HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL (19-25 Martie): TAURII primesc o veste bună, RACII își schimbă planurile

Horoscop săptămânal, 19-25 Martie – CItește zilnic horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop săptămânal 19-25 Martie 2018: O săptămână marcată de schimbări pentru toți nativii. Nativii Taur vor primi o veste bună, iar Vărsătorii îşi vor revedea vechi cunoștințe.

Berbec (21 martie-20 aprilie)

În această săptămână te vei bucura de admirația celor dragi. Se întâmplă ceva care îți va schimba viitorul, ori îți găsești sufletul pereche, ori decizi să te muți de unde locuiești acum.

 Taur (21 aprilie-21 mai)

Vei primi o veste bună spre sfârșitul acestei săptămâni. Poate fi vorba de niște schimbări din viața cuiva apropiat, poate fi vorba de un eveniment la care ești invitat. În orice caz, te vei bucura.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Săptămâna aceasta principalele tale preocupări sunt treburile casnice. Plănuiești chiar să mai schimbi câte ceva prin casă.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Nu îți face prea multe planuri pentru săptămâna aceasta pentru că va trebui să ți le schimbi. E o săptămână marcată de situații imprevizibile, iar treburile casnice îți îngreunează programul.

Leu (23 iulie-22 august)

În această săptămână s-ar putea să apară noi oportunități care să te ducă acolo unde ți-ai dorit. Deși tinzi să analizezi orice propunere ar trebui să încerci să fii mai deschis.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

Ești destul de dezorganizat săptămâna aceasta. Iar asta îți aduce și probleme la locul de muncă. Încearcă măcar să fii mai punctual, pentru ca șefii să nu observe dezorganizarea de care dai dovadă.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Ai făcut câteva greșeli și a venit momentul să faci tot posibilul pentru a ți le asuma, mai ales față de cei dragi, care au fost puțin dezamăgiți de tine. Vei primi și vești bune săptămâna aceasta, întrucât apar noi oportunități în plan profesional care îți pot aduce un profit considerabil.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Reapar persoane din trecut în viața ta, iar tu reușești să treci peste supărări sau perioada în care ați fost distanțați și hotărăști să restabilești unele relații. Vei petrece mult timp cu această persoană.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Chiar dacă începe o săptămâna nouă, cheltuielile din weekend nu dispar, ba chiar apar mai multe cheltuieli neprevăzute. Astfel, ar fi bine să îți organizezi bugetul pentru că s-ar putea să apară niște probleme financiare. Vei reuși să te relaxezi.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Pregătește-te pentru niște zile în care vei fi extrem de solicitat. Se pare că toți apropiații tăi vor avea nevoie de ajutorul tău iar ție îți va fi greu să îi refuzi.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

Primești o veste care te surprinde. E posibil să te caute o persoană apropiată la care nu te așteptai. Din punct de vedere sentimental, vei face progrese- e posibil chiar să îți întâlnești sufletul pereche.

Pești (20 februarie-20 martie)

Apare o oportunitate pentru a-ți plănui viitoare vacanță, iar acest lucru te bucură cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă ai fost foarte stresat și aglomerat. Iar săptămâna aceasta se anunță la fel. Încearcă să te organizezi în așa fel în cât să îți termini sarcinile de la locul de muncă pentru a te relaxa în weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.