Horoscop săptămânal 27 ianuarie – 2 februarie: LEII încep o nouă viață

Horoscop săptămânal 27 ianuarie – 2 februarie: Berbecii au șansa să își pună ideile în practică, iar Peștii ar trebui să fie mai atenți la oamenii din jurul lor. VĂRSĂTORII sunt iubiți, LEII încep o nouă viață.

Berbec – Horoscop săptămânal

Ești foarte inventiv în această săptămână și ar trebui să profiți de asta pentru că este un moment prielnic să îți pui în practică ideile. Ceilalți vor observa ce bun ești în domeniu.

Taur

Nu mai poți să amâni unele sarcini. E momentul să te organizezi mai bine și să te ocupi de proiecte pe care le-ai lăsat să aștepte. Vei avea succes în ceea ce faci așa că implică-te fără teamă.

Gemeni

Nu te grăbi să tragi concluzii legate de ceilalți înainte să cunoști toată situația. Fii mai deschis și ascultă și opiniile celorlalți, pentru că uneori te poți înșela chiar și tu.

Rac – Horoscop săptămânal

Oboseala acumulată în ultima perioadă se resimte în această perioadă. Chiar dacă îți dorești să iei o pauză în care să te relaxezi, nu ignora complet sarcinile care trebuie îndeplinite.

Leu

Dacă nu ești mulțumit de ceea ce faci pe plan profesional, gândește-te că toate lucrurile bine făcute necesită pasiune. Așa că găsește ceva care îți place și implică-te în acele lucruri. Rezultatele nu vor înceta să apară, dar trebuie să ai răbdare.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Fecioară

Învață să nu te mai bazezi atât de mult pe cei din jur pentru că vei sfârși prin a fi dezamăgit. Implică-te doar atât cât trebuie în relațiile cu ceilalți și muncește în rest pe cont propriu.

Balanță – Horoscop săptămânal

S-ar putea să primești niște vești care să aibă un impact mare asupra viitorului tău, în sens pozitiv. Pot apărea niște oportunități care să te ajute să evoluezi așa că ai grijă să nu treci pe lângă ele.

Scorpion

Trebuie să înveți să fii mai flexibil în relațiile cu cei din jur. Ascultă-i și pe ceilalți când își spun punctul de vedere și renunță la ideea că doar tu ai dreptate. S-ar putea chiar să ai de câștigat din asta.

Săgetător

Nu trebuie să îți fie teamă sau rușine să îi refuzi pe ceilalți dacă îți cer să te implici într-o activitatea care nu îți place.Nu are rost să pierzi timpul astfel. Fii sincer cu ceilalți și mai ales fii sincer cu tine însuți.

Capricorn – Horoscop săptămânal

Ești prea perfecționist și te lași împiedicat de detalii nesemnificative. Încearcă să vezi și partea plină a paharului și nu te mai arăta așa nemulțumit de lucrurile mărunte.

Vărsător

Pe plan amoros stai foarte bine. Te simți foarte bine în relația de cuplu. Asigură-te că și partenerul tău se simte iubit și fericit.

Pești

Nu judeca oamenii pe baza a ceea ce auzi despre ei. Încearcă să cunoști oamenii înainte să îți formezi o părere despre ei. Cei care bârfesc s-ar putea să nu aibă deloc intenții bune și ar trebui să ai grijă la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.