Horoscop săptămânal 12-18 septembrie 2022. O săptămână de succes pentru 2 zodii și ghinion pentru 3 nativi

Pregătește-te pentru o săptămână care va începe de parcă ai zbura prin cer într-un roller coaster. Cu cerul într-o dispoziție veselă, veți fi pregătiți să faceți rock și să îmbrățișați aventura la fiecare pas. Cu toate acestea, cu prima săptămână completă de Mercur retrograd peste noi, vom începe să observăm că durerile de cap se strecoară sub formă de întârzieri, confuzie și lipsă de comunicare în parteneriate. Sfârșitul săptămânii este puțin descurajant, totuși, cu o energie planetară provocatoare care aduce slăbiciune, nesiguranță și intensitate în jurul relațiilor. Cel mai bine este să încarci partea din față a săptămânii cu distracție și productivitate și să-ți iei ceva timp pentru tine când vine weekendul.

Semnele de foc – Berbec, Leu și Săgetător – ar putea înregistra progrese interesante în jurul obiectivelor profesionale sau financiare în această săptămână. Este posibil ca acestea să se manifeste chiar ca din senin! Cu Soarele și Uranus zâmbindu-ți unul altuia la începutul săptămânii, vei avea șansa de a scutura lucrurile și de a îmbrățișa mai multă creștere în carieră. Berbecul ar putea câștiga mult în jurul finanțelor. Leul ar putea căuta o oportunitate bruscă pentru mai multă putere sau succes. Săgetătorul va putea să se agite și să impresioneze VIP-urile care privesc din culise. Arată-le colegilor, șefilor și managerilor de angajare că ai ceea ce îți trebuie pentru a ieși în evidență din mulțime!

♈ BERBEC

Săptămâna aceasta, ești gata să faci niște explorări.

Săptămâna începe cu Soarele în Fecioară și casa activităților tale zilnice făcând un trigon cu Uranus în Taur. Astăzi, sunteți gata să vă strigați preferințele în lume. Berbec, ai putea fi gata să le spui oamenilor că iubești clătitele, urăști să speli vasele sau că vrei să călătorești în Williamsburg, Virginia, despre care se spune că are mai multe case de clătite decât orice alt oraș. Astăzi, ești o carte deschisă.

Luni, 12 septembrie, Soarele face un quinconcurs cu Saturn în Vărsător și cu casa ta a comunității. Bucuriile prieteniei și camaraderia de a fi într-un grup vin cu unele responsabilități, iar acestea ar putea fi evidențiate astăzi. Berbec, este posibil să fie rândul tău să găzduiești o seară de poker sau trebuie să alegi restaurantul unde vă veți întâlni cu toții weekendul viitor. Este o idee bună să iei legătura cu prietenii tăi chiar dacă ești ocupat, obosit sau puțin iritat. Astăzi, poți crea relații mai strânse cu prietenii tăi.

♉ TAUR

Săptămâna aceasta, îți vin idei mari.

FOLLOW ME

Săptămâna începe cu Soarele în casa romantismului tău făcând un trigon cu Uranus în propriul semn al Taurului. Astăzi, ești mai dispus să te implici în activități noi decât de obicei. Dacă se întâmplă ca cineva să îți sugereze să îți petreci ziua culegând căpșuni sălbatice, să te plimbi cu un caiac pentru două persoane pe râu sau să mergi la observator pentru a vedea marele telescop, ești de acord. Cauți să faci ceva diferit, iar acest lucru ar putea atrage o conexiune romantică. Taur, dacă ești deja într-o relație de dragoste, găsește ceva nou și distractiv de făcut.

Luni, 12 septembrie, Soarele face un quinconcurs cu Saturn în Vărsător și cu casa carierei tale. Șeful tău ar putea să-ți spună că vrea să te ocupi de mai multe proiecte. Taur, s-ar putea să vă simțiți deja copleșit de numărul de responsabilități și termene limită pe care le aveți. Pe de o parte, s-ar putea să nu fiți mulțumit de modul în care merge acest job. Dar, pe de altă parte, obținerea unui nou loc de muncă necesită multă muncă. Aveți de făcut o alegere.

♊ GEMENI

Săptămâna aceasta, vă verificați opțiunile.

