Horoscop saptamana 11-17 decembrie 2023

Berbec (21 martie – 19 aprilie):
Această săptămână aduce un val de energie și motivație. E momentul ideal să începi noi proiecte sau să finalizezi cele neterminate. În relații, comunicarea sinceră este cheia.

Taur (20 aprilie – 20 mai):
Armonia și liniștea interioară vor fi în centrul săptămânii tale. Este un moment bun pentru a te concentra pe sănătate și bunăstare. În dragoste, fii deschis la noi posibilități.

Gemeni (21 mai – 20 iunie):
Săptămâna aceasta s-ar putea să întâmpini unele provocări în comunicare. Rămâi calm și folosește logica pentru a naviga prin orice neînțelegeri. În carieră, fii creativ și găsește soluții neconvenționale.

Rac (21 iunie – 22 iulie):
Emoțiile tale vor fi intense această săptămână. Este important să le exprimi, dar într-un mod echilibrat. Pe plan profesional, e posibil să apară oportunități neașteptate.

Leu (23 iulie – 22 august):
Această săptămână este despre auto-exprimare și creativitate. Nu te teme să iei inițiativa. În relațiile personale, caută echilibrul între a da și a primi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie):
Este momentul să te concentrezi pe detaliile mici care fac diferența. În muncă, acuratețea și atenția la detalii îți vor aduce aprecieri. În viața personală, este timpul pentru introspecție.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie):
Relațiile cu ceilalți vor fi în prim-plan. Străduiește-te să menții echilibrul și armonia în toate interacțiunile. Este o săptămână bună pentru colaborări și parteneriate.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie):
Intuiția ta va fi deosebit de puternică în această săptămână. Folosește-o pentru a lua decizii importante. În relații, caută adâncimea și semnificația autentică.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie):
Săptămâna aceasta este despre aventură și explorare. Fie că este vorba de călătorii sau de explorarea unor noi idei, ești încurajat să ieși din zona de confort. În dragoste, fii spontan.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie):
Este o perioadă bună pentru a te concentra pe obiectivele pe termen lung și planificare. În relații, este important să fii răbdător și să te gândești la viitor.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie):
Inovația și originalitatea sunt cuvintele cheie pentru tine săptămâna aceasta. În munca ta, nu te teme să încerci abordări noi. În dragoste, fii deschis și autentic.

Pești (19 februarie – 20 martie):
Săptămâna aceasta este despre vindecare emoțională și spirituală. Petrece timp în meditație sau în activități care îți aduc pace interioară. În relații, practică compasiunea și empatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.