Horoscop pentru săptămâna aceasta. Ce îți rezervă astrele între 13-19 martie 2022

Horoscop 29 septembrie 2022. Miercurea albă

Vezi ce te așteaptă în săptămâna 13-19 martie 2022, în funcție de zodia ta. Citește horoscopul special!

A sosit horoscopul tău săptămânal! Duminică este punctul zero pentru o mare iubire și o inimă deschisă prin generarea compasiunii pentru tine și pentru ceilalți. Urmează-ți fericirea, deconectează-te și aruncă-te în ceva și cineva care te inspiră și îți hrănește sufletul. Ziua de vineri atinge apogeul cu o lună plină, chemându-te să echilibrezi fericirea cu granițe de discernământ. Respectați sfatul clasic de a-i trata pe ceilalți așa cum ați prefera să fiți tratat pentru a rămâne pe drumul cel bun.

Citește mai departe pentru a descoperi ce se pregătește pentru zodia ta în săptămâna 13 martie – 19 martie 2022.

♈ BERBEC

Timpul petrecut în propria companie este esențial pentru a-ți menține focul aprins. Dormi, gloriosule, dormi; visează și renunță la energia acumulată în anii trecuți și la umbrele de gânduri. Până vineri, zona ta de lucru este evidențiată, așa că culege tot ce s-a copt; ai muncit pentru asta în ultimele șase luni. S-ar putea să obții o oportunitate, recunoaștere sau un sentiment de conexiune cu fam de muncă, sau acel sentiment de satisfacție. Dacă nu te regăsești chiar pe drumul cel bun, ia aminte în această perioadă, ca să știi unde să te reorientezi. Un mentor sau un expert merită să te angajezi pentru sfaturi cu privire la următorul tău pas. Dacă sunteți în poziția de a angaja, este momentul.

♉ TAUR

Începeți săptămâna conectându-vă cu prietenii sau mergând la un eveniment creativ, sau descoperindu-vă latura mistică cu un curs. Poate că caritatea practică este ideea ta de distracție, iar dacă este așa, există o mulțime de locuri care sunt dispuse să primească timpul și ideile tale. Vineri, este important să îți echilibrezi latura socială cu interesele personale. Exersează-ți lăuta sau alegerea expresiei creative, vezi un film sau petrece timp cultivându-ți grădina/plantele din ghiveci. Ghivecele aruncate sau decorate manual pot fi un mod terapeutic de autoîngrijire pentru a petrece sfârșitul săptămânii.

♊ GEMENI

Luna plină de vineri este un vârf al ciclului lunar care formează un aspect tensionat pentru semnul tău din sfera domestică. Evidențiind emoțiile din jurul sentimentului tău de casă, familie, securitate și fundație, verifică cu tine însuți ce apare. Dacă tensiunea începe să crească, abordați-o mai devreme decât mai târziu. Fă o mare curățenie, mută mobila, ocupă-te de tot ce ai tot amânat și fii cu ochii pe aspectele practice. Dacă te-ai pierdut la serviciu sau în public prin intermediul rețelelor de socializare, este timpul să te împământezi înapoi în rădăcini.

FOLLOW ME

♋ RAC

Săptămâna aceasta zbori cu energie pozitivă, iar lucrurile se rezolvă. Implică-te în conversații pe care de obicei ai fi prea ocupat să le ai, deoarece vei culege idei interesante și valoroase. Duminica este un deschizător de minți, așa că de ce să nu o îmbunătățești cu o concentrare filosofică, meditație sau să asculți un podcast mistic modern pentru a-ți ridica vibrația. Ziua de vineri atinge punctul culminant cu o Lună Plină, concentrându-te pe mediul tău local, pe prieteni și pe frați. Verifică-te cu ai tăi dacă ai unul care te cheamă sau te cheamă la propriu! Acesta este un weekend excelent pentru a te întâlni cu prietenele pentru o cafea și o discuție.

♌ LEU

Concentrarea pe o relație intimă ar putea da roade, dar este esențial să nu te pierzi în altcineva sau într-o fantezie romantică cu prețul siguranței tale. Săptămâna aceasta pune în evidență echilibrul dintre cele două, dacă te simți atras de una dintre direcții. Valorile tale te întemeiază, la fel ca și securitatea financiară și încrederea în abilitățile pe care le aduci la locul de muncă. Cu toate acestea rezolvate, ești liber să plutești și să visezi, știind că ai un port sigur care poate face față oricărei furtuni. Bucură-te de o colaborare fructuoasă sau cunoaște pe cineva special spre sfârșitul săptămânii/weekendului. Această vineri este 100% o seară de întâlnire.

