Horoscop pentru vineri, 18 martie 2022. Ce surprize primesc Leii și Scorpionii

Horoscopul de vineri anunță vești bune! Citește previziunile pentru 18 martie, pentru zodia ta!

♈ BERBEC

Luna se mută în Balanță în această dimineață, cerându-ți să te reconectezi cu echilibrul tău, în timp ce te apleci spre iubire. Aceste vibrații vor crea o atmosferă romantică pe tot parcursul zilei, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a flirta puțin cu acea persoană specială. Între timp, schimbări majore în cadrul carierei tale ar putea să se pregătească la suprafață, pe măsură ce Soarele din Pești aruncă un sărut către transformatorul Pluton. Îndreptați-vă spre schimbare chiar acum, mai ales dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de titlul actual al locului de muncă. În această seară, Luna aspectează pasionalul Marte, aducând căldură în sectorul din harta dvs. care guvernează problemele inimii.

♉ TAUR

Soarele din Pești va împărtăși o conexiune dulce cu intensul Pluton de-a lungul zilei, ajutându-vă să zgâriați dincolo de suprafață în cadrul prieteniilor voastre înfloritoare, permițându-vă în același timp ca dvs. și companionii dvs. să vă legați la un nivel mai profund. Între timp, Luna își croiește drum prin armonizanta Balanță, încurajându-ți ego-ul să iasă la iveală și să se joace cu cel mai mare stil și grație. O conexiune de susținere între Luna și pasionalul Marte în această seară te poate ajuta să te motivezi la nivel profesional, dulcele Taur, pe măsură ce universul te împinge să urmezi o muncă care este distractivă, stimulantă și provocatoare din punct de vedere intelectual în același timp.

♊ GEMENI

Nu-ți fie teamă să pledezi și să negociezi pentru tine astăzi, deoarece Soarele din Pești se conectează cu planeta puterii, Pluton. Aceste vibrații îți vor cere să te folosești de autoritatea ta personală, astfel încât să poți profita de oportunitate în timp ce faci progrese în cadrul obiectivelor tale profesionale. Între timp, Luna își croiește drum prin armonioasa Balanță, cerându-vă să implementați un echilibru mai bun între viața profesională și cea privată. Folosiți această energie pentru a elibera orice tensiune sau stres care s-a acumulat pe parcursul săptămânii. Permiteți-vă să vă deconectați în această seară, astfel încât să vă puteți reîncărca emoțional, în timp ce vă implicați într-o mult meritată îngrijire de sine.

♋ RAC

Noi structuri s-ar putea manifesta în cadrul relațiilor tale astăzi, deoarece Soarele din Pești se conectează cu transformatorul Pluton. Această energie este perfectă pentru a visa la un viitor mai luminos cu celălalt semnificativ, ajutându-vă pe dvs. și pe iubitul dvs. să eliberați orice bagaj din trecut, astfel încât să puteți merge înainte ca versiuni mai sănătoase și mai responsabile ale voastre. Între timp, Luna își croiește drum prin Balanță, încurajându-vă să vă hrăniți pe voi înșivă și pe cei dragi. Folosește acest climat cosmic ca pe o oportunitate de a petrece seara acasă, făcându-ți timp să te reîncarci la nivel fizic și emoțional, mai ales dacă te-ai simțit puțin epuizat în ultima vreme.

♌ LEU

Dacă ai vrut să îmbrățișezi schimbarea prin adaptarea unor noi rutine și obiceiuri mai sănătoase, astăzi este ziua ta, deoarece Soarele din Pești se conectează cu transformatorul Pluton. Aceste vibrații te vor încuraja să renunți la orice tipare comportamentale care nu contribuie la bunăstarea ta, oferindu-ți motivația necesară pentru a te îndrepta într-o nouă direcție. Între timp, Luna își croiește drum prin Balanța armonizatoare, aducând o grație blândă vocii tale. Acest plasament lunar te poate ajuta să abordezi subiecte dificile cu diplomație, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a aplana orice fisură care ar putea împiedica unele dintre relațiile tale.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♍ FECIOARĂ

Simte-te liber să-ți dedici cea mai mare parte a timpului și energiei pentru distracție și iubire astăzi, dragă Fecioară, deoarece Soarele din Pești se conectează cu planeta puterii Pluto. Aceste vibrații te vor încuraja să te descarci alături de cei mai apropiați, mai ales dacă nu te-ai simțit în ultimul timp ca tine însuți în mod normal. Între timp, Luna își croiește drum prin Balanța armonizatoare, activând sectorul din harta ta care guvernează tărâmurile materiale. Nu te simți vinovat dacă vrei să te răsfeți cu ceva luxos și frumos chiar acum, mai ales dacă astfel de achiziții te pot face să te simți mai sigur sau mai fericit cu tine însuți.

