Horoscop săptămânal 28 februarie – 6 martie. Ce zodii au probleme

Horoscop 1 septembrie 2022. Zodiile norocoase de joi

Luna Nouă de miercuri în Pești ne ajută să găsim noi începuturi prin închiderea acolo unde avem nevoie de ea. Apoi, Venus și Marte intră în Vărsător duminică, ajutându-ne să găsim prietenii mai profunde, conectarea la comunitatea noastră și, în mod paradoxal, un sentiment mai mare de autonomie.

♈ BERBEC

Este sigur să renunți, Berbec. Luna Nouă de miercuri în Pești vrea ca intențiile tale să se îndrepte spre încheiere și finalizare. Duminică, Venus și Marte intră în sectorul tău de prietenie guvernat de Vărsător, reconectându-te cu sprijinul tău social și poate chiar ajutându-te să menții și tu limite mai ferme.

♉ TAUR

Ce înseamnă prietenia pentru tine, Taur? Luna Nouă de miercuri în Pești vrea să-ți determine intențiile privind comunitatea, prietenii și pe cine te bazezi. Duminică, Venus și Marte intră în zona ta de carieră guvernată de Vărsător, oferindu-ți o ambiție profesională mai mare și colegi care vor să te ajute să reușești.

♊ GEMENI

Ridică-te la nivel, Gemeni! Luna Nouă de miercuri în Pești vrea ca intențiile tale să se îndrepte spre carieră. Fii neînfricat și specific atunci când îți numești dorințele profesionale. Duminică, Venus și Marte intră în zona ta de expansiune și educație guvernată de Vărsător, ajutându-te să înveți noi strategii de libertate, autonomie și relaționare cu ceilalți.

♋ RAC

Gândește în stil mare, Rac! Luna Nouă de miercuri în Pești vrea ca intențiile tale legate de imaginație, experiențe, călătorii și înțelepciune care îți pot schimba viața. Venus și Marte intră duminică în zona ta de intimitate guvernată de Vărsător, inspirându-te să-ți aprofundezi relațiile cu autodezvăluirea, sexualitatea și vulnerabilitatea de asemenea.

♌ LEU

Vrei o afacere adevărată, Leu! Luna Nouă de miercuri în Pești vrea ca intențiile tale să se concentreze pe relații semnificative, intime și satisfăcătoare din punct de vedere sexual. Venus și Marte intră duminică în sectorul tău romantic guvernat de Vărsător și te ajută printr-o chimie în stil opus-atractiv. Gândește-te unde mergi și cine vrei să meargă cu tine.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Este sigur să dai și să primești dragoste, Fecioară. Luna Nouă de miercuri în Pești vrea să îți dorească intențiile despre cum să dai și să primești iubire romantică. Venus și Marte intră duminică în sectorul tău de bunăstare guvernat de Vărsător, inspirându-te să îți construiești obiceiuri mai bune pentru sănătate și să te înconjori de oameni care încurajează creșterea.

♎ BALANȚĂ

Lucrează, Balanță! Luna Nouă de miercuri în Pești vrea ca intențiile tale să se axeze pe îngrijirea de sine, formarea de obiceiuri și bunăstare, astfel încât să poți fi cel mai optimizat sine. Venus și Marte intră duminică în zona ta de încredere și creativitate guvernată de Vărsător, inspirându-te să te împământenești în stima de sine utilă și vindecătoare. Fii curajos și împărtășește-ți sentimentele și speranțele!

♏ SCORPION

Vulnerabilitatea este puterea ta, Scorpionule! Luna Nouă de miercuri în Pești te ajută să împărtășești adevărul din inima ta cu cineva care are cu adevărat nevoie să îl audă. Venus și Marte intră duminică în sectorul tău de inteligență emoțională guvernat de Vărsător, ajutându-te să numești, să normalizezi și să vorbești despre emoțiile pe care le simți.

♐ SĂGETĂTOR

O întoarcere fericită acasă, Săgetătorule! Luna Nouă de miercuri în Pești vrea ca intențiile tale să se îndrepte spre oamenii, locurile și contextele care te fac să te simți ca acasă. Venus și Marte intră duminică în zona ta de comunicare guvernată de Vărsător, ajutându-te să abordezi cunoașterea, limbajul și ascultarea într-un mod care încurajează conexiunea.

♑ CAPRICORN

Extinde-ți limbajul și îți extinzi lumea, Capricorn! Luna Nouă de miercuri în Pești vrea să îți determine intențiile privind comunicarea și modul în care aceasta îți schimbă viața. Venus și Marte intră duminică în spațiul tău de securitate guvernat de Vărsător, ajutându-te să-ți pui în practică valorile și să te împământenești în întruchiparea plăcerii, integrității și siguranței.

♒ VĂRSĂTOR

Tu îți creezi propria securitate, Vărsătorule! Luna Nouă de miercuri în Pești vrea să alegi cât mai bine siguranța bazată pe interior. Venus și Marte intră în semnul tău duminică, oferindu-ți atât o mai mare autonomie și energie, cât și relații și conexiuni mai semnificative.

♓ PEȘTI

Pune-ți o dorință, Pești! Luna Nouă de miercuri este momentul tău anual de a spune universului toate dorințele tale de ziua ta. Fie ca acestea să ți se împlinească! Duminică, Venus și Marte intră în zona ta de închidere/completare guvernată de Vărsător, ajutându-te să renunți la tot/toți cei care te împiedică să fii cel mai înalt și mai strălucitor sine al tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.