Horoscop până la Paște pentru toate zodiile

Horoscop 9 mai 2022. Vești bune la început de săptămână

♈ BERBEC

Pe 19 aprilie, când soarele debutează în Taur, aduce energie și vitalitate în a doua ta casă a veniturilor și a sentimentului de autoapreciere. Rețineți că sectorul dvs. al banilor și a opta casă a fuziunilor vor continua să fie evidențiate pe tot parcursul sezonului eclipselor, așa că fiți atenți la temele recurente. Dacă lucrurile ți se par confuze în ceea ce privește simțul tău de orientare, trecerea Lunii în Capricorn pe 21 aprilie îți va aduce claritatea de care ai mare nevoie, mai ales când vine vorba de chestiuni legate de carieră, precum și de simțul tău de autoritate. Îl vei hrăni sau îl vei lăsa în voia universului? Pe 23 aprilie, ultimul sfert de lună va intra în cuadratură cu Soarele, provocându-vă să discerneți între a rămâne în zona de confort vs. a explora alte orizonturi.

♉ TAUR

Guvernatorul tău planetar, Venus, va face sextil cu Uranus, ceea ce continuă să accentueze „valoarea generală de șoc” a astro-veșniciei, mai ales când vine vorba de finanțele, relațiile și valorile tale. Nu judecați niciodată o oportunitate după ambalajul său original; nu vă temeți să desprindeți straturile. Folosește-ți discernământul pe 19 și 20 aprilie, când Luna se ciocnește cu Venus, Jupiter și Neptun, deoarece ești predispus să pierzi din vedere imaginea de ansamblu în această perioadă. Din fericire, trecerea Lunii în Capricorn pe 21 și 22 aprilie aduce ușurință și claritate, deoarece va completa energiile planetare actuale și va aduce un impuls pentru activitățile mondene și sistemele tale de credință. Pe 23 aprilie, însă, ultimul sfert de lună în Vărsător (carieră și autoritate) se va ciocni cu Soarele din semnul tău; ceva trebuie să cedeze.

♊ GEMENI

Așteptați-vă la neprevăzut, deoarece Venus se va armoniza, de asemenea, cu Uranus, cel care face schimbări, totul în timp ce străbate cu strălucire casa a 10-a a mișcărilor șefilor voștri. Ați lucrat la ceva în liniște în spatele scenei? Una dintre superiorii sau supervizoarele tale de sex feminin te-ar putea prinde cu garda jos, felicitându-te pentru o treabă bine făcută. S-ar putea să simțiți nevoia de a vă ascunde la trecerea Soarelui în Taur pe 19 aprilie, dar ați putea opta oricând pentru o vacanță mult așteptată. Este important să fii exigent pe 19 și 20 aprilie, deoarece parteneriatele tale personale și profesionale vor fi probabil puse la încercare. Știți deja cum stau lucrurile, așa că nu vă descurajați. Este o perioadă de „make-or-break”, iar trecerea Lunii în Capricornul pragmatic pe 21 și 22 aprilie vine cu o claritate de care ai mare nevoie. Ultimul sfert de lună de pe 23 aprilie va necesita însă o decizie importantă.

♋ RAC

Dacă logistica noii tale aventuri nu are sens imediat, găsește o ieșire pentru a transmuta teama și neliniștea. Acest lucru este valabil mai ales dacă luăm în considerare trecerea Lunii în Săgetător (a șasea ta casă) pe 19 și 20 aprilie, deoarece se va confrunta simultan cu un stellium de planete din Pești, creând confuzie în ceea ce privește simțul tău de orientare. Aveți nevoie să discutați lucrurile cu un iubit, și/sau cu un potențial partener de afaceri? Pe 21 și 22 aprilie, Luna va aduce claritate și împământenire în a șaptea ta casă a contractelor și a relațiilor angajate, ceea ce te ajută să te împaci cu o decizie clară. Ultimul sfert de lună din 23 aprilie, însă, va necesita probabil o alegere între două lumi. Partea bună este că, în adâncul sufletului tău, știi răspunsul.

