Horoscop SPECIAL de solstițiu: am trecut în zodia Rac. Ce se întâmplă cu zodiile

Horoscop SPECIAL de solstițiul: am trecut în zodia Rac. Ce se întâmplă cu zodiile

Horoscop de solstițiu

20 iunie aduce solstițiul de vară și trecerea Soarelui în zodia Racului. Începe un nou sezon, unul care ne va oferi un nou început și vibrații pozitive. Solstițiul de vară este cea mai lungă zi din an, ceea ce înseamnă mai mult timp pentru a sărbători puterea Soarelui și a Pământului. Este, de asemenea, un moment magic de puternic pentru a manifesta obiective și a stabili intenții de sezon. Afară cu vechiul și înăuntru cu noul…

Iată cum semnul tău zodiacal poate profita de energia magică a solstițiului:

♈ BERBEC

Găsește consolare și confort în corpul tău. Fă câteva întinderi ușoare și yoga pentru a-ți trezi mușchii care au dormit din primăvară. Acest lucru vă va da un șurub de energie în timp ce vă împământați în natură. Vei căpăta mai multă vitalitate absorbind energia solară cu salutul soarelui.

♉ TAUR

Fă-ți o coroană de flori cu flori de vară, cum ar fi margarete, floarea-soarelui și levănțică. Împodobește-ți capul, încheieturile sau gâtul cu coroane de flori pentru a întâmpina vara. Acest lucru vă va aduce putere, glorie și pozitivitate pe parcursul lunilor următoare, permițându-vă să valorificați energia caldă a sezonului.

♊ GEMENI

Ai auzit de curățenia de primăvară, dar cum rămâne cu curățenia de vară? Sortează-ți toate hainele vechi, bibelourile și obiectele de colecție – donează fiecare obiect pe care nu-l mai dorești sau organizează o vânzare în curte cu intenția de a dona profitul în scopuri caritabile. În acest fel, puteți da mai departe în cadrul comunității locale.

♋ RAC

Înotați într-un lac, într-o piscină sau băgați-vă degetele de la picioare în ocean. Aliniați-vă cu ondinele, creaturile mistice de apă ale elementarilor. Sub strălucirea soarelui, lasă apa să te vindece și să te revitalizeze. Acest lucru va permite emoțiilor voastre să radieze în interior și în exterior și să vă curețe spiritul.

FOLLOW ME

♌ LEU

Un mod clasic de a onora solstițiul este să organizați un foc de tabără. Dar focurile de tabără nu sunt neapărat cele mai sigure, sau cele mai ecologice, așa că ia în considerare aprinderea unei lumânări galbene sau aurii în schimb. Scrie o listă cu obiectivele tale pentru noul sezon și ține-le aproape de inimă. Apoi, aprindeți lumânarea pentru a vă asigura că manifestările dvs. devin realitate.

♍ FECIOARĂ

Petreceți timp cu prieteni vechi și noi. Planificați o întâlnire în aer liber și adunați-vă toate gustările de sezon preferate: pepene verde, porumb, roșii, piersici și orice alte fructe și legume de vară. Prietenii tăi se vor bucura să vină împreună și să schimbe povești. Împărtășiți câteva râsete, o mâncare delicioasă și o abundență de momente bune cu echipa dvs.

♎ BALANȚĂ

Mergeți la o piață agricolă locală sau mergeți în pădure pentru a colecta flori și legume organice. Plantați-le sub soare. Dacă începi să-ți flexezi degetul verde acum, vei avea o nouă activitate care va dura tot sezonul. Gândiți-vă la acest efort ca la un curs de inițiere în grădinărit!

♏ SCORPION

Meditează asupra a ceea ce vrei să aduci în viața ta în noul sezon. Ia-ți un moment pentru a reflecta în liniște și planifică-ți mental intențiile. Oferiți lumină și iubire obiectivelor care vă vorbesc la inimă. Apoi, pe parcursul verii, manifestă-le prin intermediul atenției în realitate.

Citește și: Horoscop săptămânal 20 – 26 iunie 2021. Ce zodii o să aibă o perioadă perfectă

♐ SĂGETĂTOR

Luați-vă o pauză de la tot ce se întâmplă și petreceți ceva timp pentru a vă jurnaliza emoțiile. Dă drumul tuturor sentimentelor persistente care au zăbovit în tine în ultimele luni – gândește-te la asta ca la „cartea ta de arsuri” de primăvară. După ce ați terminat, puteți începe mental și emoțional un nou început de sezon.

♑ CAPRICORN

Acesta este momentul perfect pentru a lăsa natura să vă detoxifice și să vă energizeze colecția de cristale. Curățați-vă și încărcați-vă cristalele direct sub lumina soarelui în timpul solstițiului. Lăsați căldura și vibrația soarelui să închidă toată negativitatea și să vă fortifice cristalele cu vibrații solare pozitive. Acest lucru va ajuta nu numai cu energia ta generală, ci și cu magia, vrăjile și stabilirea intențiilor tale.

♒ VĂRSĂTOR

Faceți o drumeție cu familia sau cu un grup de prieteni în timpul solstițiului. Minunați-vă de minunile naturale ale planetei pe care trăim. Îmbrățișați frumusețea, armonia și abundența Mamei Pământ! Savurați natura în timp ce vă plimbați și vorbiți printre copaci.

♓ PEȘTI

Faceți ceva care nu vă stă în fire astăzi. Asumă-ți un risc sau un salt de credință. Vei fi mulțumit de rezultat dacă poți să depășești zona de confort și să îmbrățișezi necunoscutul. Privește-ți temerile în față, apoi trece peste ele spre dorințele tale fără ezitare. Te descurci, Pești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.