Horoscop de Revelion. Previziuni MAGICE pentru ultima zi din anul 2022

Horoscop de weekend 16-17 iulie 2022. Vești extraordinare

♈ BERBEC

În această dimineață, Luna în Săgetător formează o alianță cosmică cu planeta ta guvernatoare, Marte, ceea ce îți permite să te simți optimist și motivat să iei noul an cu asalt. Între timp, o mână de ajutor din partea pragmaticului Saturn vă va oferi rezistența și dedicarea necesare pentru a duce la bun sfârșit astfel de obiective, deși va trebui să fiți practic în ceea ce privește volumul de muncă care vă așteaptă. Dacă plănuiești să sărbătorești cu prietenii în această seară, încearcă să nu exagerezi cu consumul de mâncare și alcool, sau ai putea sfârși prin a plăti pentru asta mâine – datorită unui pătrat dur între Lady Luna și Neptun neclar.

♉ TAUR

Luna călătorește astăzi prin Săgetător, activând sectorul din harta ta care guvernează transformarea personală, exact la timp pentru noul an. Aceste vibrații te vor inspira să devii cel mai bun sine al tău în anul care urmează, deși vei dori să te concentrezi pe rezoluții orientate spre succes și creștere, mai degrabă decât pe cele restrictive. Asigură-te că comunici cu universul ceea ce ai vrea să manifești în 2022, deoarece Soarele îți luminează conexiunea cu partea cealaltă, împărtășind în același timp o conexiune utilă cu imprevizibilul Uranus. Fii pregătit pentru o mulțime de surprize în această seară și în noul an și nu uita să crezi în tine și în obiectivele tale.

♊ GEMENI

Dacă vreuna dintre rezoluțiile tale de anul nou implică chestiuni de inimă, ai noroc, deoarece Luna în Săgetător face lumină în sectorul din harta ta care guvernează dragostea. Aceste vibrații vor întări cât de norocoși sunteți tu și partenerul tău de a vă avea unul pe celălalt, ceea ce ar putea ajuta la deschiderea ușii către noi angajamente. Cu toate acestea, dacă ești singură și ești în căutarea cuiva pe care să săruți la miezul nopții, universul ar putea să-ți îndeplinească dorința. Întâlnirile întâmplătoare sunt susceptibile să se manifeste în această seară, datorită unei conexiuni între Soare și Uranus. Așadar, ai putea întâlni pe cineva chiar înainte ca ceasul să bată miezul nopții.

♋ RAC

Luna în Săgetător te va pune într-o dispoziție extrovertită și binevoitoare pe tot parcursul zilei, dulce Rac, în timp ce te pregătești să sărbătorești noul an alături de cei mai apropiați. Cu toate acestea, vei dori să te asiguri că îți petreci timpul cu persoane care pot petrece în mod responsabil, sau ai putea ajunge să ai grijă de oricine care exagerează cu consumul de alcool. Există o șansă să te întâlnești pe neașteptate cu iubitul tău sau cu un străin seducător, datorită unei conexiuni între Soare și Uranus. Așadar, încearcă să te pregătești în cazul în care universul decide să-ți arunce în cale ceva romantism și emoție.

♌ LEU

Vei avea chef de petrecere în această seară, Leule, deoarece Luna în Săgetător îți accelerează motorul în timp ce luminează sectorul din harta ta care guvernează prietenii și distracția! Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a te stiliza, așa că nu te simți prost dacă decizi să te dai puțin mai mult cu look-ul tău de Revelion. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă în 2022, ai putea ajunge să întâlnești o nouă conexiune profesională, datorită unui aspect de susținere între Soare și Uranus. Nu vă fie teamă să vă frecați coatele și să faceți un pic de networking, deoarece această energie v-ar putea duce în locuri noi și interesante în carieră.

♍ FECIOARĂ

Nu vă simțiți vinovați dacă doriți să evitați luminile strălucitoare și mulțimea de oameni din noaptea de Anul Nou pentru a rămâne în casă în această seară. Pe măsură ce Luna își croiește drum prin Săgetător, te vei simți mult mai entuziasmat de conceptul de a sărbători noul an din confortul de acasă. Invitarea celor mai apropiați pentru o întâlnire intimă te va împlini mai mult decât te va împlini lupta prin mulțime și trafic, iar prietenii tăi vor fi probabil de acord. Asigură-te doar că primești ajutor când vine vorba de curățenie după ce petrecerea se termină. În caz contrar, ai putea începe 2022 de coate în treburi!

