Horoscop săptămânal 4-11 aprilie 2021. De ce ziua de luni va fi cea mai fericită pentru zodii

Horoscop săptămânal 4-11 aprilie 2021. De ce ziua de luni va fi cea mai fericită pentru zodii

Horoscopul tău săptămânal este aici! Regăsește-ți concentrarea interioară, momentele de solo și o întoarcere la sine. Păstrează-ți limbajul corpului deschis, puternic și încrezător și nu uita să te prefaci până când reușești. Energia și voința ta se vor muta pentru a veni în întâmpinarea modului în care ocupi spațiul. Provoacă-te să exersezi până când ți se pare firesc să te afli într-o poziție de forță. Citește mai departe pentru a descoperi ce se pregătește pentru zodia ta în săptămâna 4 aprilie până la 11 aprilie 2021.

Horoscop 4 – 11 aprilie 2021

♈ BERBEC

Întoarceți-vă și renunțați la ultimele vestigii ale vechilor obiective, mentalități și perspective care nu vă mai servesc. Ultimele dregătorii Berbec; iubiri vechi, pantofi vechi, trebuie să dispară ca știrile de ieri. S-a terminat, pentru că aceasta este luna ta și este timpul pentru un nou tu. Eliberați puntea, gata să jucați o nouă mână. În weekend este cel mai puternic moment de manifestare al anului; deschideți-vă inima și decideți ce să puneți în spatele factorului vostru de du-te. Intenția este totul, așa că ascultați-vă chemarea interioară și respectați-o trecând la acțiune.

♉ TAUR

Fericirea continuă să fie găsită în momentele de intimitate, așa că fă-ți loc zilnic în această săptămână pentru a te consulta cu sinele tău interior. Corpul tău are nevoie de hrană (și poate de niște vin), dar hrana sufletului se găsește în eternitate. Închideți ochii, respirați lung și lent, simțiți-vă corpul și dați-vă drumul. Acest weekend este un moment de manifestare de primă mână, mai ales pentru un rezultat altruist (spre deosebire de auto-sacrificiu). Verifică-ți valorile și fii pregătit să pui la îndoială unele convingeri adânc înrădăcinate. Dacă depistați un conflict interior sau exterior, transformarea este cheia, mai degrabă decât îngroparea problemei.

♊ GEMENI

Furați cât mai multe momente în compania prietenilor vechi și noi Gemeni. Preia legăturile, sună acea persoană care îți vine în minte și ia inițiativa de a crea un grup sau un colectiv. Dacă tragi de timp pentru a reînnoi afilieri sau chiar un anumit prieten sau grup, aceasta este săptămâna ta pentru a da un delete definitiv. Dă-i drumul cu sentimente bune și recunoștință. În weekend, stabilește-ți intențiile de a-ți manifesta scenariile și scena socială ideală.

Citește și: Horoscop 4 aprilie 2021. Data de 04.04 aduce schimbări importante

♋ RAC

Ce părți ale carierei sau ale imaginii tale publice a sosit timpul să te odihnești, Cancer? Noile relații pozitive, conexiuni, idei, versiunea 2.0 boss babe este gata de concepție în weekend. Ia-ți timp pentru a reflecta asupra realizărilor tale, ai recunoștință și fii pregătit să-ți stabilești intențiile pentru următorul ciclu. Un vision boarding creativ, un jurnal sau o mantră care să detalieze ceea ce ai vrea să realizezi și sentimentul din jurul ei sunt toate demne de luat în seamă. În cele din urmă, trecerea emoțională la disponibilitatea de a vă crea calea și de a îmbrățișa provocările ca pe o creștere este esențială.

FOLLOW ME

♌ LEU

Ce se încheie în ceea ce privește vechile cicluri de studiu, planurile de călătorie sau chiar sistemele de credință pe care le-ați internalizat? Pe parcursul acestei săptămâni, notați care sunt acele lucruri și dați-le drumul. Eliberați câmpul pentru a face loc noilor direcții sau următoarei evoluții a călătoriei voastre. În weekend, stabilește-ți intențiile pentru experiențe ample, de la călătorii la educație și cunoaștere. Există un nou ciclu în această zonă a vieții tale; angajează-te să îți susții creșterea personală și să îți provoci zonele de confort.

