Horoscop pentru sâmbătă, 10 aprilie 2021. Ce aduce Luna Întunecată

Horoscop pentru sâmbătă, 10 aprilie 2021. Zodiile care încep weekendul cu noroc

Pentru a înțelege lumea, trebuie mai întâi să te înțelegi pe tine însuți. Povestea ta înseamnă mult mai mult decât semnul tău zodiacal. O lectură completă a horoscopului bazată pe detaliile nașterii tale îți va oferi o imagine de ansamblu… și s-ar putea să-ți schimbe viața. Așadar, să vedem ce ne așteaptă sâmbătă, 10 aprilie 2021.

Horoscop 10 aprilie 2021

♈ BERBEC

Cu cine vei comunica în acest weekend? Ce vei spune? Va fi o conversație politicoasă, dar goală? Sau mai provocatoare și mai semnificativă? Există o modalitate de a spune ceea ce trebuie spus fără ca cineva să fie nevoit să audă ceva ce nu trebuie să audă? Bineînțeles că da! Încercați să vă puneți în locul altcuiva. Sub Luna Întunecată, dacă încercați să vă imaginați cum se simt ei; și permiteți ca această experiență să vă coloreze conversația, empatia reciprocă rezultată va permite creșterea unei înțelegeri autentice.

♉ TAUR

Când lumea este plină de lucruri care nu sunt ceea ce par a fi, este ușor să fii cinic. Auzim atât de multe afirmații dubioase și declarații discutabile încât suntem aproape imuni la efectele lor. Și totuși, aproape toți credem că avem dreptul la convingerile noastre! S-ar putea să vă investiți energia și să vă puneți credința într-o idee care nu are cum să devină realitate? Ar trebui să fii mai realist în acest weekend? De fapt, vor fi multe lucruri care te vor inspira în curând, chiar dacă nu-ți vine să crezi cum s-a ajuns la toate acestea.

♊ GEMENI

Există momente în care putem beneficia enorm dacă acordăm atenție la ceea ce este atât de evident încât este ușor de trecut cu vederea. Uneori, de acolo vine magia unei scântei de percepție și realizare. Este modul în care ajungem la un moment de descoperire care schimbă totul. În acest weekend, sub Luna Întunecată, te poți surprinde cu un gând care duce la o inovație.

♋ RAC

Din moment ce natura este generoasă, generoasă și abundentă, nu ar trebui să trăim cu toții o viață de lux și abundență? Unii filozofi cred că, atunci când ne gândim la ce este mai rău, avem un mod de a crea ceea ce este mai rău. Și că atunci când cedăm negativității, mergem împotriva legilor cosmice. Acum, departe de mine gândul de a mă implica într-o astfel de dezbatere; dar, dacă vreți sfatul meu, v-aș sugera să nu dați prea multă crezare unei temeri actuale în acest weekend. O situație care pare problematică poate, cu o atitudine corectă, să fie ușor de gestionat.

♌ LEU

Care este rostul de a avea capacitatea de a vedea viitorul, dacă nu avem capacitatea de a-l schimba? Cu siguranță nu este suficient să știm ce ne așteaptă? Vrem să știm ce ar putea fi, pentru a putea lua decizii care să îl îmbrățișeze sau să îl modifice. Dacă, în acest weekend de Lună Întunecată, aveți capacitatea de a prevedea o dificultate, aveți și puterea de a o împiedica să se întâmple. În mod similar, dacă poți vedea ce îngrijorează, neliniștește sau rănește pe cineva, te vei găsi perfect poziționat pentru a-i atenua îngrijorările.

FOLLOW ME

♍ FECIOARA

Atunci când începem un proiect, nu există o modalitate sigură de a ști cum va ieși. Deoarece unele lucruri pur și simplu durează cât durează, nu avem altă opțiune decât să așteptăm să vedem cum se vor desfășura. Abia după ce o varietate de componente s-au desfășurat, putem face un pas înapoi și judeca rezultatele. Este tentant, în mijlocul așteptării, să ne gândim să renunțăm. Ce așteptați? Merită? Faceți tot ce trebuie să faceți pentru a rezista în acest weekend. Distracțiile nu sunt o pierdere de timp, ci te mențin în joc.

