Horoscop săptămânal 17 – 22 mai 2021. Vin vremuri bune pentru Vărsător

Horoscop săptămânal 17 - 22 mai 2021. Vin vremuri bune pentru Vărsător

Citește previziunile horoscopului săptămânal pentru perioada 16-22 mai pentru a afla ce ți-au rezervat astrele!

♈ BERBEC

În primele zile ale săptămânii, Jupiter și Luna pot da fericire. Situațiile vor fi sub control. Investițiile din trecut vă pot aduce un profit decent, ceea ce vă poate mări soldul bancar. Este posibil să se deschidă noi surse de venit. Probabil că vă veți conecta cu un grup care vă este de ajutor pentru a vă extinde rețeaua. Cuplurile, care așteaptă un copil, pot afla vești bune. Cei singuri pot face o pereche bună în ceea ce privește căsătoria. Persoanele autohtone la locul de muncă pot solicita o promovare. Puteți planifica să faceți unele schimbări cheie în procesul de afaceri, care este capabil să arate un profit în viitorul apropiat.

♉ TAUR

La începutul săptămânii, veți fi ocupat pe plan profesional. Veți reuși să vă implementați inovațiile în cadrul afacerii actuale pentru o creștere și un succes viitor. Membrii echipei dvs. vă pot ajuta să faceți acest lucru posibil. Vă așteptați să primiți o comandă bună. Veți decide să investiți niște capital în afacerea actuală, ceea ce poate crește lichiditățile. Obțineți un efect de levier pentru a vă dezvolta afacerea mai rapid. Pe plan intern, familia dvs. vă poate sprijini în menținerea armoniei. De asemenea, vă veți afla într-o poziție de învingător al adversarilor și dușmanilor ascunși. Vă veți aștepta la unele schimbări de carieră sau de loc de muncă, ceea ce poate adăuga stabilitate carierei dvs. Sănătatea părinților va fi bună acum. Păsările îndrăgostite se vor bucura de momente de calitate. Găsirea iubirii în jur este solitară. Studenții pot avea performanțe bune.

♊ GEMENI

În primele zile ale săptămânii, vei fi binecuvântat de Luna pozitivă, lucrurile grele din ultima săptămână vor fi depășite. Lucrurile vor fi sub control acum. Starea de sănătate a părinților va fi bună. Vechile probleme de sănătate se vindecă. Aceste proiecte, care au fost oprite din orice motiv, pot fi demarate automat. Norocul va fi alături de tine în ceea ce privește profitul în afaceri. Probabil că veți primi niște recompense pentru munca voastră asiduă. Te-ai aștepta la o călătorie spirituală și legată de muncă. Veți decide să donați o sumă mică oricărui lăcaș spiritual sau unei organizații de caritate. Veți ajuta persoanele aflate în nevoie, care sunt capabile să vă îmbunătățească reputația. Proiecte legate de proprietate se pot întâmpla potențial.

♋ RAC

În primele zile ale săptămânii, veți fi sub influența planetelor negative, vă veți simți plictisit, trist și vă veți confrunta cu unele probleme de sănătate. Veți fi discret și arogant. Se va resimți asupra armoniei din căminul tău. Este posibil să vă confruntați cu pierderi în această perioadă. Este recomandabil să nu investiți în active riscante. Proiectele existente se pot închide automat fără motiv. Câștigurile dvs. se pot transforma în pierderi. Problemele legate de proprietate sunt rezolvate. Sănătatea mamei este cumva OK. Veți evita să vă implicați în dispute, altfel vă va trage în jos într-un mod negativ. Vă veți controla modul în care vorbiți pentru a controla această situație incomodă. Voința voastră și binecuvântările bătrânilor vă vor proteja probabil de această situație incomodă.

♌ LEU

La începutul săptămânii, Luna este pozitivă, vă va face fericiți. Veți experimenta forța interioară. Vă veți concentra pe proiectul dvs., sunteți gata să vă finalizați proiectul înainte de termen. Relația cu soțul/soția dvs. este posibil să se consolideze. Armonia va crește în cadrul vieții de familie. Disputele cu partenerii de afaceri se rezolvă. Veți putea, de asemenea, să începeți unele inovații în afacerea dvs., care pot fi utile în viitorul apropiat. Celibatarii au potențialul de a fi suflete pereche. Păsările îndrăgostite vor evita să se certe pe teme nepotrivite.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

În primele zile ale săptămânii poți fi ocupat la locul de muncă, poți face tot ce poți la locul de muncă. Seniorii sunt mulțumiți și este posibil să primiți noi responsabilități în ceea ce privește promovarea. Vă puteți aștepta la un câștig financiar, va exista un echilibru corespunzător între venituri și cheltuieli, ceea ce vă poate spori soldul bancar. Banii blocați vor fi primiți cu ușurință, ceea ce vă poate stimula lichiditățile în afaceri. Veți putea să vă controlați adversarii și dușmanii ascunși. Vă puteți afla într-o poziție câștigătoare în orice procedură sau argument juridic. Vechile probleme de sănătate vor dispărea. Se sugerează să evitați aroganța cu partenerii de viață, deoarece aceasta afectează armonia domestică. Păsările îndrăgostite sunt sfătuite să evite să discute probleme nepotrivite, va provoca o despărțire.

