Horoscop pana la Revelion! Urmează câteva zile dificile până la final de an!

Horoscop pana la Revelion! Urmează câteva zile dificile până la final de an!

Berbec

Venus se conectează cu Neptun, ceea ce te-ar putea inspira să încerci diferite costume. S-ar putea decide să vă arătați strălucirea într-un mod deosebit de plin de farmec sau romantic! Aceasta poate fi o perioadă în care mistica ta este accentuată. Acest Mercur retrograd vă va găsi reconsiderând modul în care v-ați descrie munca sau moștenirea vieții, pe măsură ce se deplasează prin casa carierei și a reputației publice din harta voastră. Acesta este un moment în care s-ar putea să vă rafinați titlul și modul în care v-ați descrie publicului scopul și munca de o viață. Acest lucru nu înseamnă neapărat că slujba ta în sine se reconfigurează (deși ar putea fi!). Vă reconfigurați, redefiniți rolul pe care îl jucați în ochii publicului. Pe măsură ce Venus se întâlnește cu Pluton, s-ar putea să reconsideri intimitatea în relații și cât de mult decizi să faci public.

Taur

Există multe lucruri despre care să te întrebi pe măsură ce guvernatorul tău planetar, Venus, se conectează cu Neptun, planeta spiritualității. Ești într-o stare de visare, luând în considerare toate posibilitățile pentru viitor, în timp ce privești spre anul care vine. Unde ai putea călători? Ce ai putea învăța? Posibilitățile par nesfârșite! Mercur retrograd începe în semnul de pământ colegului Capricorn, ceea ce te poate găsi reconsiderând planurile privind călătoriile și studiile. Acesta poate fi, de asemenea, un moment în care actele și informațiile legale trebuie revizuite și revizuite. Pe măsură ce Venus se întâlnește cu planeta puterii Pluto, este posibil să vă implicați în unele labirinturi birocratice. Acest lucru începe, de asemenea, un nou ciclu de intimitate profundă și de înțelegere în relațiile tale – și a ta – la nivel molecular.

Gemeni

Sezonul Capricornului te face să te uiți la lucrurile care trebuie să se schimbe sau să se termine. Ți-ai asumat multe, iar acum trebuie să găsești o modalitate de a delega sarcini și altora. Pe măsură ce planeta iubirii Venus se conectează cu visătorul Neptun, s-ar putea să te întrebi despre plăți și responsabilități, și ar putea exista o oarecare confuzie când vine vorba de prețuri și de valoarea lucrurilor. Conducătorul tău planetar, Mercur, își începe retrogradarea în casa resurselor comune din harta ta, poate că îți amintește de banii care îți sunt datorați. Aceasta poate fi o perioadă în care să revizuiești actele legate de burse, subvenții, moșteniri sau impozite (yay). S-ar putea să începeți noul an reconsiderând modul în care vă ocupați de taxe și de finanțele partajate.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Rac

Există romantism în aer! Planeta iubirii Venus se conectează cu visătorul Neptun, inspirând o atmosferă capricioasă pentru relațiile tale. Poate exista o vibrație spirituală, sentimentală pentru tot ceea ce se întâmplă cu partenerii tăi. Te simți sentimental față de alte persoane, foarte sensibil! Mercur retrograd începe în casa relațiilor din harta ta, ceea ce te poate găsi reconsiderând modul în care îți definești relațiile. Acesta ar putea fi un moment în care persoane din trecutul tău apar din nou pentru a-ți trimite felicitări de sezon. Ai de gând să te întorci la ele? Pe măsură ce Venus se întâlnește cu Pluton, ți se poate reaminti de obiceiurile sau tiparele tale în relații. Mercur retrograd oferă o a doua și a treia șansă pentru a te gândi și a exprima ceea ce îți dorești în dragoste.

Leu

Este o perioadă aglomerată pentru tine și depui mult efort! Muncești, cumva, chiar dacă e vacanță. Îți pui energia în slujba răspândirii veseliei și te asiguri că începi noul an pe un picior sănătos. Pe măsură ce Mercur retrograd începe în casa muncii și a stilului de viață din harta ta, ai putea să îți reconsideri sarcinile pe care ți le asumi în fiecare zi. Acesta poate fi un moment în care revizuiești rezoluțiile de anul nou din trecut sau privești înapoi la anul trecut pentru a înțelege mai bine ce te va face să te simți mai odihnit și mai eficient în anul care vine. Urmărirea obiceiurilor dumneavoastră, cum ar fi somnul, mâncatul, consumul de apă și munca, vă poate oferi mai multe informații despre ciclurile corpului dumneavoastră.

Fecioară

Vibrațiile romantice abundă pe măsură ce dulcele Venus se conectează cu Neptun, planeta viselor, inspirând o atmosferă capricioasă pentru prieteniile și iubirile tale. Acesta ar putea fi, de asemenea, un moment puternic pentru tine de a-ți exprima sentimentele prin artă sau orice altă formă de improvizație. Conducătorul tău planetar, Mercur, își începe retrogradarea în semnul de pământ colegului tău, Capricorn, găsindu-te revizitând prietenii, relații și proiecte creative din trecut. Acesta poate fi un moment în care te gândești la ceea ce simți cel mai bine pentru tine sau cel puțin ești gata să porți o conversație despre asta. Este în regulă să trebuiască să te repeți. Mai ales dacă lucrurile nu au fost clare prima dată. Mercur retrograd îți oferă trei șanse de a te face înțeles.