Soarele în Fecioară și casa ta a casei și a familiei făcând un trigon cu Uranus în Taur. Astăzi, s-ar putea să te opui la tot ceea ce este obișnuit, de rutină sau blocat în tradiție. Ați putea începe ziua mutând mobila sau poate amenajând dormitorul în birou și biroul în dormitor. S-ar putea să închei ziua considerând viața de dubă ca fiind o opțiune reală. Cu această energie, puteți fi foarte autoritar și puteți dori să faceți ceva diferit. Cunoscându-te, Gemeni, rezultatele ar putea fi spectaculoase.

Luni, 12 septembrie, Soarele face un quinconcurs cu Saturn în Vărsător și cu casa educației tale. S-ar putea să le spui copiilor tăi că trebuie să învețe dacă vor să aibă rezultate bune la școală. Dar astăzi puteți întoarce oglinda spre voi înșivă și să vă uitați unde trebuie să vă asumați o parte din responsabilitate pentru a învăța ceea ce trebuie să știți. Poate că este vorba despre sporirea abilităților tehnice, îmbunătățirea capacității de negociere sau despre a vă face mai pricepuți din punct de vedere financiar. Gemeni, aceasta este o energie bună pentru a închide ușa biroului tău, pentru a te apuca de treabă și pentru a rezolva ceva.

♋ RAC

Săptămâna aceasta, îți găsești liniștea și echilibrul.

Săptămâna începe cu Soarele în Fecioară și casa ta de comunicare făcând un trigon cu Uranus în Taur. Astăzi, vrei ca ceilalți să audă exact ceea ce ai în minte. Nu vrei să folosești filtre sau diplomație sau să te abții să-ți exprimi cele mai profunde sentimente. Rac, cauți pe cineva care să asculte ceea ce ai trecut. Găsește-ți cel mai compătimitor prieten sau membru al familiei și roagă-l să asculte ce ai de spus.

Luni, 12 septembrie, Soarele face un quinconcurs cu Saturn în Vărsător și cu casa ta a investițiilor, a creditelor și a datoriilor. Dacă ți-ai dorit mult o securitate financiară, acum este momentul să te gândești să joci un rol activ în economiile și investițiile tale. Acest lucru ar putea însemna că trebuie mai întâi să-ți verifici extrasele de cont, să te uiți la ceea ce ai investit și să înțelegi încotro se îndreaptă piețele în general. Ați putea să vă faceți o programare cu brokerul sau cu planificatorul financiar pentru a trece în revistă planul dvs. de viață. Sau ai putea urma un curs video despre cum să investești sau despre ce înseamnă toată chestia asta cu criptomonedele. Cancerul, acest lucru vă poate pune pe drumul spre succes.

♌ LEU

Săptămâna aceasta, atitudinea ta se schimbă.

Săptămâna începe luni, 12 septembrie, cu Soarele în Fecioară și casa ta a banilor făcând un trigon cu Uranus în Taur. Astăzi, vrei să schimbi modul în care gestionezi banii. Dacă în mod normal ești frugală, meticuloasă cu evidența contabilă și gata să strângi un bănuț ori de câte ori poți, astăzi ai putea face unele cheltuieli. Dar dacă ești un cheltuitor și îți este greu să te abții să nu-ți golești banii din conturile bancare, acum ai putea vedea cum un ban economisit te poate ajuta să găsești libertatea financiară în viitor.

Soarele face un quinconce cu Saturn în Vărsător și cu casa ta de relații. Leu, aceasta este o energie destul de conflictuală și ai putea simți o oarecare iritare legată de parteneriatul tău principal. Este posibil ca atitudinile tale să se schimbe și să vrei să faci ceva diferit, dar partenerul tău nu este de acord. Acesta este un moment pentru a-ți expune cu blândețe cazul și a vedea dacă poate exista un fel de compromis sau ajustare de ambele părți. Adoptarea unei poziții dure va duce doar la dezamăgire astăzi.

♍ FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, co-creezi împreună cu Universul.

Soarele face un trigon cu Uranus în Taur. Acum începeți noul an solar și, datorită aspectului armonios cu Uranus, vreți să faceți lucrurile diferit. Fecioară, anul acesta poți face schimbări care să te catapulteze într-un stil de viață complet diferit. Nu trebuie să acceptați lucrurile care nu vă plac sau care v-au iritat în trecut. Poți să deschizi un nou drum. Iar dacă nu există nicio potecă, îți poți croi una proprie.

