Horoscop septembrie 2021 – previziunile lunii pentru zodia ta

Horoscop septembrie 2021 - previziunile lunii pentru zodia ta

♈ BERBEC

Fă-ți un control total al stării de bine. Unificarea corpului și a minții vă va ajuta să vă prezentați în viața de zi cu zi cu un angajament mai sănătos și mai proaspăt. O rutină zilnică nou rafinată vă va sprijini în redirecționarea energiilor utile către dumneavoastră. În relațiile tale romantice și platonice, s-ar putea să vă fie mai greu să înțelegeți perspectivele celuilalt sau să vă conectați la nivel mental și intuitiv. Permiteți-vă să aveți încredere și lăsați-i pe ceilalți să vă cunoască, astfel încât să vă puteți reinstala încrederea în conexiunile profunde.

♉ TAUR

Lumea vrea să vadă ce poți face și crea, dar perfecționismul tău te împiedică să îți exerciți întregul potențial. În mod similar, a fi prea specific în ceea ce privește dorințele tale te poate reține în dragoste. Dați-le oamenilor ocazia de a vă surprinde. Testele de încredere și loialitate ar putea adăuga presiune asupra relațiilor tale existente, dar nu este nimic ce nu poți gestiona cu dedicare și puțină răbdare. Dacă ți-ai păstrat ranchiună sau resentimente, este timpul să le abordezi și să le eliberezi sau să lași persoana în cauză să plece dacă prietenia nu este amendabilă.

♊ GEMENI

S-ar putea să te simți ezitant față de orice schimbări în mediul tău familial sau în relațiile de familie, deoarece acestea proiectează confuzie și incertitudine asupra altor domenii din viața ta. Schimbările sau reorientările în carieră sunt la îndemână, dar trebuie mai întâi să ai încredere în viață și să crezi că totul se desfășoară așa cum se întâmplă cu un motiv. Schimbările din apropierea casei îți vor permite să-ți schimbi perspectiva asupra a ceea ce înseamnă pentru tine o realizare. Concentrează-ți energia pe crearea unui echilibru între viața profesională și cea privată care îți este confortabil și să știi că restul va veni de la sine.

♋ RAC

Faci tot ce poți pentru a-ți atinge visele sau te limitezi la ceea ce se așteaptă de la tine? O ajustare a perspectivei și a rutinei zilnice poate fi necesară pentru a vă ajuta să progresați către orice obiectiv pe termen lung. O mentalitate pesimistă vă va reține dacă îi permiteți acest lucru. Nu trebuie să fii strict liniar și logic pentru a face lucrurile să se întâmple – fuzionarea inimii și a minții te va aduce mai aproape de pace și împlinire interioară în această lună. Păstrează-ți încrederea în imaginea de ansamblu a direcției în care te îndrepți, mai ales atunci când noua ta rutină începe să se aglomereze.

♌ LEU

A face ceea ce este mai bine pentru tine și familia ta va fi o prioritate majoră a ta în această lună. S-ar putea să fie necesare sacrificii pentru a ușura orice povară psihologică cu care tu sau cei dragi ție vă confruntați acum. Dacă te simți obligat să iei inițiativa în luarea unor decizii serioase, amintește-ți că nu ai nimic de demonstrat nimănui. Deciziile financiare fundamentate și bine gândite pot necesita o altă perspectivă. Fă ceea ce este bine pentru tine, în timp ce îi înalți simultan pe ceilalți.

