Horoscop săptămânal 14-20 Mai: TAURII au noroc în iubire, BERBECII sunt nemulțumiți

Horoscop săptămânal 14-20 Mai: Berbecii sunt nemulțumiți, Taurii au noroc în iubire!

Horoscop săptămânal 14-20 Mai 2018 BERBEC

Relația cu partenerul de viață nu este prea favorizată. S-ar putea să existe probleme de comunicare așa că asigură-te că vorbești deschis cu partenerul și totul se va rezolva.

Horoscop săptămânal 14-20 Mai 2018 TAUR

Poți primi vești bune care să aibă legătură cu viața de sentimentală. Dacă ești singur, poți întâlni o persoană care să te surprindă și să te facă să te îndrăgostești. Dacă ești într-o relație, legătura voastră se poate oficializa.

Horoscop săptămânal 14-20 Mai 2018 GEMENI

FOLLOW ME

Cariera îți ocupă tot, atât gândurile, cât și energia și timpul. Astfel ai tendința să neglijezi viața de familie. Găsește timp și pentru cei dragi.

Horoscop săptămânal 14-20 Mai 2018 RAC

Nu poți să îți faci prea multe planuri cu cei dragi pentru că se anunță multe sarcini la locul de muncă pe tot parcursul săptămânii. Dacă simți că unele colaborări nu îți mai aduc niciun beneficiu, nu îți fie teamă să le închei.

Horoscop săptămânal 14-20 Mai 2018 LEU

Propriile tale nevoi cad în plan secund acum. Responsabilitățile te aglomerează și nu mai ai timp de altceva. Deși nu ai probleme deocamdată în relația de cuplu, lipsa de comunicare s-ar putea să prevestească un conflict.

Horoscop săptămânal 14-20 Mai 2018 FECIOARĂ

Ai nevoie să îți organizezi bine bugetul pentru că ar putea apărea niște cheltuieli neprevăzute. Îți doreai însă aceste lucruri și acum s-a ivit ocazia.

Horoscop săptămânal 14-20 Mai 2018 BALANȚĂ

Ești nevoit să iei anumite decizii pentru bunăstarea familială. Încearcă să nu te grăbești în lua o hotărâre și să gândești cât mai rațional. Fii diplomat și încearcă să nu îi rănești pe cei dragi cu vorbe spuse la stres.

Horoscop săptămânal 14-20 Mai 2018 SCORPION

Te străduiești din ce în ce mai mult ca relația de cuplu să fie cât mai armonioasă. Fă-i câteva surprize partenerului și totul va merge ca pe roate. Fii însă cumpătat din punct de vedere financiar pentru că riști să ai probleme cu banii.

Horoscop săptămânal 14-20 Mai 2018 SĂGETĂTOR

Resimți oboseala acumulată în ultima perioadă. E un semnal că trebuie să ai mai multă grijă se sănătatea ta și să găsești timp pentru a te odihni.

Horoscop săptămânal 14-20 Mai 2018 CAPRICORN

Fii mai diplomat în relațiile cu ceilalți. Poate chiar ai putea să înveți ceva de la ei. Încearcă să nu mai reacționezi din impulsivitate pentru că s-ar putea să distrugi relațiile pe care la ai cu cei dragi.

Horoscop săptămânal 14-20 Mai 2018 VĂRSĂTOR

Ești foarte solicitat din punctul de vedere profesional și ai impresia că primești prea mult de lucru. Ari fi foarte indicat să iei o pauză pentru a-ți reîncărca bateriile. Odihnește-te, pentru că oboseala nu face bine organismului!

Horoscop săptămânal 14-20 Mai 2018 PEȘTI

Porți anumite discuții cu cei din jurul tău în urma cărora te simți mai eliberat. Nu te așteptai la aceste discuții însă vor avea un impact bun asupra ta și te vor face să vezi lucrurile cu alți ochi…

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.