Balanță

Acordă-ți timp pentru a te gândi la relația ta cu stilul de viață și cu sănătatea ta. S-ar putea să intuiești ce este cel mai bine pentru tine acum, dar poate că este util să îți verifici de două ori sursele. Care sunt responsabilitățile tale zilnice, de fapt, și cum le poți rafina fără probleme? Conducătorul tău planetar Venus se conectează cu porosul Neptun, ceea ce ar putea să te găsească deosebit de sensibil la substanțe, mirosuri sau alte senzații. Mercur retrograd începe în casa căminului și a familiei din harta ta, iar tu reconsideri informațiile despre problemele casnice. Conversații vechi din copilărie, sau cu un proprietar, ar putea să revină la suprafață; asigură-te că totul este în ordine. Venus se întâlnește cu Pluton, începând un nou ciclu în ceea ce privește secretele de familie și modelele de comportament privat.

Scorpion

Vei avea timp să te gândești la ceea ce vrei să spui și cum vrei să o spui, deoarece planeta comunicării, Mercur, își începe retrogradarea într-un sector foarte intelectual al hărții tale. În următoarele săptămâni, vei avea mai multă libertate de acțiune pentru a face greșeli, pentru a corecta greșelile și pur și simplu pentru a-ți da seama ce vrei să spui. Dacă semnați un contract în această perioadă, să știți că nu este bătut în cuie. Lucrurile se vor schimba și vor fi corectate, ceea ce poate fi în favoarea ta. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a citi jurnale vechi sau pentru a parcurge arhiva de e-mailuri pentru a vă face o idee despre trecut și despre cum să mergeți mai departe. Treci printr-o perioadă de transformare în această perioadă de retrogradare a lui Marte. Este în regulă să te uiți în urmă.

Săgetător

Aveți chef să vă distrați și să vă trăiți viața cu guvernatorul vostru planetar, Jupiter, aflat de curând în celălalt semn de foc, Berbecul, ceea ce vă dă un plus de energie. Cu toate acestea, există totuși lumea reală cu care trebuie să te confrunți. Marte retrograd continuă să te găsească împăcându-te cu relațiile. Iertarea în relații este oferită pe măsură ce Venus se conectează cu milostivul Neptun. Acest lucru vă poate găsi gata să uitați orice bagaj și să îngropați securea războiului. Planeta măsurătorilor și a comerțului, Mercur, retrogradează prin casa resurselor personale din harta ta, ceea ce poate indica unele întârzieri de plată sau sughițuri cu cumpărăturile. Alternativ, acesta ar putea fi un moment interesant pentru a negocia – s-ar putea să puteți smulge ceva, cum ar fi o piesă veche sau de epocă, la un preț care nu reflectă corect adevărata sa valoare!

Capricorn
Poți fi mai sensibilă pe măsură ce Venus se conectează cu porosul Neptun, inspirând sentimente și farmec. Încercați diferite mode sau stiluri, chiar și costume. Există un element de magie cinematografică în acest aspect. Începe Mercur retrograd, ceea ce vă poate găsi reconsiderând modul în care v-ați definit anterior. Poate că te gândești la identitatea sau titlul tău în termeni noi. Acesta nu este un moment în care să vii cu ceva complet nou, desigur, ci pur și simplu editezi, reconsideri sau remodelezi ceea ce există deja. Mercur și Venus se întâlnesc, iar tu te gândești la relația ta cu tine însuți. Ai putea reconsidera modul în care te exprimi prin modă, frumusețe sau relații. Ajungi în miezul inimii tale și găsești ceea ce se află sub toate, pe măsură ce Venus se întâlnește cu Pluton.

Vărsător

Faci pace cu tine însuți știind pentru ce nu ai timp sau energie. Cu stăpânul tău planetar Saturn în semnul tău, ai acces la mai multă disciplină, concentrare și integritate. Sezonul Capricornului poate fi o perioadă de odihnă și singurătate, pe măsură ce Soarele se mișcă printr-un sector misterios și spiritual al hărții tale. O retragere în tăcere sau un timp de liniște intenționată ar putea fi de folos. Planeta comunicării, Mercur, își începe retrogradarea în Capricorn, începând o perioadă în care vă puteți conecta cu umbra și cu mintea inconștientă, fie prin jurnalul de vise, fie prin psihologie. Poți intra cu adevărat adânc în mintea ta chiar acum într-un mod care te ajută să-ți descâlcești temerile.

Pești

Ești pregătit să începi anul simțindu-te abundent și recunoscător pentru tot ceea ce ai, pe măsură ce generosul tău conducător planetar, Jupiter, se deplasează prin casa resurselor personale din harta ta. Pe măsură ce planeta iubirii, Venus, se conectează cu Neptun, s-ar putea să te simți foarte sentimental în legătură cu prieteniile tale, cu comunitatea și cu tot ceea ce va urma! Acesta este, de asemenea, un moment în care îți poți imagina ce stiluri sau mode diferite ți-ar putea sta bine. Poate că vă strecurați într-un alt personaj sau rol. Pe măsură ce Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea, îți reconsideri obiectivele sau scopurile. Poate că te uiți în urmă la ceea ce ai realizat sau încerci să îți reorganizezi planul și să îți dai seama ce funcționează cel mai bine pentru a-ți îndeplini visele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.