♌ LEU

Venus se va armoniza cu Uranus, cel care face schimbări, pe 18 aprilie, așa că așteaptă-te la ceva neașteptat când vine vorba de o chestiune legată de carieră sau de o investiție. A doua zi, Soarele (guvernatorul tău ceresc) va debuta în Taur, aducând energie și vitalitate în casa a 10-a a autorității tale în lume. Contemplați dacă să vă aventurați în altă parte în viața dvs. profesională? Dacă nivelul dvs. de încredere este scăzut pe 19 și 20 aprilie, totul se datorează trecerii Lunii în Săgetător, deoarece se va ciocni cu stellium-ul de energii care planează asupra casei dvs. intime nr. 8. Rămâi cu ochii pe premiu și pe imaginea de ansamblu. Dinamica relațională va fi cu siguranță în centrul atenției spre sfârșitul săptămânii, când ultimul sfert de lună (în sectorul tău relațional) se va afla în cuadratură cu Soarele. Fie că este vorba de plan personal sau profesional, capitolele se vor încheia în curând.

♍ FECIOARĂ

Venus va face sextil cu Uranus din 18 aprilie, declanșând unele evoluții neașteptate în ceea ce privește banii, relațiile și sistemele de valori. Pe 19 și 20 aprilie, ești predispus să rămâi în sentimentele tale în legătură cu o anumită colaborare, așa că încearcă să te concentrezi pe imaginea de ansamblu. Vestea bună: trecerea Lunii în Capricorn pe 21 aprilie va atenua tensiunea și va elibera o parte din confuzia care a venit odată cu ea. În timp ce îți luminează a cincea casă a pasiunii pe 22 aprilie, Luna se va armoniza cu guvernatorul tău ceresc, Mercur, împreună cu un stellium de planete din sectorul tău de relații. Interesant ce poate face o informație semnificativă, nu-i așa? Ultimul sfert de lună din 23 aprilie înseamnă că este timpul să acționați.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Soarele va debuta în Taur pe 19 aprilie, energizându-ți și revitalizându-ți a opta casă a tranzacțiilor, care va pune în lumină teme proeminente cu care vei lucra pe parcursul acestui sezon de eclipse. Acestea fiind spuse, dacă vrei să te muți sau să abordezi o situație dintr-o perspectivă diferită, călătoria Lunii prin Săgetător pe 19 și 20 aprilie ar putea declanșa sentimente de confuzie și neliniște generală. Nu luați decizii pripite încă. Din fericire, vă puteți aștepta la mai multă claritate la trecerea lunii în Capricorn pe 21 și 22 aprilie – deși ar putea fi de scurtă durată. Ultimul sfert de lună în Vărsător (în a cincea ta casă a iubirii, plăcerii și exprimării de sine) se va confrunta cu Soarele pe 23 aprilie, creând fricțiuni între a rămâne fidel angajamentelor anterioare vs. a te elibera și a-ți urma inima.

♏ SCORPION

Din 18 aprilie, Venus se va armoniza cu rebelul Uranus, ceea ce înseamnă că evoluțiile spontane continuă, mai exact când vine vorba de teme legate de viața ta amoroasă, talentele creative și dorința de recunoaștere. Aceasta ar putea fi colaborarea vieții tale, dar numai dacă există o cantitate egală de a da și a primi. Acum, dacă lucrurile se simt nesigure pe 19 și 20 aprilie, ia-ți ceva timp pentru a te retrage și a-ți aduna gândurile. Acest lucru ar putea avea legătură cu călătoriile sau poate cu un fel de investiție riscantă. Vestea bună este că Luna se va deplasa în Capricorn (sectorul tău de comunicare) în ziua următoare, aducând o claritate și o împământare foarte necesară situației. Provocarea, totuși, va proveni probabil din ultimul sfert de lună din 23 aprilie, deoarece se va confrunta cu soarele. Sunt aceste parteneriate aliniate cu sentimentul tău de securitate și libertate individuală?