♍ FECIOARĂ

Dezvoltarea de sine ar trebui să fie obiectivul tău principal în această lună, deoarece ești chemat să fii mai independent și mai asertiv. Acest lucru începe cu o reflecție onestă asupra cazurilor în care îți cedezi puterea și permiți factorilor externi să îți determine valoarea. Atunci când te alegi pe tine însuți mai întâi, nu vei mai simți că trebuie să le dovedești celorlalți de ce ar trebui să te aleagă și ei pe tine. Concentrează-te pe sprijinirea celor dragi în liniște și în mod autentic și vei descoperi că relațiile tale se transformă în bine. S-ar putea să decideți să începeți un nou capitol cu un partener sau să renunțați la relații.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Menținerea unei bune stări de bine psihic va fi cel mai important lucru pentru tine în această lună. Orientarea energiei spre interior îți va permite să capeți puterea necesară pentru a pune capăt unor circumstanțe profesionale nesănătoase care au contribuit la stresul tău. Fă-ți o prioritate din demontarea tiparelor de gândire nesănătoase pe care le-ai adăpostit, cum ar fi faptul de a fi prea critic cu tine însuți. Acest lucru vă va permite să nu mai munciți prea mult și să nu vă mai impuneți standarde dificile, pentru a le dovedi celor din jur că sunteți capabil și responsabil.

♏ SCORPION

S-ar putea să te simți impulsionat să urmărești noi vise pe care nu ți le-ai imaginat până acum pentru tine în luna septembrie. Cu toate acestea, acest lucru ar putea duce la sentimente de confuzie în legătură cu modul în care să îți integrezi noile obiective în viața ta fără a distrage atenția de la relațiile tale cele mai apropiate. Îndeplinirea unui obiectiv îți va spori încrederea în capacitatea ta de a te exprima creativ. Cu toate acestea, s-ar putea să-i lase pe cei dragi să se simtă ca și cum ar fi trecut pe un loc secundar în viața ta, pe măsură ce prioritizezi prieteniile și rețelele de relații. Caută un echilibru armonios între timpul concentrat pe tine și timpul petrecut cu ceilalți pentru a evita supărările neașteptate.

♐ SĂGETĂTOR

Seriozitatea în viața profesională vă va permite să rafinați munca pe care o faceți și să produceți rezultate mai bune, care să fie remarcate de mulți. Auto-motivarea este esențială, deoarece prietenii și întâlnirile sociale te-ar putea distrage financiar de la obiectivele tale pe termen lung. Urmărirea viguroasă a viselor tale îți va spori optimismul. Cu toate acestea, trebuie să continui să te verifici pe tine însuți. Asigurați-vă că nu vă sacrificați bunăstarea pentru a le oferi altora sau pentru ca visele dvs. să se manifeste mai repede.

♑ CAPRICORN

Focalizarea și concentrarea ta mentală vor susține câștigurile din carieră în această lună. Te vei găsi îmbarcându-te în noi călătorii care îți vor lărgi perspectiva, îți vor ascuți intelectul și poate chiar te vor duce într-o călătorie sau o vacanță pe distanțe lungi. S-ar putea să căutați să vă îmbunătățiți imaginea publică, astfel încât ceilalți să recunoască cât de departe ați ajuns și tot ceea ce ați realizat. Nu uitați că vă puteți împărți timpul în mod egal între muncă și viața socială și puteți continua să progresați în ascensiunea voastră.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să vă gândiți mult la viitor și unde ați greșit în trecut. Eliberați orice amintire care v-a ținut într-o buclă pesimistă, deoarece vă va bloca abilitatea de a vedea ceea ce contează cu adevărat în momentul prezent. S-ar putea chiar să doriți să renunțați la valori și posesiuni materiale care sunt, de asemenea, legate de evenimente din trecut. Odată ce ți-ai demonstrat angajamentul și dorința de a investi într-un viitor mai bun, vei experimenta o schimbare de perspectivă care te va sprijini în crearea unor noi baze pentru tine.

♓ PEȘTI

Noile idei despre dragoste, colaborare și ceea ce îți dorești de la un partener ar putea provoca perturbări în relațiile tale existente. Pe măsură ce lucrurile devin dificile, nerăbdarea ta te poate conduce într-o căutare a unui înțeles mai profund cu privire la motivul pentru care lucrurile sunt în prezent deconectate. Asigură-te că ai conversații deschise și sincere și că îți exprimi îngrijorările cu persoanele potrivite, în loc să ții totul în tine. Dezvoltarea unei mai mari conștientizări a nevoilor tale personale îți va aduce claritate în ceea ce privește modul în care să mergi mai departe în parteneriatele tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.