Horoscop săptămânal 21-27 Mai: VĂRSĂTORII sunt iubiți, LEII încep o nouă viață


Horoscop săptămânal 21-27 Mai: Berbecii au șansa să își pună ideile în practică, iar Peștii ar trebui să fie mai atenți la oamenii din jurul lor.

Horoscop săptămânal 21-27 Mai 2018 Berbec

Ești foarte inventiv în această săptămână și ar trebui să profiți de asta pentru că este un moment prielnic să îți pui în practică ideile. Ceilalți vor observa ce bun ești în domeniu.

Horoscop săptămânal 21-27 Mai 2018 Taur


Nu mai poți să amâni unele sarcini. E momentul să te organizezi mai bine și să te ocupi de proiecte pe care le-ai lăsat să aștepte. Vei avea succes în ceea ce faci așa că implică-te fără teamă.

Horoscop săptămânal 21-27 Mai 2018 Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Nu te grăbi să tragi concluzii legate de ceilalți înainte să cunoști toată situația. Fii mai deschis și ascultă și opiniile celorlalți, pentru că uneori te poți înșela chiar și tu.

Horoscop săptămânal 21-27 Mai 2018 Rac

Oboseala acumulată în ultima perioadă se resimte în această perioadă. Chiar dacă îți dorești să iei o pauză în care să te relaxezi, nu ignora complet sarcinile care trebuie îndeplinite.

Horoscop săptămânal 21-27 Mai 2018 Leu

Dacă nu ești mulțumit de ceea ce faci pe plan profesional, gândește-te că toate lucrurile bine făcute necesită pasiune. Așa că găsește ceva care îți place și implică-te în acele lucruri. Rezultatele nu vor înceta să apară, dar trebuie să ai răbdare.

Horoscop săptămânal 21-27 Mai 2018 Fecioară

Învață să nu te mai bazezi atât de mult pe cei din jur pentru că vei sfârși prin a fi dezamăgit. Implică-te doar atât cât trebuie în relațiile cu ceilalți și muncește în rest pe cont propriu.

Horoscop săptămânal 21-27 Mai 2018 Balanță

S-ar putea să primești niște vești care să aibă un impact mare asupra viitorului tău, în sens pozitiv. Pot apărea niște oportunități care să te ajute să evoluezi așa că ai grijă să nu treci pe lângă ele.

Horoscop săptămânal 21-27 Mai 2018 Scorpion

Trebuie să înveți să fii mai flexibil în relațiile cu cei din jur. Ascultă-i și pe ceilalți când își spun punctul de vedere și renunță la ideea că doar tu ai dreptate. S-ar putea chiar să ai de câștigat din asta.

Horoscop săptămânal 21-27 Mai 2018 Săgetător

Nu trebuie să îți fie teamă sau rușine să îi refuzi pe ceilalți dacă îți cer să te implici într-o activitatea care nu îți place.Nu are rost să pierzi timpul astfel. Fii sincer cu ceilalți și mai ales fii sincer cu tine însuți.

Horoscop săptămânal 21-27 Mai 2018 Capricorn

Ești prea perfecționist și te lași împiedicat de detalii nesemnificative. Încearcă să vezi și partea plină a paharului și nu te mai arăta așa nemulțumit de lucrurile mărunte.

Horoscop săptămânal 21-27 Mai 2018 Vărsător

Pe plan amoros stai foarte bine. Te simți foarte bine în relația de cuplu. Asigură-te că și partenerul tău se simte iubit și fericit.

Horoscop săptămânal 21-27 Mai 2018 Pești

Nu judeca oamenii pe baza a ceea ce auzi despre ei. Încearcă să cunoști oamenii înainte să îți formezi o părere despre ei. Cei care bârfesc s-ar putea să nu aibă deloc intenții bune și ar trebui să ai grijă la ei.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.