai funcționează pentru tine. Este timpul să mergi mai departe, Fecioară. Și este esențial să te decizi cine vrei să te însoțească în această călătorie, mai ales când sensibilul Saturn începe o sejur în zona ta de dragoste în această lună.

Sezonul Berbecului, care începe odată cu echinocțiul de primăvară din 20 martie, aduce concentrare, entuziasm și sentimente mari în calea ta. S-ar putea chiar să aducă un impuls financiar mult așteptat. Folosiți puterea Lunii noi din 21 martie pentru a vă stabili intenții care să vă pună adevăratele pasiuni în centrul a tot ceea ce faceți. Ai tras linia destul de mult timp, Fecioară. Acum este momentul să strălucești pentru cine ești cu adevărat. Așteptați-vă la un sentiment reînnoit de scop atât în munca dvs. cât și în bunăstarea dvs. atunci când Pluton transformator se îndreaptă spre cea de-a șasea casă a dvs. axată pe rutină, pe 23 martie. Acesta este începutul unei ere complet noi a Fecioarei.

Balanță

Redobândirea sănătății și a stării de bine rămâne în fruntea listei de lucruri de făcut în această lună, deoarece sezonul Peștilor continuă să concentreze atenția asupra zonei tale de bine. Aceasta nu va fi doar o soluție pe termen scurt, Balanță. Atunci când o verificare a realității, grație lui Saturn sensibil, sosește în aceeași zi cu o lună plină în casa a douăsprezecea, axată pe vindecare, vei ști că a venit timpul să te pui cu adevărat pe primul loc. Dacă se joacă cu liniștea ta mentală, este afară în acest martie, Balanță.

Viața ar trebui să se simtă în creștere până la jumătatea lunii, dar vei începe să culegi roadele muncii tale grele până în sezonul Berbecului (din 20 martie). Știi deja ce funcționează și ce nu atunci când vine vorba de a-ți menține obiectivele pe drumul cel bun și de data aceasta vorbești serios. Relațiile de orice fel intră în centrul atenției spre sfârșitul lunii, așa că folosește Luna Nouă din 21 martie pentru a chema genul de iubire pe care ți-o dorești de mult timp. Și nu uitați nici de iubirea de sine! Nu va dura mult timp pentru a vedea cât de bine te simți în legătură cu totul atunci când preiei din nou controlul asupra propriului destin. Dacă cosmosul își va urma calea, vei avea parte de cea mai frumoasă perioadă din viața ta până la sfârșitul lunii martie.

Scorpion

Este în sfârșit timpul să lăsați să curgă vremurile bune după un început de an frustrant de lent. Sezonul Peștilor vă aprinde a cincea casă a distracției, flirtului și frivolității, aducând în calea dvs. invitații, oportunități și alunecări nesfârșite de DM. Păstrează-ți concentrarea la fel de ușoară ca energia acestei luni și vei vedea în curând magia care se întâmplă atunci când faci din bucurie o prioritate în viața ta. Se anunță vești bune și pentru viața ta socială. Steaua ta a crescut încet de ceva timp, dar este pe cale să strălucească mai mult ca niciodată. Înconjoară-te de oameni care te cunosc, te văd și vor să te sărbătorească, pentru că viața ta este pe cale să se schimbe în cel mai interesant mod.

Până în sezonul Berbecului (din 20 martie) vei fi gata să te apuci de treabă și să lucrezi la un nou proiect care se simte diferit de tot ce a fost înainte. Ești exact acolo unde ar trebui să fii, Scorpion – așa că nu te îndoi de tine nici măcar o secundă. Schimbările în casa ta și în configurația familiei ar putea zgudui lucrurile spre sfârșitul lunii, dar imaginea de ansamblu este la fel de atrăgătoare ca întotdeauna. Timpul pentru a juca la scară mică a luat sfârșit în mod oficial.

Săgetător

Nu sunteți încă pregătit să ieșiți din modul de hibernare? Te înțelegem, Sag, dar a venit timpul să te ridici ușor de pe canapea și să începi să te ocupi de obiectivele tale pentru 2023. Crearea unor fundații suficient de puternice pentru a construi ceva este esențială pentru tine acum, iar cosmosul – plus sezonul Peștilor – te susține. Gândește-te la scară mare când vine vorba de planurile de viitor în această lună, Sag. Doar pentru că configurația familiei tale a fost întotdeauna într-un fel, nu înseamnă că trebuie să rămână așa pentru totdeauna.

Veștile bune în zona carierei tale în jurul lunii pline din 7 martie ar putea fi catalizatorul de care ai nevoie pentru a face un salt îndrăzneț în necunoscut. Este timpul să lași trecutul acolo unde îi este locul și să știi că poți face asta – chiar dacă ți se pare mult prea departe de tine. Pe măsură ce responsabilul Saturn și transformatorul Pluto își schimbă amândoi semnele în această lună (pe 7 și, respectiv, 23), viața s-ar putea să se simtă mai mult în aer decât de obicei – dar totul face parte dintr-un proces magic. Este timpul să trăiești viața în termenii tăi și să vorbești serios de data aceasta. Sezonul Berbecului (începând cu 20 martie) aduce vibrații foarte bune în calea ta și mult noroc, de asemenea. Stabilește-ți un obiectiv creativ pe 21 martie și s-ar putea să ajungi exact acolo unde ți-ai dorit întotdeauna să fii. Lumea este pregătită să primească ceea ce ai de împărtășit.