♍ FECIOARĂ

O lună plină în semnul tău vineri aduce sentimentele în prim-plan, așa că nu fi surprinsă dacă ești puțin emotivă sau dacă ai nevoie de un timp privat sacru în spațiul tău. Termină treburile, proiectele sau treburile și pregătește-ți mediul înconjurător pe parcursul săptămânii premergătoare, astfel încât să te poți bucura de energia sporită. Dacă faci prezentări în această perioadă, îți vei purta inima pe mânecă, ceea ce te va face mai accesibil publicului tău. Echilibrează nevoile relațiilor tale cu ceea ce ai nevoie doar pentru tine. Dacă există un dezechilibru, acesta va ieși la iveală pentru ca tu să poți face față.

♎ BALANȚĂ

Întemeiază-te într-o rutină sau un ritual creativ pentru a începe săptămâna. Poate o baie foarte lungă, cu toate ornamentele pentru ambianță. Lumânări, muzică, un pahar de vin, bule proaspete și răcoroase. Sau luați scara spre rai, concentrându-vă pe picioare cu un masaj la picioare și un pachet de răsfăț; DIY sau un tratament spa complet. Spre sfârșitul săptămânii, inconștientul tău va trimite cu siguranță mesaje codificate prin vise sau sincronicități, așa că ia aminte. Ce bolborosește din lumea de dincolo? Lasă-te dus de gânduri și ia-ți timp să reflectezi. Acesta este un moment excelent pentru a te zen cu o meditație hipnotică ghidată pentru a te centra și relaxa.

♏ SCORPION

Semnele de apă obțin toate câștigurile în această săptămână, pe măsură ce lucrurile curg, spală obstacolele și te aduc mai aproape de oamenii care „te înțeleg”. Petrece timp fiind creativ și stârnește bucurie, așa cum sugerează Marie Kondo. Acest lucru poate fi prin citirea autorului tău metafizic preferat, prin plimbarea la un centru spa sau prin conectarea cu copiii tăi, dacă ești părinte. Fă-o super distractivă, cu multe culori și scântei (eco). Luna plină de vineri luminează sfera ta de prietenie, așa că ieși cu echipa ta sau întâlnește-te într-o cameră de zi desemnată.

♐ SĂGETĂTOR

Tensiunea crește pe parcursul săptămânii, atingând apogeul vineri, când Luna plină creează presiune între carieră și viața domestică. Lucrează cu sârguință pentru a-ți atinge obiectivele și ai grijă de detalii, altfel acestea se vor aduna într-un munte la final. Păstrează ideea de serviciu umil ca intenție pentru a te menține pe urmele tale și pentru a lua presiunea de pe performanța ta. Asigură-te că îți afirmi nevoile acasă pentru a-ți susține viața exterioară. Ar putea fi timpul să comunici mai clar decât să te acomodezi, dacă cariera ta sau apariția sunt în joc.

♑ CAPRICORN

Ieșiți în locurile preferate din zonă, fie că este vorba de cinematograf, de o piscină încălzită, de un spa sau de o sală de sport. Cunoscându-te pe tine, Capricorn, ar putea fi un spațiu de co-working sau înființat la cafeneaua ta locală. Preia energia și fă-ți o rețea în timp ce te freci de localnici. Spre sfârșitul săptămânii, conversația care descompune evenimentele mondiale, care stârnește idei pentru noi posibilități și cum ți-ai putea împleti destinul în cadrul lor sunt benefice. Găsește un echilibru între obiectivele de vis și planul detaliat pentru a ajunge acolo.

♒ VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta este mai puțin aer curat și intelect alert și mai mult viziuni de visare cu ochii deschiși și creativitate. Prețuiește-ți capacitatea de a estompa marginile unei idei și de a-ți turna mintea în ceva care îți inspiră sufletul. Nu este cea mai bună săptămână pentru sarcini detaliate sau decizii financiare mari. Cu toate acestea, manifestarea unui nou client, a unui loc de muncă, a unor bani sau a unei posesiuni merită timpul necesar pentru a crea o planșă de viziune care să planifice acest lucru. Sau lasă-ți sucurile creative să curgă și pierde timpul cu o activitate care te scoate din ciclul tău obișnuit de gândire.

♓ PEȘTI

Această săptămână începe cu o concentrare pe lucrurile esențiale care contează cel mai mult, în stilul Pești. Cultivă-ți mediul înconjurător, altfel te vei simți ca un burete psihic înmuiat în loc de o ființă multidimensională cristalină. Bine, asta e un pic new age, dar oportunitatea de a-ți folosi sensibilitatea și percepția emoțională este sporită până la începutul lunii mai. Canalizează-ți muza într-un proiect creativ sau perfecționează-ți percepția extrasenzorială. Vineri, zona ta relațională este pusă în evidență; observă orice dezechilibru în timp ce te bucuri de un timp minunat alături de un partener, colaborator sau de o prietenă bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.