Horoscop săptămânal 10 – 16 ianuarie. Vești proaste

Horoscop 3 mai 2022. O zi de Marți cu surprize

♈ BERBEC

De obicei, sunteți liderul haitei, dar, pe măsură ce începeți 2022, s-ar putea să vă dați seama că lucrul în echipă vă poate ajuta să obțineți mai repede ceea ce vă doriți, chiar dacă asta înseamnă că nu sunteți la conducere (pentru prima dată).

Miercuri, Venus în Capricorn formează un sextil cu Neptun în Pești, aducându-ți o mulțime de oportunități de a face networking sau de a te alătura unui proiect important. Dă tot ce ai mai bun în față și vei fi cu un pas mai aproape de visele tale.

Pe măsură ce ajungem la sfârșitul săptămânii, te gândești la carieră când Soarele formează sâmbătă o conjuncție cu Venus în zona ta de carieră. Concentrează-ți energiile pentru a arăta bine în ochii publicului și pentru a încerca să câștigi persoane importante. Nu vă fie teamă să vă folosiți relațiile personale pentru a vă ajuta ambițiile profesionale. Folosește fiecare instrument pe care îl ai înainte ca Mercur să intre în retrogradare, Berbec.

♉ TAUR

Este un nou an, Taur, și sunt o mulțime de lucruri pe care vrei să le realizezi în 2022. Totuși, dacă vrei să te asiguri că vei reuși, vei avea nevoie de ajutor.

Pe măsură ce Venus din Capricorn formează miercuri un sextil cu Neptun din Pești, trebuie să îți folosești conexiunile pentru a te ajuta să obții ceea ce îți dorești. Fie că vrei să călătorești, să ai o dezbatere aprinsă sau să colaborezi la un proiect, oamenii din viața ta te pot ajuta să îți extinzi ideile și să le aduci la viață.

Weekendul devine o aventură romantică atunci când Soarele se alătură lui Venus în zona ta de expansiune, sâmbătă. Acesta este un moment ideal pentru a-ți dezvolta relația cu cineva special. Află mai multe despre ei și despre valorile lor dacă vrei ca parteneriatul tău important să dureze mai mult și să rămână mai puternic. Nu vă fie teamă să mergeți în profunzime chiar acum.

FOLLOW ME

♊ GEMENI

Aspirațiile profesionale sunt mai ușor de realizat dacă lucrați împreună când Venus în Capricorn face sextil cu Neptun în Pești, miercuri. Fie că împarți resursele cu cineva pentru a economisi bani, fie că intri într-un parteneriat de afaceri, fie că îți folosești relațiile pentru a-ți transforma cariera, îți poți îndeplini visele cu puțin ajutor și puțină magie.

Continuă să împarți resurse atunci când Soarele formează o conjuncție cu Venus în zona ta de intimitate, sâmbătă. Dacă sărbătorile te-au lăsat puțin strâmtorat din punct de vedere financiar, este o idee bună să te muți înapoi la familie sau să îți iei un coleg de cameră pentru a economisi bani.

De asemenea, s-ar putea să îți transformi viața de la „eu” la „noi” în acest weekend, mai ales dacă relația ta romantică devine serioasă. Acesta este momentul ideal pentru a deschide un cont bancar comun, pentru a vă logodi sau pentru a economisi bani pentru viitor. Viața devine destul de intensă, Gemeni.

♋ RAC

Este un nou an și tu debordezi de idei îndrăznețe când Venus din Capricorn formează miercuri un sextil cu Neptun din Pești. Ai o mulțime de planuri pentru 2022, Rac. Ai nevoie doar de ajutor pentru a le realiza.

Du-ți ideile strălucitoare la niște prieteni de încredere pentru o sesiune de brainstorming. Prietenii tăi din semnul de aer îți vor vedea ideea din toate perspectivele, prietenii din semnul de foc îi vor da ideii tale o nouă energie și ambiție, iar prietenii din semnul de pământ te vor ajuta să o realizezi!

