Horoscop sănătate – TAUR. Ce probleme pot să apară pentru acești nativi

Horoscop sănătate - TAUR. Ce probleme pot să apară pentru acești nativi

Nativii din Taur posedă, în general, o sănătate fizică și mentală bună. Ei au o constituție decentă și o rezistență viguroasă. De obicei, nu se îmbolnăvesc, dar când o fac, aceasta ar putea deveni severă. Un lucru pe care îl urăsc cel mai mult sunt medicii și sunt mereu în negare când vine vorba de respectarea ordinelor acestora.

Fiecare zodie este legată și guvernată de o anumită planetă, iar fiecare planetă guvernează diferite părți ale corpului. Înțelegerea acestui aspect te ajută să ai grijă de sănătatea ta din timp. Planeta Venus guvernează Taurul, iar părțile corpului guvernate de Venus sunt maxilarul inferior, gâtul, urechile, gleznele, picioarele, spatele și regiunea coloanei vertebrale. Din cauza efectelor planetare, aceste părți ale corpului sunt vulnerabile la boli și infecții. Ele sunt predispuse la gât sensibil, congestie și alte infecții ale gâtului, gușă și probleme respiratorii.

Dacă sunteți o zodie guvernată de Venus, nu puteți scăpa de vraja hipnotizantă a Zeiței iubirii, frumuseții, fertilității și plăcerii. Acest atribut al tău de căutare a plăcerii dă naștere unei tendințe de a mânca și de a bea în exces. Dacă nu aveți o rutină de exerciții fizice, aveți tendința de a deveni supraponderal, ceea ce duce la probleme cardiace, circulație deficitară, genunchi slabi, vene varicoase și alte afecțiuni cronice.

Alimentele perfecte pentru Taur

Cu timpul, metabolismul tău încetinește. Aveți un gust bun pentru mâncare. Sunteți un gurmand absolut, iar mâncatul este un lucru care vă face plăcere, de cele mai multe ori fără să vă preocupați de efectele sale. Mulți dintre nativii din Taur ar urî acest lucru, dar, într-un anumit moment al vieții tale, vine o etapă în care trebuie să înțelegi această tendință a ta și trebuie să o stăpânești puțin, dacă nu chiar în totalitate.

S-ar putea să fie o luptă la început, dar odată cucerită, poate fi o experiență care îți va schimba viața. Consumul unei diete cu conținut scăzut de grăsimi, fără zahăr și fără amidon ar fi justificat pe termen lung. Adăugarea iodului natural și a sării iodate în graficul dietei dumneavoastră v-ar ajuta să țineți la distanță problemele tiroidiene. Persoanele Taur ar trebui să includă în dieta lor salate și fructe proaspete.

FOLLOW ME

Pentru a regla cantitatea de apă din sistem, puteți consuma alimente bogate în sulfat de sodiu. O deficiență a acestui mineral poate cauza probleme tiroidiene. Deoarece sunt bogate în sulfat de sodiu, persoanele Taur ar trebui să includă în dietă afine, broccoli, sfeclă roșie, nuci, fasole, dovlecei, conopidă, castraveți, ceapă, mazăre și migdale.

Renunțarea la orice nu este soluția pentru Taur. Le va da un sentiment de privațiune, dar menținerea unui echilibru minimalist este cheia aici, ceea ce se aplică în egală măsură și în cazul unei pofte de alimente dulci, sărate sau picante. Nativii din Taur ar trebui să practice un obicei sănătos și adecvat de consum de apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.