♍ FECIOARA

Aruncă o vrajă, prepară un ritual cu flăcări sacre sau invocă-ți cele mai bune intenții pentru a învinge ultimele fantome ale iubiților din trecut. Lasă-i să plece, pleacă, vamoose! Păstrează-i pe cei mai buni și uită-i pe ceilalți, așa cum se spune. Este timpul să cultivați câmpuri proaspete și să plantați semințele pentru o conexiune profundă, sinceră și fără teamă. În weekend, creați un ritual arzând (îngropând (îngropând, aruncând la coș, rupând sau lăsând în bătaia vântului) o listă de nume, jocuri și dureri care încă mai rămân. Trântiți ușa, apoi deschideți una nouă în inima voastră și în posibilitatea de a se manifesta. Includeți flacăra voastră actuală, astfel încât tabula rasa să fie curată.

♎ BALANȚĂ

Ce intenții proaspete, ce noi începuturi și ce tabieturi curate ar fi benefice pentru relațiile tale individuale, Balanță? Limitele, de cine ești atras, cine te prezinți, sunt toate componente esențiale care mențin echilibrul corect. Află când ești abilitat și angajează-te față de partenerul tău interior, stând în siguranță în centrul tău. Pentru această săptămână, acordă o atenție deosebită interacțiunilor tale. Renunță la obiceiurile și credințele care nu îți sunt benefice, apoi servește-ți promisiunea pe care ți-ai făcut-o sub formă de intenții în weekend. Ajustați, rafinați și lustruiți sau mergeți până la capăt și vizualizați o nouă paradigmă relațională.

♏ SCORPION

Luați inițiativa și stabiliți-vă obiective de lucru în această săptămână. Dar, mai întâi, încheiați ceva ce trebuie rezolvat. Provocarea este esențială pentru Scorpion, așa că stabilește planuri care sunt realizabile pentru a-ți spori încrederea și cel puțin un obiectiv care pare inaccesibil pentru a-ți extinde zona de confort și pentru a munci. Duminică este cel mai bun moment de manifestare a ta, așa că jurnalul viitorului când te trezești, în timp ce mintea ta este deschisă și fertilă. Scanează-ți sănătatea și obiceiurile de rutină în timp ce te manifești. Angajați-vă să renunțați la un lucru care nu vă susține bunăstarea și să adăugați unul care o face.

Vezi și: Evenimente astrale aprilie 2021 – care sunt cele mai importante momente din această lună

♐ SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta reprezintă o oportunitate de a renunța la obiceiurile din trecut în materie de întâlniri, la gafele romantice sau la propunerile care au ratat ținta. Ia-ți angajamentul de a-ți menține integritatea și valorile, înscriindu-te în ceea ce îți aprinde focul într-un foc de tabără. Pe scurt, dacă nu te simți bine, nu-l urmări. Nu uitați că, în orice moment, aveți dreptul să vă răzgândiți. Experimentați cu leadershipul, asertivitatea și fiți de acord cu puțină tăcere stânjenitoare; fiți curioși în legătură cu ceea ce umple acel gol.

♑ CAPRICORN

În această săptămână, curățați (sau aspirați) orice energie învechită din jurul casei. Casa ta reprezintă baza ta emoțională, precum și spațiul tău privat, așa că asigură-te că vibrațiile sunt pozitive. În weekend, stabilește-ți intențiile cu privire la modul în care dorești să te simți acasă și fă ca acest lucru să se întâmple.

♒ VĂRSĂTOR

Renunțați la idei, concepte și chiar la conexiuni locale care nu vă provoacă și nu vă entuziasmează sau nu vă susțin la nivel intelectual. Este timpul să inventezi moduri noi de gândire și să folosești ceea ce ai învățat despre tine însuți în ultimul an. Stabilește-ți intențiile în weekend vizualizându-te împărtășind și conducând discuția, reprezentând schimbarea pe care vrei să o vezi și dezvoltând un nou avantaj pentru activitățile tale intelectuale, de la conversație la descoperiri de cărți sau producția ta creativă.
Spuneți adio vechilor obiceiuri de a cheltui, în special celor impulsive. Să te angajezi pe moment e bine, dar dacă poate aștepta câteva zile și încă îți dorești acel lucru, cu atât mai bine. Prelungiți termenul de amânare în funcție de eticheta de preț. Reflectați asupra locului și momentului în care abordarea dvs. financiară nu v-a servit și asupra modului în care vă puteți alinia mai bine veniturile și cheltuielile pentru a vă susține sentimentul de autoapreciere, siguranță și stabilitate. Apoi, stabiliți-vă intențiile de a încerca fără teamă lucruri noi, provocându-vă pe voi înșivă și folosindu-vă resursele cu un spirit antreprenorial. Care este obiectivul tău financiar? Duminică, fixează-l la înălțime.

♓ PEȘTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.