Horoscop SPECIAL de lună plină în Capricorn. Ce zodii au noroc și cine suferă în următoarea perioadă

Horoscop SPECIAL de lună plină în Capricorn. Ce zodii au noroc și cine suferă în următoarea perioadă

Ce înseamnă Luna plină în Capricorn pentru semnul tău zodiacal

Berbec

Luna plină îți activează a zecea casă a realizărilor, a recunoașterii, a carierei și a reputației. Poate că ai primit recent o promovare sau ai încheiat un proiect important la serviciu. De asemenea, este posibil să fii gata să părăsești un loc de muncă pe care îl ocupi de mult timp. Cu implicarea lui Pluton, această lună plină te poate face să reflectezi la tot ceea ce a fost nevoie pentru a ajunge în acest punct. A meritat totul? Dacă ești blocat într-un mediu de lucru toxic, acum este momentul ideal să te gândești unde vrei să fii peste șase luni și să începi să te miști în acea direcție.

Taur

Luna plină se manifestă într-un mod psihologic pentru tine, Taur, deoarece îți luminează casa a noua, cea a perspectivei, a viziunii asupra lumii, a educației superioare, a călătoriilor și a spiritualității. Este posibil să reflectezi asupra mai multor teme plutoniene mai grele care se joacă pe scena mondială, iar acest lucru ar putea provoca o schimbare dramatică a perspectivei personale. Este un moment puternic pentru a contempla convingerile dăunătoare pe care le poți purta sau de care te poți agăța. Privești lucrurile printr-o lentilă globală și simți o schimbare necesară în ideologia personală.

Gemeni

FOLLOW ME

Unde ți-ai cedat puterea în schimbul fericirii altora, Gemeni? Luna plină se mișcă prin a opta ta casă a anxietății, fricii și transformării. Probleme care au fost lăsate neabordate pot apărea pentru a fi procesate. Aceasta este o lunare încărcată și drenantă, dar emoțiile pe care le aduce la suprafață servesc ca un memento puternic că îți poți lua puterea înapoi oricând alegi – trebuie doar să te alegi pe tine însuți.

Rac

Luna plină aterizează în a șaptea ta casă a parteneriatelor și contractelor unu-la-unu – ceea ce face ca acesta să fie un moment bine aliniat pentru a confrunta orice dinamică relațională nesănătoasă din viața ta. Acesta este un moment pentru a stabili limite și pentru a elibera acele relații care sunt mai mult drenante decât reparatoare.

Leu

Luna plină îți activează cea de-a șasea casă a muncii, rutinei și sănătății. Acest tip de lunare intensă te poate face să contemplezi energia pe care o pui în munca sau proiectele tale și dacă merită cu adevărat. Alunecă într-o stare de autosacrificiu și de a pune munca pe primul loc? Acesta este un moment aliniat pentru a spune „nu”, a stabili limite sau a renunța la un obicei prost. Meritați spațialitate și odihnă.

Fecioară

Această lună plină se mișcă prin a cincea ta casă a creativității, bucuriei, plăcerii și romantismului. Deși poate părea promițător, este posibil ca Pluton care se amestecă cu Luna să te facă să te concentrezi mai mult pe luptele tale în aceste domenii decât pe victorii. Simți că creativitatea ta este blocată? Te lupți să integrezi bucuria și plăcerea în zilele tale? Petrecerea timpului cu copilul tău interior poate duce la unele răspunsuri.

Balanță

Drama familială este pe ordinea de zi sub această lună plină, deoarece îți activează a patra casă a căminului, fundației și familiei. Cu implicarea lui Pluton, este posibil să existe unele secrete sau probleme vechi din trecut care să iasă la iveală. Poate că recunoști un tipar la părinții tăi pe care l-ai preluat. Aceasta poate fi o perioadă de vindecare pentru familie, atâta timp cât ești dispus să fii sincer și plin de compasiune, și să te confrunți cu umbrele.

Scorpion

Vești sau informații puternice ar putea fi pe cale să-ți zguduie lumea, Scorpionule. Această lună plină aterizează în a treia ta casă a comunicării, a exprimării de sine și a minții. Mulțumită implicării lui Pluton, veștile pe care le vei primi vor fi probabil de natură secretă, ceea ce ar putea duce la o schimbare drastică în gândirea ta. Este posibil să recunoști în sfârșit o dinamică toxică sau să te simți pregătit să faci o schimbare cu conexiunile nesănătoase din viața ta.

Săgetător

Luna plină se va deplasa prin a doua ta casă a veniturilor, resurselor și posesiunilor materiale. Considerați că aceasta este o oportunitate de a vă explora relația cu lipsa de resurse. Unde te ții prea tare când vine vorba de banii tăi? Teama ta stă în calea trăirii și a bucuriei de viață? Lunile pline semnalează, de asemenea, mari tranziții și schimbări, așa că ai putea primi o promovare, o mărire de salariu sau o nouă oportunitate de angajare.

Capricorn

Este timpul să o iei de la capăt, Capricorn – acesta este sezonul tău pentru un nou început. Ceva pentru care ai muncit s-ar putea să se realizeze în sfârșit, dar este greu să nu te gândești la povara pe care ai purtat-o pentru a ajunge aici. Părțile din umbră ale identității tale ies la iveală și este ușor să te simți vizat și declanșat sub această lunare. Fii prezent cu tine însuți. Te scufunzi în adâncurile emoționale ale psihicului tău și îndepărtezi ceea ce nu mai trebuie să porți. Sarcina ta se va ușura în curând.

Vărsător

Ai fost puțin prea dur cu tine însuți, Vărsătorule? Această lună plină poate forța o perioadă de singurătate dacă ai ars lumânarea la ambele capete. Odihna și recuperarea sunt necesare. Pe măsură ce Luna și Pluton îți activează subconștientul, amintirile ascunse din trecut pot ieși la suprafață, așa că poți să le procesezi, să te ierți (dacă este cazul) și să le eliberezi. Nu lăsați convingerile voastre limitative să conducă spectacolul. Te simți mai interiorizat și mai reflexiv, iar acum este un moment de transformare pentru a te angaja în practici spirituale de susținere.

Pești

Este posibil să ai niște conexiuni emoționale puternice, Pești, dar te-ai putea trezi întrebându-te dacă merită. Oamenii din sfera ta socială te pot surprinde sau chiar îți pot lăsa un gust amar. Dacă începi să simți că cineva profită de tine, uniunea lui Pluton cu Luna este aici pentru a te ajuta să stabilești limite și să tai legăturile cu persoanele care nu au la inimă interesele tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.