Continuă să te asociezi atât în viață, cât și în dragoste, când Soarele se alătură sâmbătă lui Venus în zona ta de parteneriat. Acest aspect vă încurajează să faceți următorii pași într-o relație importantă. De la înființarea unei afaceri până la a invita pe cineva în oraș, asigurați-vă că vă alegeți partenerul cu înțelepciune. Acest lucru ar putea fi pe termen lung.

♌ LEU

Prima săptămână plină din 2022 ar putea duce la o situație în care ai de câștigat dacă faci un compromis, Leu.

Știm, este o cerere destul de mare, dar cum Venus în Capricorn formează miercuri un sextil cu Neptun în Pești, va trebui să înveți că toată viața este despre a da și a primi. Având grijă de altcineva, vei reuși să îți satisfaci unele dintre nevoile tale mai importante. Acum acumulează câteva puncte bune de karma și vei fi răsplătit mai târziu.

Folosește-ți farmecul pentru a-ți atrage colegii de partea ta atunci când soarele formează o conjuncție cu Venus în zona ta de obicei sâmbătă. Dacă lucrezi la un proiect foarte important pentru serviciu, totul va merge mult mai ușor dacă ești în relații bune cu toată lumea. Este momentul să faci lumină în rândul colegilor tăi, astfel încât aceștia vor fi mai dispuși să te ajute.

♍ FECIOARĂ

Prima săptămână plină din 2022 începe într-o notă foarte romantică, când Venus în Capricorn formează miercuri un sextil cu Neptun în Pești. O aventură ocazională de anul trecut s-ar putea transforma într-o relație serioasă în timpul acestui aspect. Haide, fă-ți mișcarea. Ar putea fi relația visurilor tale. Doar nu lăsați perfecționismul să vă strice o perioadă altfel încântătoare.

Weekend-ul promite să fie și mai romantic când soarele formează o conjuncție cu Venus în zona ta de plăcere sâmbătă. Acesta este un moment ideal pentru o întâlnire cu un partener romantic serios sau potențial serios. Este un aspect magic care permite iubirii să înflorească, așa că intrați pe aplicațiile de dating și dați cu dreptul la pasiune. Fie că sunteți împreună, fie că aveți o primă întâlnire, fie că vă îndrăgostiți, va fi o noapte memorabilă la care vă veți gândi pentru tot restul anului. Fă-o să conteze, Fecioară!

♎ BALANȚĂ

După vârtejul sezonului de sărbători care v-a ținut în priză, s-ar putea să vă fie greu să vă întoarceți la activitățile obișnuite, când Venus în Capricorn face sextilul cu Neptun în Pești, miercuri.

În timp ce încercați să vă întoarceți la rutina obișnuită, nu vă fie teamă să cereți ajutorul familiei dvs. Ei ar putea avea câteva sfaturi care să vă ajute să fiți mai productiv și mai relaxat pe măsură ce vă puneți pe picioare.

De fapt, ar putea fi o idee bună pentru tine să petreci weekendul alături de familie, când Soarele formează sâmbătă o conjuncție cu Venus în zona ta natală. Da, Balanță, știm că abia i-ai văzut de sărbători, dar s-ar putea să îți fie deja dor de acea conexiune emoțională. Plănuiește o cină mare în familie și bucură-te de confortul de a fi alături de oamenii pe care îi iubești. Îți va face inima să se simtă plină.

♏ SCORPION

Este un nou an, Scorpionule, iar dacă ai început anul 2022 intrând într-o nouă relație, află cum să o păstrezi fericită și distractivă când Venus din Capricorn formează miercuri un sextil cu Neptun din Pești.

Iată un indiciu: comunicarea! Da, nu este punctul tău forte. Cu toate acestea, dacă vrei ca relația ta să funcționeze, trebuie să îi spui cu adevărat celeilalte persoane ce vrei și de ce ai nevoie. Nu credeți doar că vă pot citi gândurile (nu pot).

Încearcă acest lucru atunci când Soarele se alătură lui Venus în zona ta de comunicare, sâmbătă. Dacă ceva vă deranjează, nu lăsați să se înrăutățească în interior până când se transformă în resentimente. Asta nu creează o relație fericită sau sănătoasă. În schimb, permite-ți să te deschizi și să lași să iasă afară. Te vei simți mult mai bine, iar relația ta poate deveni mai puternică din acest motiv. Rezolvă aceste probleme înainte ca Mercur să devină retrograd.

