Horoscop săptămânal: Mercur în retrograd. Zodiile care își schimbă viața

Săptămâna 17-23 februarie 2020 este dominată de 3 evenimente mărețe: luni începe tranzitul retrograd al planetei Mercur în zodia Pești.  Miercuri, Soarele părăsește semnul Varsatorului și intră în Pești. Tot în Pești va fi și Luna Nouă din 23 februarie! Astfel, urmează o perioadă importantă de schimbări pentru Vărsători, Pești, Lei, Fecioare și Gemeni.

 

Berbec – Horoscop săptămânal

Veți afla vești despre o persoană care vă interesezează de ceva timp. În plan profesional se întrevăd schimbări, care vor avea loc la sfârșitul lunii martie. Dacă doriți să refaceți legătura cu cineva din trecut, astrele sunt de partea voastră.

Taur

La locul de muncă, nativii Taur pot lucra din nou într-o echipă plăcută, alături de oameni cu care au mai colaborat. În plan personal, perioada următoare aduce situații care vor modifica planurile lor pe termen lung. De asemenea se poate rezolva și o situație financiară sau ceva legat de acte.

Gemeni

Schimbări în carieră. Este posibil să primiți o schimbare a funcție. În cazul în care v-ați cam plictisit de jobul actual, se poate să vă retrageți și să vă ocupați de niște probleme personale.

Rac – Horoscop săptămânal

Pentru Raci este recomandat să-și păstreze cumpătul. Mercur în retrograd îi afectează și ar putea să se comporte destul de neadecvat cu copii. Multe probleme, dar și soluții. Este bine să vă schimbați atitudinea.

Leu

Dacă nu ați avut noroc cu un credit, săptămâna aceasta astrele vă ajută. Însă, nu este momentul oportun pentru a vă lansa în afaceri. Puteți strânge banii, iar din 10 martie când Mercur, Casa Afacerilor , va reveni la mersul normal atunci să începeți și dvs.

FOLLOW ME

Fecioară

Sunteți dirijată de Mercur în retrograd, iar această perioadă poate fi una provocatoare pentru voi. Dacă vă domoliți spiritul critic și acceptați că adevărul este undeva la mijloc puteți aduce pacea în jurul vostru. Puteți stinge multe conflicte, iar în relațiile de cuplu puteți chiar să depășiți unele tensiuni sau se poate ajunge la împăcare, după caz.

Balanță – Horoscop săptămânal

Oportunități în carieră. Însă, asta poate veni la pachete cu niște modificări în rutina voastră zilnică sau mai multă muncă. Este o săptămână destul de stresantă și pentru Balanțe. Astrele recomandă să aibă răbdare și să se odihnească.

Scorpion

Mercur retrograd va acționa în „casa Iubirii”. Dar tot în „casa Iubirii” va ajunge și Soarele, iar săptămâna viitoare, va fi Lună Nouă. Asta aduce o perioadă importantă pe plan sentimental. Fie o fostă iubire va încerca să îți intre în grații, fie tu vei dori să refaci o legătură cu o fostă iubire. În relația de cuplu se poate reaprinde scânteia de la început.

Săgetător

Simțiți nevoia să vă reîntoarceți în casa părintească, sau într-un loc plin de amintiri dragi. Este o perioadă bună pentru reamenajarea casei, însă nu este recomandat să schimbați locuința. Pot apărea discuții legate de bani în familie.

Capricorn – Horoscop săptămânal

Ar trebui să fiți mai organizați pentru că Mercur în Retrograd vă cam dă peste cap programul zilnic. Fie niște acte nu sunt gata la timp, fie niște bani nu intră în cont la data stabilită. Important este să știți că există și părți pozitive. Puteți găsi niște obiecte pierdute sau să încheiați niște parteneriate noi.

Vărsător

Aveți grijă de acte și bani. Nu cheltuiți impulsiv și încercați să puneți de-o parte. Mercur în retrograd poate aduce întârzieri în plan salarial.  Se poate să primiți oferte să reluați vechi colaborări.

Pești

Traversați o perioadă solicitantă și plină de neprevăzut.  Vă adaptați ușor așa că săptămâna va fi una bună. Unii nativi vor primi vești-surpriză de la cineva din trecut, în timp ce ceilalți vor găsi noi metode pentru a-și pune în prim plan creativitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.