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

S-ar putea să fie nevoie să iei câteva pauze de la telefon astăzi, dulce Balanță, deoarece Luna se mișcă prin Săgetător, activând sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Cei dragi care nu sunt cu tine vor fi nerăbdători să-ți ureze succes în 2022, dar verificarea constantă a telefonului ar putea să-ți răpească capacitatea de a te bucura cu adevărat de oamenii cu care ești. Trimite orice mesaj de care trebuie să te ocupi înainte de a începe festivitățile din această seară, apoi pune-ți telefonul pe „nu deranjați” și ia-ți hotărârea de a trăi momentul, cel puțin în această seară.

♏ SCORPION

Luna în Săgetător împarte o conexiune dulce cu pragmaticul Saturn în această dimineață, cerându-ți să te ocupi de orice îndatoriri casnice care s-au acumulat înainte de a ieși să sărbătorești în această seară. O alianță cosmică între Lună și Marte, planeta care te guvernează, te va motiva să te concentrezi pe prosperitate în anul care urmează, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a-ți stabili obiectivele financiare pentru 2022. Surprizele din cadrul vieții tale amoroase ar putea fi în centrul atenției astăzi, deoarece Soarele împărtășește o conexiune utilă cu Uranus, care campează în prezent în sectorul din harta ta care guvernează dragostea. Îndreptați-vă spre seară cu o inimă deschisă, iar aceasta va fi plină înainte ca ceasul să bată miezul nopții.

♐ SĂGETĂTOR

Astăzi, Luna se deplasează prin semnul tău, aducându-ți o mare doză de încredere, energie și carismă! Indiferent unde te vor duce planurile tale de Revelion, vei fi cu siguranță sufletul petrecerii, dragă Archer. Dispoziția ta pozitivă va fi contagioasă chiar acum. Așadar, chiar dacă te vei lovi de câteva supărări – ceea ce, din punct de vedere cosmic, pare puțin probabil – va fi important să faci tot posibilul să te distrezi, astfel încât și cei din jurul tău să se poată distra! Pe măsură ce se apropie miezul nopții, ia-ți puțin timp pentru a te gândi cu adevărat la ceea ce speri să realizezi în anul care urmează și asigură-te că mulțumești universului pentru toate binecuvântările pe care le-ai primit până în acest moment.

♑ CAPRICORN

Deși ești cunoscută ca fiind unul dintre cei mai rezervați și mai calmi membri ai zodiacului, dă-ți voie să o iei puțin razna și să te descarci chiar acum, dulce Capră de mare. Luna Săgetătorului, iubitoare de distracție, va călători astăzi prin sectorul din harta ta care guvernează subconștientul, ceea ce înseamnă că o petrecere de modă veche ar putea fi bună pentru tine la nivel visceral. Încearcă să nu te stresezi din cauza unor proiecte sau responsabilități care zăbovesc la orizont și ai încredere că universul îți dă undă verde să lași garda jos în timp ce îmbrățișezi o sărbătoare solidă de Revelion.

♒ VĂRSĂTOR

Responsabilitatea de a-ți aduna prietenii și de a face planuri de Revelion ar putea să îți revină astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Luna Săgetătorului împarte o conexiune cu responsabilul Saturn, care în prezent campează în semnul tău. Dacă plănuiești să găzduiești la tine acasă, verifică-ți oaspeții mai devreme în cursul zilei, astfel încât să poți obține o numărătoare completă a celor la care să te aștepți și dacă aduc sau nu invitați. Dacă plănuiești să ieși în oraș, pregătește-ți din timp logistica de transport, astfel încât să nu ajungi să aștepți ca un taxi sau un serviciu de transport să te ia pe tine și pe prietenii tăi în timpul orelor de vârf.

♓ PEȘTI

Ești unul dintre cele mai sensibile semne din grup, dragă Pești, ceea ce înseamnă că ești adesea copleșit sau epuizat energetic de mulțimile mari. Dacă tu și prietenii tăi plănuiți să ieșiți în oraș în această seară, ideea de a fi înconjurați de o grămadă de străini ar putea fi destul de descurajantă. Din fericire, Luna în Săgetător va forma o conexiune cu Saturn în această dimineață, ajutându-te să stabilești limite emoționale și energetice înainte ca petrecerea să înceapă. Profită la maxim de aceste vibrații prin a te antrena într-o sesiune de meditație, stabilind intenția de a-ți proteja aura în timp ce te îndrepți spre o noapte de distracție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.