♎ BALANȚĂ

La începutul săptămânii, veți fi binecuvântat de planete, care vă vor oferi liniște sufletească și rezistență. Te vei aștepta la unele beneficii ale investițiilor tale anterioare, unde te va ajuta analiza ta în bugetul obiectului. Probabil că veți putea să vă atingeți obiectivele cu mai puțin efort. Sunteți sfătuit să vă controlați cuvintele directe și dure, acest lucru ar trebui să vă afecteze relația cu cei dragi. Este posibil să preferați proprietatea intelectuală. De asemenea, puteți planifica studii superioare pentru a vă îmbunătăți cariera. Puteți cheltui bani pentru familie și vă place să participați la un eveniment sau să vă înțelegeți. Veți găsi noi resurse și veți face noi investiții în economii bancare sau în alte instrumente financiare. Îndrăgostiții se pot bucura de momente fericite. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot solicita un job bun. Cuplurile se pot aștepta la un copil în familie.

♏ SCORPION

La începutul săptămânii, este posibil să fiți afectat negativ de planete. Este posibil să fiți trist și copleșit de situația actuală. Puteți fi arogant, ceea ce vă poate afecta modul de a vorbi, v-ați sugerat să vă controlați discursul dur, altfel puteți avea unele întrebări în viața profesională și domestică. De asemenea, puteți avea probleme de stimă de sine care vă pot deranja, puteți suferi de anxietate și neliniște. Puteți plănui o schimbare de locație sau un anumit tip de relocare, vi se recomandă să aveți răbdare. De asemenea, sunteți sfătuiți să fiți atenți la sănătatea părinților. Disputele legate de proprietate vă pot duce la certuri. Vi se sugerează să meditați și să faceți câteva mantre sau rugăciuni, care vă pot arăta calea cea bună.

♐ SĂGETĂTOR

La începutul săptămânii vei fi binecuvântat de o planetă pozitivă, care te va face fericit și vei reuși să rezolvi disputele cu frații și prietenii tăi. Poți solicita rezultate bune în urma muncii tale asidue. Dacă reușiți să vă concentrați asupra obiectivelor dumneavoastră, veți putea să vă finalizați la timp proiectul actual. Forța ta interioară te poate ajuta să iei unele decizii dificile în probleme de familie. Membrii familiei dvs. vă pot sprijini în apelul dvs. greu. Sunteți sfătuit să evitați să investiți în terenuri pentru câteva zile. Cel care caută un loc de muncă poate găsi locul de muncă potrivit. Se recomandă să evitați să conduceți în grabă.

♑ CAPRICORN

La începutul săptămânii, dacă te ocupi de educația sau de activitățile copiilor, probabil că vei fi jignit de influența acestora. Intenționați să investiți bani în active fixe sau să cumpărați niște bunuri materiale ale casei. Este recomandabil să fii prudent înainte de a lua orice decizie financiară privind investițiile. De asemenea, te vei aștepta la unele costuri neașteptate pe un conținut nepotrivit, care îți vor afecta economiile. Cu toate acestea, cu binecuvântarea bătrânilor, veți reuși să controlați situația. Veți putea avea răbdare și veți fi fericiți și calmi, ceea ce vă va spori încrederea și starea. Veți rezolva multe probleme cu ajutorul abilităților de comunicare. Trebuie să fiți politicos cu soțul/soția, altfel acesta/aceasta va cauza unele probleme în armonia familiei. Aveți grijă la obiceiurile alimentare, dă unele probleme stomacale sau dentare. De asemenea, trebuie să ai grijă la urechi, gât sau ochi. Păsările Iubirii pot primi un pic de sprijin din partea membrilor familiei lor în ceea ce privește căsătoria. Studenții se pot aștepta la rezultate bune.

♒ VĂRSĂTOR

La începutul săptămânii, sunteți binecuvântat de planete pozitive, care vă pot da vitalitate și încredere. Se vor înregistra mici progrese în viața dvs. Vă puteți bucura de fiecare moment al vieții dvs. la serviciu și acasă. Vă puteți aștepta la o participare sănătoasă în afaceri. Forța ta interioară te poate ajuta să iei decizii dificile la locul de muncă. Vă puteți aștepta la schimbări semnificative la locul de muncă actual în ceea ce privește noile responsabilități. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot obține probabil locul de muncă potrivit. Puteți vedea o mică creștere în afacerea de familie. La mijlocul săptămânii, veți putea să vă angajați în planuri legate de investiții pe care le puteți planifica pentru viitorul copiilor. Vă puteți aștepta să primiți vești bune în ceea ce privește rezultatele copiilor. Este posibil să aveți câteva probleme în viața personală, vi se sugerează să evitați orgoliile pentru a menține armonia cu soțul/soția. Păsările îndrăgostite vor evita să discute subiecte nepotrivite. Probabil că vă puteți controla cheltuielile pe conținuturi nepotrivite, ceea ce vă poate stimula economiile. Autoanaliza vă poate ajuta să deveniți un investitor inteligent. De asemenea, vă puteți cheltui afacerile. Puteți rezolva multe întrebări cu ajutorul abilităților de comunicare.

♓ PEȘTI

La începutul săptămânii, vă veți confrunta cu plictiseală, disconfort și lipsă de încredere. Probabil că vei fi într-o poziție de evadare, nu vei fi dispus să-ți asumi responsabilități, ceea ce ar putea duce la ceva ciudat acasă și la serviciu, ceea ce ți-ar putea afecta rutina zilnică. Nu veți putea să vă respectați angajamentele, ceea ce vă va afecta reputația în fața celor din jur. Îți vei cheltui banii câștigați cu greu pe lucruri inutile, ceea ce îți poate afecta stabilitatea financiară și se vor înmagazina în jurul tău unele aspecte negative. Sugerează evitarea condusului în grabă și a călătoriilor de aventură pentru o vreme. De asemenea, vi se recomandă să stați departe de zonele de golf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.