Horoscop săptămânal pentru toate zodiile. Ce se va întâmpla între 5-11 iulie

Horoscop săptămânal, 05-11 iulie 2020: Vezi predicțiile pentru toate semnele zodiacale

♈ BERBEC

La începutul săptămânii, o lună pozitivă vă poate face fericit. Criza de săptămâna trecută s-a terminat. Veți simți un progres în viață. Puterea ta interioară te poate ajuta să iei decizia corectă. Destinul vă poate ajuta să aduceți noi oportunități, care vă pot oferi piste bruște într-un mod pozitiv. Starea ta financiară se îmbunătățește; vei decide să vizitezi un loc spiritual. Veți decide, de asemenea, să donați o sumă de bani unui loc spiritual sau unei organizații de caritate. Dorințele tale pot deveni realitate acum. Vei câștiga unele proceduri cu binecuvântarea bătrânilor. Vei putea să te descurci bine la locul de muncă.

♉ TAUR

În primele trei zile ale săptămânii, vei fi sub o lună negativă; nu vei avea vibrații pozitive în jurul tău. Veți avea chiar probleme de sănătate. Proiectele în derulare sunt oprite fără motiv. Insomniile vă pot face să fiți arogant. Statutul tău în societate poate fi afectat din cauza vorbelor tale aspre. Problemele de conflict care nu se pot rezolva pașnic pot provoca proceduri cu frații. Se sugerează să vă țineți gura în timpul certurilor. Vei decide să vizitezi un loc spiritual sau și pentru căutarea liniștii sufletești. Ți se sugerează să oprești pentru o clipă noul parteneriat în afaceri.

♊ GEMENI

La începutul săptămânii, sunteți binecuvântat de Lună. Veți fi ocupat la locul de muncă. Veți reuși să mențineți un echilibru între viața profesională și cea domestică. Statutul tău în societate este crescut. Este posibil să începeți o nouă afacere de parteneriat cu o persoană importantă, care vă poate ajuta să vă propulsați afacerea pe o poziție bună. Vei pune în aplicare noi planuri pentru afacerea ta. Adversarii și dușmanii tăi ascunși sunt sub control. Problemele cronice de sănătate sunt rezolvate acum. Veți decide să vă renovați sau să vă reconstruiți locul de muncă. Vei achiziționa artefacte, niște lucruri inventive care îți pot crește creativitatea.

♋ RAC

În primele 2 zile ale săptămânii, s-ar putea să fiți binecuvântat de o lună pozitivă. S-ar putea să vă puteți controla adversarii și dușmanii. De asemenea, este posibil să vă controlați slăbiciunile, ceea ce vă poate oferi forță interioară și încredere pentru a lupta cu atmosfera negativă din jurul dvs. Banii care erau blocați sunt recuperați acum, ceea ce poate crește lichiditățile în afacerea dvs. Este posibil să vă aflați într-o poziție de lider la locul de muncă în ceea ce privește proiectul. Este posibil să îndemnați la stimulente în ceea ce privește promovările. În plus, vă puteți aștepta să fiți câștigat orice procedură legală. La mijlocul săptămânii, este posibil să fiți ocupat cu munca. Cu toate acestea, este posibil să mențineți un echilibru adecvat între viața profesională și cea domestică.

♌ LEU

La începutul săptămânii, este posibil să fiți fericit și încrezător. Criza de săptămâna trecută a dispărut. Veți facilita persoanele din jurul dumneavoastră, ceea ce vă poate crește statutul în societate. Studenții ar putea obține piste pozitive la examene. Sănătatea copiilor este ok acum. Ați putea rezolva mai multe probleme cu ajutorul modului dvs. de a vorbi. De asemenea, puteți planifica niște cursuri avansate pentru a vă spori abilitățile, ceea ce poate fi util pentru cariera dvs. în viitorul apropiat. Păsările îndrăgostite își pot savura momentele emoționale. Studenților li se sugerează să își urmeze intuiția pentru a lua orice decizie în ceea ce privește educația. Mijlocul săptămânii, este sensibil. Problemele de sănătate anterioare pot fi probabil vindecate.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Primele două zile ale săptămânii se pot simți negative în jurul tău. Din cauza sentimentelor plictisitoare, este posibil să fiți arogant, se sugerează să vă controlați modul de a vorbi, iar vorbirea dură ar putea crea probleme în jurul dvs. Investițiile legate de activele fixe sunt sugerate să se mențină. Suprasolicitarea vă poate pune mai multă presiune; acest lucru s-ar vedea în viața domestică. Totuși, cumva, puteți fi binecuvântat de Lună, aceasta vă va oferi forță interioară și puteți face față cu ușurință acestei situații.

