HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL (19-25 Martie): TAURII primesc o veste bună, RACII își schimbă planurile

Horoscop săptămânal, 19-25 Martie – CItește zilnic horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop săptămânal 19-25 Martie 2018: O săptămână marcată de schimbări pentru toți nativii. Nativii Taur vor primi o veste bună, iar Vărsătorii îşi vor revedea vechi cunoștințe.

Berbec (21 martie-20 aprilie)

În această săptămână te vei bucura de admirația celor dragi. Se întâmplă ceva care îți va schimba viitorul, ori îți găsești sufletul pereche, ori decizi să te muți de unde locuiești acum.

 Taur (21 aprilie-21 mai)

Vei primi o veste bună spre sfârșitul acestei săptămâni. Poate fi vorba de niște schimbări din viața cuiva apropiat, poate fi vorba de un eveniment la care ești invitat. În orice caz, te vei bucura.

FOLLOW ME

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Săptămâna aceasta principalele tale preocupări sunt treburile casnice. Plănuiești chiar să mai schimbi câte ceva prin casă.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Nu îți face prea multe planuri pentru săptămâna aceasta pentru că va trebui să ți le schimbi. E o săptămână marcată de situații imprevizibile, iar treburile casnice îți îngreunează programul.

Leu (23 iulie-22 august)

În această săptămână s-ar putea să apară noi oportunități care să te ducă acolo unde ți-ai dorit. Deși tinzi să analizezi orice propunere ar trebui să încerci să fii mai deschis.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

Ești destul de dezorganizat săptămâna aceasta. Iar asta îți aduce și probleme la locul de muncă. Încearcă măcar să fii mai punctual, pentru ca șefii să nu observe dezorganizarea de care dai dovadă.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Ai făcut câteva greșeli și a venit momentul să faci tot posibilul pentru a ți le asuma, mai ales față de cei dragi, care au fost puțin dezamăgiți de tine. Vei primi și vești bune săptămâna aceasta, întrucât apar noi oportunități în plan profesional care îți pot aduce un profit considerabil.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Reapar persoane din trecut în viața ta, iar tu reușești să treci peste supărări sau perioada în care ați fost distanțați și hotărăști să restabilești unele relații. Vei petrece mult timp cu această persoană.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Chiar dacă începe o săptămâna nouă, cheltuielile din weekend nu dispar, ba chiar apar mai multe cheltuieli neprevăzute. Astfel, ar fi bine să îți organizezi bugetul pentru că s-ar putea să apară niște probleme financiare. Vei reuși să te relaxezi.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Pregătește-te pentru niște zile în care vei fi extrem de solicitat. Se pare că toți apropiații tăi vor avea nevoie de ajutorul tău iar ție îți va fi greu să îi refuzi.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

Primești o veste care te surprinde. E posibil să te caute o persoană apropiată la care nu te așteptai. Din punct de vedere sentimental, vei face progrese- e posibil chiar să îți întâlnești sufletul pereche.

Pești (20 februarie-20 martie)

Apare o oportunitate pentru a-ți plănui viitoare vacanță, iar acest lucru te bucură cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă ai fost foarte stresat și aglomerat. Iar săptămâna aceasta se anunță la fel. Încearcă să te organizezi în așa fel în cât să îți termini sarcinile de la locul de muncă pentru a te relaxa în weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.