Capricorn

Proiectele legate de scris, vorbit și împărtășit povești par aprinse pentru tine luna aceasta, Capricorn. Nu ai nevoie să ți se spună să gândești în stil mare când vine vorba de obiectivele viitoare, dar acum ar putea fi un moment bun să te gândești în afara oricăror cutii în care te-ai pus. Găsirea unui echilibru între viața profesională și cea de acasă este o temă importantă pentru tine în acest an, iar comunicarea cu cei la care ții cel mai mult este cheia pentru a realiza acest lucru. Încearcă doar să nu lași ca ideea altcuiva despre cum ar trebui să fie viața să ți-o dicteze pe a ta înainte de a fi pregătit. Ideile legate de călătorii, învățare și aventură arată bine în preajma Lunii pline din 7 martie, atâta timp cât poți găsi în tine puterea de a face un salt de credință.

Până în sezonul Berbecului (din 20 martie) te-ai putea trezi mutându-te, făcând schimbări în situația ta de viață sau primind vești interesante din partea familiei. Stabilește-ți intenții care să se concentreze pe imaginea de ansamblu în jurul Lunii noi din 21 martie și vei ști în curând ce trebuie să faci în privința detaliilor. Mutarea lui Pluton în zona ta de bogăție ar putea însemna o schimbare pozitivă pentru finanțele tale, dar nu va fi o rezolvare peste noapte. Acesta este doar începutul, Capricorn. Este timpul să îți transformi puterea de convingere în tipul de viitor la care ai visat întotdeauna.

Vărsător

Găsirea libertății financiare este cheia pentru tine acum, Vărsătorule, și fie că asta înseamnă să lucrezi ore suplimentare, să gândești creativ sau să vorbești dulce pentru a ieși din necazuri, există un upgrade de viață în curând. Sezonul Peștilor se concentrează în zona ta de bogăție, invitându-te să ceri mai mult și să-ți cunoști valoarea pe măsură ce se desfășoară luna martie. Înveți multe despre cine ești și ce contează cel mai mult pentru tine acum și a fost edificator. Căile vechi cu siguranță nu deschid uși noi, Vărsătorule. Permite-ți să renunți la tot ceea ce trebuie să lași în urmă pentru a avansa pe 7 martie, luna plină, și fii pregătit pentru zile mult mai luminoase în viitor.

Sezonul Berbecului (din 20 martie) aduce energie proaspătă atunci când ai cea mai mare nevoie de ea. Ești gata să te desprinzi cu câteva adevăruri de acasă? Niciodată nu ți-a fost teamă să ieși din mulțime și vocea ta contează mai mult ca niciodată acum. Folosiți puterea Lunii noi din 21 martie pentru a face planuri care prioritizează adevărul așa cum îl vedeți. Alții ar putea avea propriile lor versiuni, dar este timpul să începi să trăiești după a ta. Când transformatorul Pluto începe o rotație în semnul tău pe 23 martie, vei ști că este momentul potrivit pentru a începe ceva nou. Te îndrepți spre un loc cu adevărat magic, Vărsătorule. Fii gata să strălucești mai mult ca niciodată.

Pești

Totul se întâmplă în lumea Peștilor în această lună, când sezonul zilelor de naștere își atinge punctul culminant, iar un proiect în care ai pus suflet și inimă primește în sfârșit undă verde. Timpul pentru hibernare a luat sfârșit în mod oficial! Cuvintele tale sunt puterea ta în acest început de martie, așa că folosește-le în avantajul tău, Pești. Și pregătește-te pentru acțiune în jurul datei de 7 martie, când o lună plină în zona ta de iubire și mutarea sensibilă a lui Saturn în semnul tău te invită să reevaluezi, să repornești și să devii realist cu privire la direcția în care te îndrepți. Spoiler: singura cale este în sus!

Când sezonul Berbecului dă startul noului an astrologic pe echinocțiul de primăvară (20 martie), un efort creativ ar putea începe să dea roade. Și da, ne referim la bani reali și reci. Peștii nu pot supraviețui doar cu vise – oricât de mult ai face să încerci să îți faci munca vieții tale. Luna nouă din 21 martie te invită să țintești sus și să nu te mai mulțumești cu mai puțin decât meriți. Acesta este începutul unei schimbări masive de direcție pentru tine – o schimbare în care vei prelua lumina reflectoarelor și recompensele care ți se cuvin. Nu ești sigur că ești în stare să faci asta? Când Pluton se va muta în a douăsprezecea ta casă de vindecare, pe 23 martie, vei începe să înțelegi ce trebuie să se întâmple în cea mai mare transformare a ta de până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.