♎ BALANȚĂ

Primele două zile ale săptămânii sunt bune. Veți avea performanțe bune la serviciu și probabil că vă veți termina sarcina la timp, ceea ce este în măsură să vă sporească încrederea. Starea ta interioară va fi bună și te va ajuta să iei decizii dificile în ceea ce privește creșterea afacerilor. Lucrătorii din subordine vă sprijină. Performanțele dumneavoastră în cadrul muncii vor deveni bune; eventual veți beneficia în ceea ce privește creșterea veniturilor. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă ar putea avea noi oportunități.

♏ SCORPION

La începutul săptămânii, vei fi binecuvântat de Lună. Veți putea să vă controlați cheltuielile pe care nu le meritați. Veți decide să vă investiți economiile în alegeri mai bune, ceea ce este în măsură să vă stimuleze sănătatea monetară. Te vei găsi mai politicos cu ceilalți, ceea ce este în măsură să îți crească respectul în rândul celor din jur. Veți fi capabil să vă concentrați asupra afacerilor domestice, iar soțul/soția dvs. vă va ajuta, eventual, în luarea deciziilor domestice. Cu ajutorul binecuvântărilor, veți controla indecizia. Sănătatea copiilor este mai bună acum. Subordonații vă sprijină la locul de muncă; veți reuși să vă transformați munca grea în succes. Vă veți aștepta să induceți unele stimulente cu veniturile. Mijlocul săptămânii, este favorabil pentru tine. Veți fi mai energic.

♐ SĂGETĂTOR

Veți fi asigurat și fericit. Vă veți simți sănătoși. Numeroasele tale dorințe se pot împlini. Oamenii din jurul tău vor accepta ajutorul tău pentru a-și rezolva problemele. În plan profesional, vei fi capabil să iei decizii dificile, care se poate transforma în margini în viitorul apropiat. Veți decide să începeți o nouă activitate cu ajutorul membrilor familiei. Dragobetele poate găsi niște soluții pentru a merge mai departe în ceea ce privește nunta. Studenții pot afla vești excelente în ceea ce privește studiile. La mijlocul săptămânii, suntem ocupați cu o reuniune de familie, ocazii sociale.

♑ CAPRICORN

La începutul săptămânii, s-ar putea să fiți negativist. Este posibil să vă simțiți plictisit și vă puteți confrunta cu unele probleme de sănătate, care ar putea crea obstacole în rutina de zi cu zi. Este posibil să fiți victima unor schimbări de dispoziție. Cineva cunoscut v-ar putea trăda. Vor exista mai multe confuzii în a lua decizia corectă. Se sugerează că pur și simplu nu veți lua nicio decizie monetară în afacerea dumneavoastră. De asemenea, puteți evita să investiți în active; altfel, ar fi acțiuni moarte. Lipsa de fericire poate fi observată între cupluri. Celibatarii vor evita să ia orice decizie vitală în ceea ce privește nunta. Cheltuielile tale pe lucruri nedemne îți pot afecta economiile. Puteți planifica și o călătorie îndepărtată.

♒ VĂRSĂTOR

La începutul săptămânii, Luna se va afla într-o poziție bună, veți avea parte de oportunități ample în ceea ce privește câștigurile. Pierderile tale se pot transforma în profituri. Este posibil să începeți să vă implicați într-un proiect care vă poate oferi avantaje pe termen lung. Este posibil să vă măriți rețeaua socială pentru a vă îmbunătăți statutul. Vă puteți aștepta să investiți în terenuri și în active alternative cu ajutorul unuia dintre prietenii dvs. Investiția dvs. vă va fi răsplătită în viitorul apropiat. Din 6 iulie încolo, situațiile vor fi oarecum negative, s-ar putea să vă simțiți plictisit. Este posibil să aveți o oarecare detașare de responsabilitățile dumneavoastră.

♓ PEȘTI

La începutul săptămânii s-ar putea să fiți binecuvântat de o Lună pozitivă, s-ar putea să fiți ocupat la locul de muncă. Este posibil să aveți parte de pace mentală și fericire. Va exista o oarecare creștere a respectului de sine. Puteți obține oportunități ample în ceea ce privește afacerile, ceea ce este capabil să vă crească afacerea în viitorul apropiat. Este posibil să îndemnați, probabil, unele comenzi uriașe, care este capabil să vă crească afacerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.