Horoscop special de LUNĂ ROZ – ce aduce luna plină în Balanță

Pregătiți-vă pentru magia primăverii, pentru că pe 16 aprilie, prima lună plină a sezonului va înflori pe cer și va lumina weekendul cu puterea sa lunară. Cunoscută și sub numele de Luna Roz, luna plină din 2022 aprilie în Balanță ne va face să privim viața cu ochelari roz și să avem încredere în echilibrul natural al universului. Știind cum va afecta Luna Roz în mod specific semnul tău zodiacal, te poate ajuta să te aliniezi cât mai bine cu energia sa.

Luna plină din aprilie răsare pe tărâmul semnului cardinal de aer Balanță, care este asociat cu parteneriatele, conexiunile sociale și echilibrul. Acest lucru aduce o diplomație și o perspectivă foarte necesare pentru energia „me-first” a sezonului Berbecului, făcând mai ușor să faci compromisuri și să vezi lucrurile din alte puncte de vedere. Această lunare culminează, de asemenea, alături de o aliniere unică în viață între norocosul Jupiter și spiritualul Neptun în Pești – care cuprinde o parte din actualul stellium din Pești care domină cerul – iar acest lucru aruncă o ceață mistică și sensibilă asupra experienței noastre de lună plină.

Această lună plină este un moment deosebit de important pentru a vă găsi echilibrul, deoarece este ultima lunare care va lovi înainte de începerea sezonului eclipselor, care ne zguduie inevitabil viețile. Verifică horoscopul lunii pline din aprilie pentru a afla cum se va descurca semnul tău zodiacal.

♈ BERBEC

Relațiile tale se află acum sub lumina reflectoarelor lunare, Berbec, și te va ajuta să vezi lucruri care nu ar putea fi evidente sub o altă lumină cosmică. Îmbrățișează aceste viziuni luminate și găsește modalități de a aduce vindecare în parteneriatele tale și în orice rețineri care te-au împiedicat să te angajezi cu adevărat. Comunicarea, diplomația și dorința de a face compromisuri sunt esențiale.

♉ TAUR

Odată ce ai un program solid și o rutină regulată bine pusă la punct, poate fi ușor pentru un semn concentrat și muncitor ca tine să se piardă în șirul nu atât de incitant al responsabilităților zilnice, Taur. Această lună plină îți cere să te concentrezi pe un echilibru mai bun între viața profesională și cea privată și să îți faci mai mult timp pentru conexiuni semnificative. Fă-ți timp pentru o cercetare spirituală a sufletului și oferă-ți cele mai mari dorințe o șansă de a deveni realitate.

♊ GEMENI

Totul devine roz pentru tine sub această lună plină – așa că așteaptă cu nerăbdare câteva flirturi înfloritoare și un aflux de inspirație creativă. Debordezi de poftă de viață și ești gata să îți exprimi liber pasiunile, așa că renunță la orice gânduri grele și permite-ți să fii jucăuș.

FOLLOW ME

♋ RAC

Este timpul să te oprești și să miroși trandafirii – responsabilitățile tale legate de muncă pot aștepta până într-o altă zi. Sufletul tău îți cere să te retragi în bogăția sentimentelor tale și să găsești adevărurile din inima ta. Petreceți ceva timp acasă, departe de stresul cotidian. Concentrează-te pe reconfortarea ta și pe crearea unui spațiu pentru explorarea emoțională.

♌ LEU

Sufletul tău se extinde în moduri puternice acum – și cel mai bun mod de a da sens acestor îmbunătățiri spirituale este să vorbești despre ele! Această lună plină te va inspira să te conectezi cu oamenii din jurul tău și să fii mai sociabil. Chiar și conversațiile rapide și ușoare pot oferi o perspectivă iluminatoare sau pot inspira idei noi și semnificative.

♍ FECIOARĂ

Trăim într-o lume materială, dragă Fecioară – și această lună plină vrea să te bucuri de fiecare picătură din ea. Aplecați-vă spre orice vă aduce plăcere senzuală acum, fie că asta înseamnă să vă răsfățați cu o seară de întâlnire luxoasă sau să vă răsfățați cu un fel de tratament special. Să fii frugal este bine, dar să îți permiți unele luxuri este divin.

♎ BALANȚĂ

Cine este acel superstar care se uită la tine în oglindă, Balanță? Surpriză: Ești tu! Iar această lună plină vrea să îți întruchipezi pe deplin puterea ta înnăscută. În loc să-ți canalizezi toată atenția asupra relațiilor tale, pune-te pe tine pe primul loc pentru o schimbare și oferă-i eului tău autentic spațiu pentru a-și face treaba. Nu-ți face griji cu privire la ce vor crede partenerii sau prietenii tăi – lasă-ți inima să fie steaua ta nordică.

♏ SCORPION

Este timpul să-ți găsești pacea interioară, Scorpionule, iar asta înseamnă să-ți acorzi puțin timp singur de care ai mare nevoie. Prea multă stimulare și stres din viața de zi cu zi s-ar putea să te doboare, dar nu este nimic ce nu poate fi vindecat de o noapte de odihnă și vindecare. Fă o baie spirituală de lună plină sau fă o meditație liniștită pentru a te ajuta să-ți centrezi spiritul și să te conectezi cu latura ta mistică.

♐ SĂGETĂTOR

Fluxul vieții tale sociale se va pune în evidență sub această lună plină și vei avea șansa de a aplana orice problemă din cadrul echipei tale. În timp ce instinctele tale înflăcărate te ispitesc uneori să aprinzi flăcările dramei, îți poți folosi darurile pentru a juca rolul de mediator între prieteni și a aduce puțină armonie în echipa ta.

♑ CAPRICORN

Prinzi mai multe albine cu miere decât cu oțet, nu-i așa? Să fii diplomat cu figurile de autoritate sau cu cei mai înalți la locul de muncă te poate ajuta să-ți îmbunătățești poziția și, în cele din urmă, să obții ceea ce îți dorești. Temperează orice impuls de a fi defensiv cu o injecție rapidă de compasiune. Există multă putere în a fi amabil, corect și drept.

♒ VĂRSĂTOR

Păstrează-ți mintea deschisă la perspective noi și inima deschisă la realizarea viselor tale. Ai fost ocupat să te concentrezi pe micile detalii ale vieții tale în ultima vreme, Vărsătorule, dar această lună plină luminează o versiune mult mai grandioasă a ceea ce ar putea deveni realitate. Ai încredere că universul te susține și extinde-ți ideea despre ceea ce este la îndemâna ta.

♓ PEȘTI

Viața pare probabil ca un vis treaz în acest moment, Pești, iar acest sentiment plin de fantezie este excelent pentru a-ți alimenta creativitatea și a crea romantism. Dar nu uitați că unele lucruri invizibile pot face valuri în lumea reală. Este important să nu lași liniile de relație să devină prea neclare și să stabilești niște limite personale acolo unde este necesar. Păstrați un picior înrădăcinat în realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.