Horoscop sănătate – FECIOARĂ. Ce e bine să mănânci

Horoscop sănătate - FECIOARĂ. Ce e bine să mănânci

Bună ziua cititorilor, vă dorim ca fiecare dintre voi să fie în formă și bine, iar dacă sunteți Fecioară, atunci acesta este un blog bonus special pentru voi. În primul rând, părțile corpului afectate de zodia Fecioară sunt intestinele, buricul, intestinul, glanda tiroidă și pancreasul. Planeta Mercur se ocupă de creier și de sistemul nervos. Cum zona navală este controlată de Fecioară, sistemul digestiv și funcțiile intestinelor sunt foarte mediocre. În ciuda faptului că ai alimentația și exercițiile fizice pe lista de priorități, ești predispus la probleme frecvente de stomac și digestie.

Timpul de procesare a alimentelor este mult prea rapid pentru tine. Ca urmare, absorbția va fi întotdeauna o problemă. Dacă ești Fecioară, sănătatea te preocupă și te preocupă în mod inutil și exagerat. De obicei, îți urmărești îndeaproape obiceiurile alimentare pentru a-ți menține un stil de viață mai sănătos. Pe de altă parte, ai controlul necesar pentru a evita alimentele care nu ți se potrivesc.

Imunitatea și mecanismele dvs. de apărare sunt rezultatul eforturilor dvs. enorme pentru un regim de exerciții fizice și o dietă sănătoasă. Ca urmare, vă îmbolnăviți rar și trăiți o viață mai lungă și mai sănătoasă. Cu toate acestea, nu trebuie să uitați niciodată că sunteți în formă și sănătoși până când nu vă dedicați rutinei de exerciții fizice. În momentul în care săriți peste rutina de exerciții fizice, sănătatea dumneavoastră se deteriorează. Prin urmare, urmați o rutină adecvată pentru a dispărea problemele de sănătate interminabile ale Fecioarei.

Fecioarele au un sistem digestiv și intestinal foarte fragil, care se poate îmbolnăvi cu ușurință. Trebuie să fiți atenți la alimentele pe care le consumați din cauza multor sensibilități și alergii. Trebuie să muncești din greu pentru a ține la distanță probleme precum refluxul acid, arsurile la stomac, vânzoleala excesivă și alergiile alimentare, indigestia, durerile de gaze, ulcerele, tulburările hepatice, colita și problemele intestinale.

Stresul poate funcționa ca o otravă pentru digestia și intestinul tău. Dacă te tot lași afectat de vibrațiile negative din jur, există șanse să ai ulcer. Ești super-sensibil la schimbările de mediu din jurul tău, ceea ce duce la fobii de germeni sau la ipohondrie. Până la bătrânețe, să fii relaxat și să te simți în largul tău va fi important pentru a evita un atac de cord.

Sulfatul de potasiu este o componentă magică esențială în ceea ce privește Fecioarele. Deficiența de sulfat de potasiu este frecventă în organismul dumneavoastră. Mătreața, căderea părului, eczema, acneea și pielea și părul uscat și descuamat pot apărea dacă nu ai suficient sulfat de potasiu în dieta ta. De asemenea, pot apărea letargie severă și constipație.

FOLLOW ME

Alimentele ideale pentru Fecioară

Sulfatul de potasiu face ca porii pielii să fie deschiși și oxigenați, așa că este necesară o dietă bogată în sulfat de potasiu. Cu toate acestea, sulfatul de potasiu este abundent în legumele cu frunze verzi, făina integrală, pâinea integrală, uleiul din germeni de grâu, ovăzul, migdalele, brânza, portocalele, bananele și lămâile. Preferința dvs. pentru alimente ușor digerabile și fade este perfectă. Țineți-o tot așa.

De asemenea, adăugați în alimentația dumneavoastră produse bogate în fibre, cum ar fi orezul brun, fasolea verde, pâinea de porumb, iaurtul, lintea, spanacul, carnea de pasăre, brânza de vaci și salata. Consumați pepeni, mere, pere și papaya pentru a ameliora erupțiile cutanate și mătreața. Poți folosi miere în loc de zahăr, iar ceaiul de plante ar trebui consumat pentru a permite stomacului tău agitat să se liniștească.

Atunci când călătoriți, preferințele dvs. alimentare sunt unice. Preferi întotdeauna alimentele organice în comparație cu cele procesate. Alimentele cu vitamina B, în special B1, sunt benefice pentru sistemul nervos și ar trebui consumate în mod adecvat. Cartofii, bananele, semințele de floarea-soarelui, mazărea verde, pâinea de grâu și alte alimente bogate în vitamina B.

Băuturile reci slăbesc intestinele, iar ciocolata irită pielea și tractul digestiv, așa că Fecioarele ar trebui să evite cu orice preț aceste două alimente. Ele ar trebui să evite să mănânce alimente foarte condimentate, sărate, încărcate cu sosuri sau sosuri, sau prăjite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.