Horoscop sănătate – SĂGETĂTOR. Ce e bine să mănânci

Horoscop sănătate - SĂGETĂTOR. Ce e bine să mănânci

Vreți să știți care este secretul energiei lor? Nu, nu este un stimulent. Este doar norocul lor! Săgetătorii sunt cele mai agile ființe de pe această planetă. Le place să fie implicați în activități fizice, cum ar fi sportul. Sunt foarte dedicați sportului și adoră să facă parte din mulțime. Cu toate acestea, le place să fie în preajma oamenilor. De asemenea, sunt extrem de energici și sunt mereu deschiși la oameni și experiențe noi.

De altfel, Săgetătorii sunt una dintre cele mai ocupate persoane din jurul nostru. Și, nu e de mirare, așa sunt! Ei sunt incredibil de reușiți și foarte realizați, de asemenea. Dar acest lucru nu îi împiedică să aibă grijă de sănătatea lor. Chiar dacă nu face eforturi pentru a rămâne sănătos, un Săgetător se menține adesea în formă. Acest lucru s-ar putea datora faptului că aceste seturi de oameni sunt mereu în mișcare și sunt mereu în picioare. Surpriză! Dacă sunteți Săgetător, ați ajuns pe lista „Sunt binecuvântat”. Felicitări!

Astrologia sănătății Săgetătorului ne spune că Săgetătorii sunt de obicei puternici, mai ales la începutul vieții lor. Ei nu au probleme de sănătate pentru o lungă perioadă de timp în viața lor. Chiar și atunci când Săgetătorii sunt bătrâni, cei mai mulți dintre ei au un set bun de mușchi, un spate incredibil de drept și o piele incredibil de sănătoasă.

Dar, pe de altă parte, Săgetătorii sunt cei mai predispuși să intre în excese. Dacă nu te controlezi și te lași influențată de lucruri, îți poate cauza probleme nedorite ție și ficatului tău și poate provoca schimbări nepotrivite la nivelul șoldurilor, coapselor, stomacului și picioarelor.

Menținerea unui stil de viață bun îi poate face să evite o sumedenie de probleme care țin de corpul lor, sau mai ales de sănătatea lor. Cu toate acestea, Săgetătorii pot fi predispuși să se confrunte cu unele probleme precum sciatica sau unele probleme care implică ruperea ligamentelor la nivelul coapselor. Ei ar trebui să fie cei mai precauți în timp ce conduc, deoarece accidentele sunt un lucru pe care astrele lor prezic că îl pot contracara dacă nu sunt atenți.

Cea mai mare planetă din sistemul solar, Jupiter, guvernează semnul Săgetătorului. Prin urmare, Săgetătorul este adesea asociat cu ficatul, care este cel mai mare organ din corpul nostru. Deoarece ficatul este un loc delicat, Săgetătorii ar trebui să fie foarte atenți la orice afecțiune legată de ficat (hepatică).

FOLLOW ME

Astrologia sănătății le cere tuturor Săgetătorilor să evite să consume prea mult alcool și le cere, de asemenea, să evite orice alte substanțe toxice pentru a prelungi viața ficatului lor. Așadar, pentru a-și controla energia excesivă, trebuie adoptată practica meditației și a respirației profunde. Acest lucru îi va ajuta să rămână calmi și le va oferi, de asemenea, eliberarea de stres. Îngrijirea sistemului lor imunitar trebuie să fie o prioritate pentru Săgetători. Pentru a realiza acest lucru, câțiva pași simpli pe care SGA-urile îi pot urma sunt:

Alimentația pentru Săgetător

Săgetătorii apelează la necesitatea de a avea o grijă deosebită de alimentația și dieta lor. Dieta lor ar trebui să includă o mulțime de fructe și legume, împreună cu o varietate de pești și carne. Ar trebui să includă prune, roșii, pui, prune uscate, pește, ouă crude, mere, ovăz, ovăz, căpșuni, un fel de furaje grosiere, curmale, cireșe, porumb și fasole verde, păstrând în același timp o distanță față de alcool și fumat.

Săgetătorii sunt foarte predispuși să sară uneori peste mese, așa că ar trebui să aibă niște gustări nutritive de bază, cum ar fi fructe proaspete, biscuiți din fulgi de ovăz etc. Ei sunt mai predispuși să ia în greutate în timpul vârstei mijlocii din cauza dependențelor în care se pot implica, ceea ce îi poate împinge să devină neliniștiți. Deoarece sarea celulară a Săgetătorului este siliciul, această sare le întărește sistemul nervos, menținând sănătos țesutul conjunctiv al creierului. Ea împiedică amorțirea picioarelor, a picioarelor și a degetelor lor.

O lipsă de sare, de siliciu, poate duce la o mulțime de consecințe nedorite, cum ar fi pielea ternă, părul lipsit de vlagă și retragerea gingiilor. Așadar, pentru a preveni această lipsă în organism, Săgetătorii trebuie să încerce să consume unele dintre cele mai bune surse de siliciu. Printre acestea se numără furajele grosiere sau coaja fructelor și legumelor, merele, cartofii, ardeii verzi, căpșunile, perele, smochinele, gălbenușul de ou, salatele crude, ovăzul, coaja cerealelor, cerealele integrale.
Vorbind despre înfățișarea Săgetătorilor, un Săgetător pare a fi vesel și fericit, cu un simț al vestimentației casual. Dar, de obicei, ei se îmbracă ținând cont de ocazie. Un Săgetător trebuie să acorde o atenție egală atât bunăstării sale fizice, cât și celei mentale. Pentru a rămâne sănătos, acordarea unei atenții egale ambelor este esențială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.