Luni, 12 septembrie, Soarele face un quinconcurs cu Saturn în Vărsător și cu casa ta a obiceiurilor și a rutinelor. Acum este timpul să vă puneți banii la bătaie. Bogăția și securitatea financiară provin din a face alegeri bune în fiecare zi. O sănătate bună vine din luarea unui număr de decizii înțelepte în fiecare zi. Fecioară, este minunat să ai obiective. Întrebarea mai importantă este ce ai de gând să faci în următoarele cinci minute. O să lucrezi la afacerea ta? Vei ajunge la acea potențială relație de dragoste? Acestea sunt acțiuni care pot duce la ceva minunat.

♎ BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, bateți la ușile potrivite.

Săptămâna începe cu Soarele în Fecioară și casa ta de evadare făcând un trigon cu Uranus în Taur. Astăzi, îți dorești să fugi de toate și poate să te alături circului sau poate să trăiești pe o insulă pustie. Balanță, îți dorești o mare pauză în rutina ta. Îți dorești să faci lucruri noi și să ieși din rutină. Și, deși este greu să faci o schimbare atât de substanțială într-o singură zi, ai putea începe prin a face un singur lucru diferit astăzi. Chiar și un lucru mărunt ar fi bun, cum ar fi să îți schimbi marca de pastă de dinți.

Luni, 12 septembrie, Soarele face un quinconcurs cu Saturn în Vărsător și cu casa ta de exprimare personală și creativitate. Chiar dacă acesta este un aspect provocator, acum poți continua procesul pe care l-ai început ieri. De multe ori, oamenii vor spune că vor să fie artiști, muzicieni sau scriitori, dar apoi vor aștepta inspirația, crezând că inspirația va face totul mai ușor. Dar, în realitate, adevăratul artist este cel care lucrează la meseria sa în fiecare zi. Muzica și scrisul sunt la fel. Toate acestea necesită practică. Astăzi este vorba despre asumarea responsabilității de a pune acest lucru în viața ta în fiecare zi. Balanță, acesta este modul în care îți dezvolți meseria și îți schimbi viața.

♏ SCORPION

Săptămâna aceasta, vă găsiți echilibrul.

Soarele în Fecioară și casa ta a prieteniilor făcând un trigon cu Uranus în Taur. Scorpion, s-ar putea să fii invitat în oraș de cineva care te ia prin surprindere. De obicei, știi destul de bine ce caută oamenii, dar uneori îți scapă când este vorba de un compliment.

Luni, 12 septembrie, Soarele face un quinconcurs cu Saturn în Vărsător și cu casa ta de acasă și familie. Sunt destul de multe lucruri de care trebuie să te ocupi acasă. Cele mai multe dintre acestea sunt mici și poate că ai fost prea ocupat ca să te ocupi de ele. Dar este timpul să faci o listă de mici reparații, întreținere sau pur și simplu de dezordine. Dacă nu o faci, unul sau mai multe dintre aceste lucruri ar putea deveni o problemă mare în viitor. Ocupă-te de picături, scurgeri și lucruri pe care vrei să le returnezi la magazine. Scorpion, aceasta este o zi bună pentru a-ți face viața de acasă un pic mai bună, rezolvând aceste lucruri.

♐ SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta, vă inspirați.

Soarele în Fecioară și pe casa carierei tale făcând un trigon cu Uranus în Taur. Astăzi, în timp ce privești spre săptămâna care urmează, s-ar putea să îți dorești să faci altceva pentru a-ți câștiga existența. Săgetătorule, s-ar putea să te plictisești la locul de muncă, să fii frustrat de lentoarea ritmului sau de lipsa de apreciere pe care o primești. Deși nu poți schimba totul, poți să-ți pregătești CV-ul, să-l postezi pe un site de angajare sau chiar să aplici pentru un loc de muncă foarte diferit de ceea ce faci de obicei. Schimbarea vine atunci când faci ceva diferit.

