#TIPS&TRICKS

Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie 2019. Zodia Fecioară varsă lacrimi amare

Scris de Laura P la 04 noiembrie 2019

Horoscopul săptămânal 4-10 noiembrie 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie. Este o săptămână grea pentru multe zodii, dar Fecioara pare să treacă prin cele mai grele încercări.

Astrele prevăd multe lacrimi amare și despărțiri. Dragostea este pusă la încercare în cazul multor zodii. Fecioarele își pun problema să divorțeze.

Publicitate

Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie 2019 Berbec


Săptămâna pare să înceapă bine pentru tine pe toate planurile dar lucrurile se strică atunci când te aștepți mai puțin. Evită să-ți divulgi intențiile, planurile de viitor și mai ales opiniile personale! Unii îți pot pune etichete neconforme cu realitatea și de aici un șir lung de situații neplăcute.

Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie 2019 Taur

Publicitate

Oricât ai fi de atent la vorbele și gesturile acestor persoane există ceva ascuns, pe care îl simți, dar nu-l poți depista deocamdată. De aceea, ferește-te de acest anturaj, evită polemicile, contradicțiile și îndepărtează-te de oamenii care te provoacă nepermis de mult. Persoana iubită îți va fi cel mai mare sprijin și ajutor.

Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie 2019 Gemeni

Controlează-ți tendința de a riposta la orice vine din partea vreunei autorități. Este mai dificil, deocamdată, să respecți sau să susții regulile, părerile, sfaturile șefilor, dar cu puțin efort și bunăvoință ai reuși foarte bine să te stecori printre evenimentele acestor zile. Relațiile cu prietenii sunt deosebite.

Publicitate

Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie 2019 Rac

Felul tău de a fi nu este pe placul tuturor. Ia lucrurile treptat, pas pas și încearcă să nu incomodezi, acest lucru s-ar putea să te coste scump pe viitor. Gândurile și chiar faptele îți sunt legate de călătorii sau de studii pe termen lung în această săptămână.

Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie 2019 Leu

Datorită relațiilor cu neamurile, cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali apar cheltuieli neprevăzute și care trebuie făcute urgent. Selectează prioritățile și nu te avânta în orice, doar de dragul celorlalți.

Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie 2019 Fecioară

Relația cu partenerul de viață a ajuns l apogeul deteriorării. Este greu să accepți dar cel mai bine ar fi să îți iei în calcul un divorț. Lucrurile nu au o cale de mijloc pentru voi doi. Încearcă să îți canalizezi toată atenția către job pentru a suferi mai puțin.

Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie 2019 Balanță

Săptămâna asta accentul cade pe peartea profesioanlă. Prudența este cuvântul cheie. Încearcă să nu te grăbești și să iei deciziile cu multă atenție. Mediul domestic și relațiile cu membrii familiei îți deschid săptămâna. Se conturează schimbări benefice în viața cotidiană.

Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie 2019 Scorpion

Ocupă-te numai de îndatoririle tale și lasă-i pe ceilalți să se ocupe de ale lor. Sănătatea este vulnerabilă în continuare, așadar îngrijește-te pe îndelte. Câteva analize te-ar ajuta mult să îți rezolvi stările care îți chinuie orice activitate.

Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie 2019 Săgetător

Relațiile cu membrii familiei se remarcă prin discuții aprinse. Se recomandă prudență, răbdare, toleranță, deoarece conflictele de acum se pot permanentiza. Partenerul de viață o să cadă la mijloc în multe discuții. Încearcă să duci aceste conflicte singur.

Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie 2019 Capricorn

Ai multe drumuri de făcut zilele acestea și de vorbit cu multă lume. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă întrucât sunt șanse să folosește prea mult sarcasmul. Se anunță o săptămână tumultoasă pentru tine, răbdare.

Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie 2019 Vărsător

Ești pus pe fapte mari în această săptămână, pentru că primești energie astrală din belșug. Dozează-ți eforturile, selectează prioritățile și orientează-te numai spre oameni de bună calitate. Notează ideile din aceste zile, pentru că sunt spectaculoase și de viitor.

Horoscop săptămânal 4-10 noiembrie 2019 Pești

Financiar apar schimbări considerabile. Afacerile tale par să prindă contur pe zi ce trece. Depui eforturi considerabile și asta se vede, dar nu uita de familie. Pe plan personal munca ta afectează mult relațiile sentimentale. Dacă ești singur, nu îți face speranțe că îți vei găsi pe cineva prea curând.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--