Horoscop special de Solstițiul de vară

Solstițiul de vară are loc în emisfera nordică pe 21 iunie, la ora 5:41 AM ET. Nu numai că aceasta este cea mai lungă zi din an și ziua care marchează începutul verii, dar este și începutul sezonului Racului. Aceasta este o zi cu o putere magică în care vom fi în contact cu ritmurile universului. Astăzi, conexiunea dintre lumea spirituală și cea fizică în care trăim se adâncește.

Sărbătoriți vitalitatea și puterea soarelui în timpul solstițiului. Bucurați-vă de energia bogată și de forța vitală importantă pe care Soarele ne-o oferă. Purtați flori în păr, beți câteva cocktailuri cu prietenii, aprindeți un foc de tabără pe plajă și dansați de parcă nimeni nu vă privește.

Horoscopul tău la solstițiul de vară, în funcție de zodie

♈ BERBEC

Comportamentul dvs. înflăcărat vă împinge adesea să vă asumați mai mult decât puteți mesteca. Acum este momentul să începi să renunți la sarcinile și proiectele pentru care nu ai timp. Ia-ți o pauză și relaxează-te în timpul solstițiului de vară. Meriți un moment de relaxare fără niciun stres.

♉ TAUR

Îți dorești să te conectezi cu ceva mult mai mare decât tine. Acest lucru înseamnă că vei fi atrasă de activități precum yoga, meditația și astrologia. Deschiderea minții tale către eforturile spirituale îți va face inima să se simtă reconfortată și plină de energie sufletească.

♊ GEMENI

Este important pentru tine să te mândrești cu tot ceea ce faci și cu cine o faci. Indiferent de obstacolele care îți ies în cale, nu lăsa niciodată îndoiala să te împiedice să îți atingi obiectivele. Poți crea lumea pe care ți-o dorești, Gemeni. Trebuie doar să ai mai multă încredere în tine.

FOLLOW ME

♋ RAC

Acesta este momentul tău să strălucești și să primești binecuvântări de sezon. Lasă-i pe ceilalți să-ți vadă excelența și frumusețea, neezitând să te pui în centrul atenției. Vorbește deschis, invită-i pe alții să se alăture la momentele tale bune și permite-le prietenilor tăi să îți arate puțină dragoste.

♌ LEU

Curiozitatea ar fi putut fi un obstacol pentru pisica de casă obișnuită, dar nu și pentru tine! Vibrația ta firavă te poate ajuta să găsești rezolvarea fără a crea noi probleme. Concentrează-ți energiile asupra ta pentru a-ți ridica statutul social. Fiți mai egoist. Apoi, faceți-vă griji pentru toți ceilalți (și numai dacă aveți timp).

♍ FECIOARĂ

Prietenii pot veni și pleca, dar cei care sunt adevărați vor rămâne în preajmă pentru totdeauna. Dezordonează-ți cercul de cunoștințe aliniindu-te cu cei care îți aduc bucurie și fericire. Deconectează-te, chiar și numai pentru puțin timp, de persoanele care adaugă stres și griji în lumea ta,

♎ BALANȚĂ

O oportunitate majoră de lucru se apropie de tine. Cu toate acestea, nu ești sigur dacă vrei să investești timpul și energia necesare pentru a excela pe plan profesional în acest moment. Găsește un echilibru între viața personală și cea profesională, astfel încât să nu fii nevoită să pui în așteptare vara fierbinte.

♏ SCORPION

Îți dorești să înțelegi lumea din jurul tău, motiv pentru care acesta este momentul ideal pentru a ieși din zona de confort și pentru a face o excursie. Sentimentele tale de wanderlust vor fi împlinite, atâta timp cât îți permiți să te distrezi și să te bucuri de timpul petrecut departe.

♐ SĂGETĂTOR

Aceasta este o zi magică în care ar trebui să vă aprindeți intuiția. Aveți încredere în instinctul dvs. mai presus de simțul practic atunci când vine vorba de a lua decizii cu privire la chestiuni personale. Veți descoperi că doar voi știți care este cea mai bună cale pentru voi.

♑ CAPRICORN

Relațiile necesită muncă; chiar și cele mai ușoare prietenii și parteneriate sunt cu siguranță complexe. În loc să fugi de a face schimbări, acordă acestor relații mai mult din timpul și energia ta. Permiteți ca o creștere pozitivă să se întâmple cu cei la care țineți. În acest fel, lucrurile nu pot decât să se îmbunătățească.

♒ VĂRSĂTOR

Plantează noi flori sau legume sub Soare. Dacă începi să îți folosești degetul verde în timpul solstițiului, te va conduce spre o nouă activitate care va dura tot anul. Gândește-te la acest demers ca la o introducere în grădinărit 101 și la începutul unei noi aventuri.

♓ PEȘTI

Schimbarea poate fi dificilă pentru alții, dar nu și pentru tine. Folosește solstițiul ca pe un moment pentru a-ți transforma și evolua inima și mintea. În loc să te gândești la trecut, încearcă să trăiești în prezent și să te concentrezi asupra prezentului. Te vei simți mai ușor și mai calm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.