♐ SĂGETĂTOR

Este prima săptămână completă din 2022, ceea ce înseamnă că trebuie să vă dați jos în sfârșit decorațiunile de sărbători. Știm, Săgetătorule. Este o mare pacoste, dar nu fi atât de trist!

Când Venus în Capricorn formează un sextil cu Neptun în Pești, miercuri, vei avea ocazia să îți redecorezi întregul spațiu. Începeți noul an proaspăt cu niște vopsea nouă și un decor grozav. Este timpul să faci din casa sau apartamentul tău un cămin.

În timp ce faci curățenie, ar fi timpul să te uiți bine la relațiile tale și să vezi dacă au nevoie de o mică reamenajare atunci când Soarele se alătură lui Venus sâmbătă. Acest aspect se află în zona ta de valoare, încurajându-te să investești în conexiunile care contează pentru tine: oamenii care te prețuiesc. Oricine nu o face, poate merge direct la bordură cu vechile tale perdele!

♑ CAPRICORN

Este prima săptămână a unui an nou-nouț, iar dacă vrei să te îndrăgostești în 2022, Capricornule, s-ar putea să ai ocazia când Venus din semnul tău formează miercuri un sextil cu Neptun din Pești.

Acest aspect face mai ușor să faci o primă impresie excelentă, așa că folosește-l în avantajul tău invitând pe cineva în oraș sau mergând la o primă întâlnire. Vei fi sigur că îi vei face să leșine.

Apropo de relații, ar fi o idee bună să te uiți la cele actuale – profesionale, platonice, romantice – când Soarele se alătură lui Venus în semnul tău sâmbătă. Cum te comporți atunci când ești într-o relație? Dacă începi una nouă chiar acum, tratează-o cu grijă. Prima impresie înseamnă mai mult acum, așa că fă-o să conteze. O mișcare greșită și te-ai putea trezi foarte singur.

♒ VĂRSĂTOR

Ai o mulțime de vise mari pe care vrei să le împlinești, Vărsătorule. Pe măsură ce Venus din Capricorn formează miercuri un sextil cu Neptun din Pești, începeți să vă construiți visele în privat pentru a vă spori stima de sine.

Cărămidă cu cărămidă, vei putea face schimbări uriașe pentru tine în viitor. Păstrează-ți veștile bune și planurile aproape de vestă pentru a șoca pe toată lumea mai târziu. Nu ai nevoie de vibrații rele care să-ți strice pozitivitatea.

Sâmbătă aduce posibilitatea unei despărțiri când Soarele se alătură lui Venus în zona ta de intimitate, ducându-te mai departe în singurătate. Cu toate acestea, gândește-te înainte de a anula lucrurile. Pui capăt lucrurilor pentru a trece la ceva mai bun sau pentru că ești autodistructiv? Fii atentă la sacrificiile pe care le faci. Ai putea afla că iarba nu este cu adevărat mai verde de cealaltă parte a gardului, mai ales în ianuarie.

♓ PEȘTI

Prietenii tăi îți acoperă mereu spatele, Pești. Lucru pe care îl vei înțelege cu adevărat atunci când Venus în Capricorn va forma miercuri un sextil cu Neptun în semnul tău.

O vorbă de la un prieten te-ar putea ajuta să obții o nouă oportunitate pe care o așteptai, de la un posibil loc de muncă până la un pont despre un apartament nou care tocmai se deschide. Să-ți lași prietenii să te ajute poate duce la lucruri mai bune în viața ta.

Continuă să investești în prieteniile tale atunci când Soarele formează o conjuncție cu Venus în zona ta socială sâmbătă. După un sezon de sărbători ocupat, acesta este un moment ideal pentru a vă reconecta cu prietenii și a vă distra împreună. Chiar dacă este vorba doar de a petrece timpul împreună sau de a merge la o cafea. Aceasta este, de asemenea, o zi ideală pentru a vă face noi prieteni și cunoștințe. Acestea ar putea deveni importante pentru tine mai târziu. În orice caz, distrează-te și bucură-te de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.