Horoscop pe 5 ani: Ce zodii se despart și ce zodii se căsătoresc

Începând cu anul 2020 astrele au pregătit provocări mari pentru toate zodiile. Vor cunoaște succesul pe toate planurile, însă fiecare va trebui să aleagă ce-și dorește cel mai mult: banii sau familia. Astfel că, până la sfârșitul anului 2021 fiecare zodie își va găsi sufletul pereche. Important este ce alege: să investească emoțional pentru a crea o familie, sau să muncească pentru a strânge bani.

Horoscop pe 5 ani: Ce zodii se despart și ce zodii se căsătoresc.

Berbec

Simți că până în anul 2020 te-ai bucurat de iubire, viața de familie sub o formă sau alta sau pur și simplu ai trecut printr-o decepție în dragoste și simți că ai nevoie de mai mult timp tu cu tine. Oricare ar fi motivul tău, atenția ta începe să se îndrepte asupra proiectelor tale. Astfel, până în 2021 vei reuși să aduni de partea ta mulți parteneri de afaceri și vei dezvolta latura ta anteprenorială. Urmează ani de muncă majoră, lăsăndu-ți familia pe locul 2.

Taur

Începând cu acest an te-ai decis să faci pași mari în direcția unui cămin, a unei familii. Așadar, dacă deja te afli într-o relație se pare că în următorii 5 ani vei munci pentru a strânge bani pentru o casă, pentru o nuntă sau un botez.

Gemeni

Dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, nu îți face griji. Ea va apărarea. Decizia importantă tu o vei lua și pare că astrele ți-au pregătit o nuntă în viitorul apropiat, asta dacă nu ești deja măritată. Dacă ai deja verigheta pe deget este posibil ca un membru nou al familiei să apară sau să vă reînoiți jurăminte. Cert este că se întrevede o slujbă frumoasă la biserică și multă veselie.

Rac

Anul acesta se pare că simți să te așezi la casa ta. Și asta se va întââmpla căci, anul viitor este posibil să aveți și un nou membru al familiei. Te bucuri din plin de viața de familie, iar afacerile îți merg minunat. Practic, ești un om împlinit.

Leu

Te vei concentra foarte mult pe locul de muncă în următorii doi ani. Deși speri ca cineva pur și simplu să te iubească și să te accepte așa cum ești, știi și tu că șansele sunt foarte mici. În 2024 te vei mai liniști și astfel vei putea să te îndrăgostești.

FOLLOW ME

Fecioară

Deși cunoști succesul financiar, nu același lucru se poate spune și despre viața amoroasă. Loviturile din trecut te fac să sufli și-n iaurt. Însă, vești bune. În anul 2020 vei întâni dragostea adevărărată. Te vei bucura de vacanțe și plimbări, distracție până la sfărșitul lui 2021. Abia apoi dragostea ta adevărată se va întoarce la tine pregătit să-și asume o relație așa cum tu îți dorești.

Balanță

Ai avut parte de schimbări profesionale, urmează să te bucuri de beneficii. Jobul îți oferă un venit semnificativ și ai putea să-ți schimbi locuința. În 2021 vă veți întâlni dragostea vieții voastre. Alegerea vă aparține: Vă riscați sau nu?

Scorpion

Începând cu anul acesta toată munca va fi pentru partea ta spirituală. Te vei descoperi și te vei reinventa. Îți vei da seama exact ce fel de persoană ești și ce fel de partener cauți. Din păcate, nu se întrevede o căsătorie pentru tine în următorii 5 ani, însă apoi vin vremuri mai bune.

Săgetător

Pentru persoanele care se află într-o relație trebuie să știți că astrele v-au pregătit un test foarte greu de trecut. Fie o să vă unească, fie o să vă despărțiți. Pentru cei care nu au încă o relație, aceasta va veni, însă nu o să pășiți la altar în următorii 5 ani.

Capricorn

Relația cu partenerul de viață scârțâie. Problemele cu banii vă afectează. Așa cum vei trece în 2021 așa îți va merge în următorii 3 ani. Deci, ai două variante: fie discuți cu partenerul pentru a rezolva problema, fie ieși din această relație pentru a fi liniștit în următorii 3 ani. Lucrurile devin tensionate, însă e viața ta și doar tu poți lua decizia potrivită pentru tine.

Vărsător

În 2020 te concentrezi foarte tare asupra școlii. Înveți, te dezvolți profesional, iar munca ta va fi căutată și apreciată. Așadar, nu te descuraja când lucrurile nu îți ies din prima. Important că e că la final va fi bine. Pe plan sentimental ești împlinită și fericită, însă nu în totalitate. Ai unele dubii legate de partenerul tău de viață. Acestea se vor rezolva o dată cu anul 2021. Este posibil ca spre anul 2023-2024 ceva important să se întâmple și va schimba cursul vieții.

Pești

Te vei adânci în muncă asiduă pentru că deja știi ce vrei să faci cu banii câștigați. Deși vei reuși tot ce-ți dorești pe plan financiar- profesional, pe plan sentimental nu te vei implica emoțional afectiv și asta te va face să te simți singură. Nu-i nimic. În 2023 vei cunoște o persoană lângă care vei știi clar că vei putea petrece liniștită tot restul vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.