♎ BALANȚĂ

Imaginați-vă o ușă încuiată. Vreți să intrați (sau să ieșiți) dintr-o cameră, dar mânerul nu se rotește. Acum, să presupunem că o cheie a fost ascunsă în apropiere. Fie că nu vi s-a spus despre ea, fie că ați uitat de existența ei. Ați putea decide să căutați pe altcineva care are o cheie… sau să vă gândiți să încercați să vă croiți drum prin efracție. Dar, dacă te simți frustrat de dilema ta, s-ar putea să nu te gândești să cauți în locurile evidente unde s-ar putea afla cheia. În acest weekend, puteți găsi ceva ce ați căutat.

♏ SCORPION

Deși vorbim adesea despre problema de a auzi ceea ce vrem să auzim, la fel de problematic este să auzim ceea ce nu vrem să auzim. Atunci când anxietatea și îndoiala amenință să ne copleșească, putem citi negativitate în cele mai pozitive afirmații. Așadar, de ce este acest lucru relevant pentru dumneavoastră? Cineva nu reușește să preia mesajul dumneavoastră? Sau ați putea interpreta greșit semnalele lor? Aveți ocazia, în acest weekend, să ajungeți la fondul unei situații lipicioase. Sunt șanse să descoperiți că nu a existat niciodată una de la bun început!

Vezi și: Horoscop de weekend 10-11 aprilie 2021. Zodia care primește o veste bună în familie

♐ SĂGETĂTOR

Ești binecuvântat cu multe talente și abilități; unele dintre ele îți sunt cunoscute, iar altele sunt mai modeste, chiar nesigure. În acest moment, bănuiești că ai doar entuziasm pentru sarcina în cauză, mai degrabă decât competența unui profesionist. Dar cum crezi că și-au dezvoltat vreodată expertiza oamenii cu aptitudini ascuțite? Pur și simplu continuă să facă ceea ce au început deja să facă! În acest weekend, aveți ocazia să vă dovediți vouă înșivă (și celorlalți) că aveți răspunsul corect la o întrebare deranjantă.

♑ CAPRICORN

Cu toții suntem vinovați, din când în când, de a crede ceea ce vrem să credem și de a auzi ceea ce vrem să auzim. În cea mai mare parte, nu este o problemă. Existăm fericiți în bulele noastre mici… până când, adică, perspectiva noastră este contestată. Este o realitate a vieții că nu există o singură sursă de adevăr; iar în acest weekend veți vedea dovezi care demonstrează că pot exista simultan două perspective. Asta nu înseamnă că ai dreptate sau nu. Doar că cosmosul este mutabil. Echilibrul (care vă convine) este al vostru de descoperit.

♒ VĂRSĂTOR

Este imposibil să exerciți o influență atât de puternică asupra cosmosului încât acesta să îți satisfacă toate nevoile sau să îți satisfacă toate fanteziile. Nu contează ce faci sau cât de mult te străduiești. Mai greu, dar semnificativ mai posibil, este dorința de a-ți adapta atitudinea până în punctul în care poți vedea binecuvântări, chiar și în dezavantajele aparente, și ceva de care să te bucuri, chiar și atunci când ai putea vedea, de asemenea, ceva de care să te plângi. Atâta magie (cel puțin) va funcționa uimitor de bine pentru tine în timpul Lunii Întunecate.

♓ PEȘTI

Viața nu este ușoară. Și, în timp ce provocările ar putea oferi posibilitatea unor oportunități interesante, ele poartă, de asemenea, amenințarea dezamăgirilor. Lucrurile care ne aduc cea mai mare bucurie au, de asemenea, capacitatea de a ne frânge inima. Ele ne fac vulnerabili și susceptibili. Dar ați prefera să fiți reci sau insensibili? Deși ți-ai putea dori ca mai puțină fericire să depindă de altcineva sau de altceva, în acest weekend de Lună Întunecată, nu-ți poți opri sentimentele. Dacă te concentrezi, cu curaj, pe ceea ce contează cel mai mult, totul va fi bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.