♎ BALANȚĂ

Luna își face drum prin semnul tău astăzi, aducând armonie și grație în aura ta. Folosește această energie ca o scuză pentru a te apleca spre partea mai blândă a vieții, alegând dragostea și frumusețea în locul conflictului sau al dramei. Între timp, soarele acvatic din Pești împarte o conexiune de susținere cu transformatorul Pluto, inspirându-te să te organizezi acasă. Fă-ți timp pentru a-ți curăța în profunzime spațiul în această seară, eliminând orice obiecte nedorite și nefolosite din dulapuri și dulapuri. Acest climat cosmic vă va cere, de asemenea, să vă prioritizați sănătatea, făcând important să vă hrăniți cu alimente nutritive, stretching și o oră decentă de culcare.

♏ SCORPION

De-a lungul zilei, Soarele din Pești împărtășește o conexiune de susținere cu Pluton, conducătorul tău modern, încurajându-te să intri în puterea ta personală. Aceste vibrații vor fi deosebit de utile pentru micii Scorpioni creativi, deoarece universul vă trimite o abundență de inspirație și vă împinge să vă exprimați prin artă. Între timp, Luna călătorește prin armonioasa Balanță și prin sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Acest plasament lunar va acționa ca o binecuvântare dacă ai fost atent la îngrijirea de sine, ajutându-te să faci pace la un nivel profund. Cu toate acestea, dacă nu ți-ai acordat suficient timp pentru relaxare, consideră că acesta este semnalul tău cosmic pentru a face acest lucru.

♐ SĂGETĂTOR

Vei fi mai sensibil la gândurile și sentimentele celor din jurul tău astăzi, deoarece Soarele acvatic din Pești se conectează cu Pluton profund. Din păcate, această energie te poate scoate din joc dacă te afli în compania unor persoane tensionate sau negative, fiind important să eviți astfel de personaje. Din fericire, îți vei putea găsi echilibrul prin contactul cu prietenii tăi, pe măsură ce Luna își croiește drum prin Balanță și prin sectorul din harta ta care guvernează comunitatea. Simte-te liber să iei o pauză de la orice coleg sau coleg de casă intens în favoarea derulării feed-ului tău sau a unui mesaj de la prietenul tău cel mai bun pentru a te ajuta să te îndepărtezi de orice vibrații joase care îți afectează spațiul.

♑ CAPRICORN

Nu te teme să vorbești despre dorințele și nevoile tale astăzi, deoarece Soarele din Pești se conectează cu Pluton, planeta puterii, care în prezent campează în semnul tău. Aceste vibrații te vor încuraja să te folosești de puterea ta personală pentru a obține orice schimbare pe care o cauți la scară personală sau profesională. Între timp, Luna își croiește drum prin Balanța armonizatoare, activând sectorul din harta ta care guvernează cariera. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a avansa în jurul biroului fără a face valuri, deși s-ar putea să trebuiască să găsești un echilibru între a juca frumos în timp ce îți forțezi drumul spre vârf.

♒ VĂRSĂTOR

Un sentiment de pace și siguranță interioară te va găsi astăzi, datorită unei conexiuni de susținere între Soarele din Pești și Pluton profund. Sprijină-te de aceste vibrații, permițându-ți să renunți la răni din trecut, în timp ce te folosești de recunoștința ta pentru prezent. Din fericire, universul îți va ușura această sarcină pe măsură ce Luna își croiește drum prin dulcea Balanță și prin sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Profită de frumusețea care te înconjoară și vei găsi în curând o lume plină de sincronicități și binecuvântări de dincolo de voal.

♓ PEȘTI

Vei descoperi o apreciere profundă pentru prietenii tăi astăzi, pe măsură ce Soarele împarte o conexiune de susținere cu Pluton și cu sectorul din harta ta care guvernează comunitatea. Aceste vibrații te pot ajuta să te simți mai conectată la cei mai apropiați și mai dragi fără a-ți sacrifica propria identitate, permițându-ți să te simți susținută și iubită de oamenii care țin la tine. Între timp, Luna călătorește prin armonioasa Balanță, încurajându-te să tai legăturile cu oricine care nu aduce pozitivitate la masa de discuții, astfel încât să poți direcționa mai mult timp și energie către persoanele care doresc cu adevărat ce este mai bine pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.