Luni, 12 septembrie, Soarele face un quinconcurs cu Saturn în Vărsător și cu casa ta a comunicării și a procesului de gândire. Una dintre cheile pentru a avea viața pe care ți-o dorești este calitatea întrebărilor pe care ți le pui. Dacă îți schimbi modul de gândire de la „de ce nu pot să avansez?” la „cum pot să fac o sută de dolari în plus astăzi?”, poți descoperi că creierul tău vede oportunități peste tot. Săgetătorule, Universul a încercat să-ți semnaleze pentru a-ți arăta posibilitățile.

♑ CAPRICORN

Săptămâna aceasta, căutați o evadare.

Săptămâna debuteză cu Soarele în Fecioară și casa ta a călătoriilor și aventurii făcând un trigon cu Uranus în Taur. Capricorn, ești în căutarea unei evadări. Poate că nu ai apucat să călătorești în timpul verii. Acesta este un moment bun pentru a vedea dacă poți să te strecori într-o călătorie, chiar dacă este doar pentru un weekend. Alege o destinație în care nu ai fost încă. Pregătiți totul pentru a putea pleca la un moment dat. Acesta este momentul să faci ceva impetuos.

Luni, 12 septembrie, Soarele face un quinconcurs cu Saturn în Vărsător și cu casa ta a banilor. Dacă îți dorești libertate financiară în viața ta, ești foarte conștient că trebuie să-ți asumi responsabilitatea și să-ți controlezi finanțele. Asta înseamnă că nu poți lăsa acest lucru pe seama unui contabil, a unui broker sau a unchiului tău Charlie (cu excepția cazului în care, desigur, unchiul tău este un investitor miliardar). Capricorn, să notezi fiecare cheltuială s-ar putea să nu fie ideea ta de distracție, dar poți pune în aplicare unele mecanisme pentru a face acest lucru mai ușor.

♒ VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, s-ar putea să aveți o descoperire intimă.

Săptămâna începe cu Soarele în Fecioară și casa ta de intimitate făcând un trigon cu Uranus în Taur. Vărsătorule, astăzi ai putea avea parte de o poveste de dragoste sălbatică. Iar acest lucru este atât de intrigant și poate surprinzător încât nu te poți gândi la nimic altceva. S-ar putea să fie că a fost într-o locație diferită sau că pur și simplu ați făcut lucrurile foarte diferit. Este posibil ca acest partener să fie nou și astfel totul este interesant. Aceasta ar putea fi o descoperire intimă pentru voi doi.

Luni, 12 septembrie, Soarele face un quinconcurs cu Saturn în propriul semn al Vărsătorului și în casa ta de încredere. Astăzi, s-ar putea să nu te simți atât de încrezător pe cât ți-ai dori. Acest lucru s-ar putea datora unei lipse de pregătire. Poate că te duci la o întâlnire și nu ești sigur de fapte și cifre. Sau vei urca pe scenă și ți-ai dori să fi repetat de mai multe ori. Vărsătorule, dacă ai ocazia, ia-ți ceva timp pentru a te pregăti mai bine și vei trece cu brio prin această activitate.

♓ PEȘTI

Săptămâna aceasta, te aliniezi pe interior și pe exterior.

Soarele în Fecioară și casa ta de relații făcând un trigon cu Uranus în Taur. Pești, acesta este un aspect al schimbării, iar tu s-ar putea să direcționezi această dorință de schimbare asupra partenerului tău. Dar una dintre cele mai rapide modalități de a face pe altcineva să se schimbe este să te schimbi tu însuți. Uită-te la ceea ce poți face diferit, cum îți poți comunica sentimentele în mod diferit sau cum îți poți schimba programul. Gândiți-vă la ceea ce vă pune pe amândoi în ape dificile și schimbați direcția. Lucrurile se pot îmbunătăți de aici încolo.

Luni, 12 septembrie, Soarele face un quinconcurs cu Saturn în Vărsător și casa ta a necunoscutului. Astăzi, s-ar putea să aveți un sentiment sâcâitor că ceva nu este în regulă. Pești, te plimbi prin casă și poate verifici încuietori sau faci ajustări ici și colo. În schimb, oprește-te pentru un moment și întreabă Universul ce se întâmplă. Apoi lasă-l să plece. Întoarce-te la ceea ce făceai și concentrează-te pe altceva. Informația lipsă îți va apărea în minte. Ar putea fi o factură neplătită, un telefon pe care trebuie să îl dai sau o întâlnire la prânz pe care ți-ai stabilit-o pentru astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.