♐ SĂGETĂTOR

Soarele va debuta în Taur pe 19 aprilie, ceea ce aduce energie și vitalitate în a șasea ta casă a ritualurilor zilnice, a diligențelor și a actelor de serviciu. Sănătatea și atenția ta sunt, de asemenea, de mare importanță pe parcursul acestui sezon ceresc. Așadar, dacă te simți neliniștit sau iritabil pe 19 și 20 aprilie, când Luna călătorește prin semnul tău, fă tot posibilul să rămâi cu picioarele pe pământ și să te concentrezi asupra fericirii tale. De asemenea, este important să îți stabilești limite ferme, mai exact când vine vorba de emoțiile tale și de liniștea sufletească. Vestea bună este că prioritățile tale devin clare odată cu trecerea Lunii în Capricorn, pe 21 aprilie, deoarece va face lumină asupra bazei sentimentului tău de siguranță și a ceea ce este necesar din partea ta pentru a obține acest lucru. Acest lucru, însă, va necesita o judecată de valoare, mai ales dacă luăm în considerare ultimul sfert de lună de pe 23 aprilie. Care este planul?

♑ CAPRICORN

Oricare ar fi cazul, va ieși din nou la suprafață pe 18 aprilie, când Venus se va armoniza cu Uranus, cel care face schimbarea, deoarece va exista probabil o decizie spontană sau o revelație în legătură cu finanțele, relațiile sau sistemele tale de valori. Ia-ți ceva timp pentru a contempla pe cont propriu în timp ce Luna se plimbă prin Săgetător pe 19 și 20 aprilie, deoarece ești mai predispus să fii ușor influențat de opiniile altora în această perioadă. Apoi, Luna intră în semnul tău pe 21 aprilie, unde se va lega în cele din urmă cu Mercur pe 22 aprilie, ceea ce reprezintă un plus pentru impulsul și claritatea mentală pe care le cauți. Ceva se închide în cerc, dar ultimul sfert de lună în Vărsător, pe 23 aprilie, va necesita probabil o decizie mai devreme decât anticipai.

♒ VĂRSĂTOR

Fie în plan personal, fie în ceea ce privește viața de familie, sextilul lui Venus cu Uranus, guvernatorul tău, din ziua următoare, va contribui la această decizie improvizată, mai ales când vine vorba de confortul tău, de finanțe și de sistemele tale de valori. Poate că este vorba de un membru al familiei care decide să te ajute financiar sau de o afacere de familie de care te ocupi. Soarele va debuta, de asemenea, în Taur (a patra ta casă, a căminului și a familiei) pe 19 aprilie, ceea ce te încurajează să te întorci spre interior. Cu toate acestea, dacă lucrurile se simt haotice și/sau copleșitoare pe 19 și 20 aprilie, asigură-te că rămâi pe culoarul tău, deoarece ești predispus să răspunzi la influențele exterioare în această perioadă. Dacă abia aștepți să te retragi în spațiul tău de siguranță, trecerea Lunii în Capricorn pe 21 aprilie este momentul perfect pentru a face acest lucru. Nu ezitați să vă sprijiniți și pe cei dragi pentru sprijin. La urma urmei, nu se pot nega efectele ultimului sfert de lună din această săptămână în semnul tău. În contradicție cu Soarele, sunt șanse să fii chemat să faci o schimbare importantă în viață.

♓ PEȘTI

O transformare ar putea să se îndrepte și spre tine – și ți se atrage atenția în această săptămână. Având în vedere călătoria Lunii prin Săgetător (și a 10-a ta casă a carierei) pe 19 și 20 aprilie, acest lucru ar putea avea legătură cu viața ta profesională; deși, cuadratura Lunii cu stellium-ul de energii din semnul tău ar putea fi ceea ce îți înăbușă simțul direcției sau, poate, îți inspiră un sentiment de „trac” atunci când vine vorba de asumarea unui rol de lider în viața ta. O parte din confuzie se clarifică odată cu trecerea Lunii în Capricorn, pe 21 aprilie, mai ales acum că Soarele îți energizează sectorul comunicării. Încotro urmează? Sunteți gata să lăsați trecutul în urmă? Dacă răspunsul tău este nu, ultimul sfert de lună în Vărsător, pe 23 aprilie, te roagă să te contrazici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.