Protejează-ţi părul pe timp de vară în 4 paşi simpli!

Protejează-ţi părul pe timp de vară în 4 paşi simpli!

Indiferent de anotimp sau de culoare, cu puţină grijă, părul nostru poate arăta excelent

Ce poate fi mai frumos vara dacă nu un look de invidiat care trebuie să întoarcă privirile tuturor, femei sau bărbaţi? Iar părul ocupă un loc foarte important în arsenalul frumuseţii. Câteva vârfuri despicate, rădăcini nevopsite, păr nearanjat sau ars de vopsea de proastă calitate, de soare ori de apa din piscină şi puteţi uita de frumuseţea părului.

Protejează-ţi părul pe timp de vară în 4 paşi simpli - www.elacraciun.ro

Din fericire există câteva mici secrete pe care le-am aflat de la hairstylistul Fabrizio Benintendi şi pe care, dacă le cunoaşteţi, aveţi garanţia că podoaba capilară va arăta excelent indiferent de anotimp sau de culoare. Razele UV sunt dăunătoare nu doar pielii, ci şi părului. Motiv pentru care trebuie să folosiţi produse special concepute să protejeze firul de păr înainte de a merge la plajă sau de expunerea la soare. Nu uitaţi că orice produs de coafat sau vopsea traumatizează părul şi este necesar să aplicaţi măşti care să îl apere.

  1. Şamponul şi balsamul sunt esenţiale. Aşa că alegeţi unele din gama pentru vară, cu filtre protectoare, hidratante.
  2. Nu trebuie să vă lipsească nici masca cu cheratină!
  3. Chiar dacă nimeni nu ştie care este culoarea ta naturală, încearcă să foloseşti măcar pe timpul verii o vopsea de păr fără amoniac. Este mult mai sănătoasă.
  4. Frumuseţea părului se meţine dacă tăiaţi vârfurile cam o dată pe lună, cel mult la şase săptămâni. Când vârfurile sunt despicate, nu doar că arată inestetic, dar se şi degradează mai repede.

O atenţie deosebită trebuie să aveţi dacă aveţi părul ondulat sau creţ. Textura acestui tip de păr are o tendinţă mai mare de deshidratare pe timpul verii. Măştile cu uleiuri previn despicarea vârfurilor şi apariţia aspectului de mătură. Un alt secret este ca pe timpul zilei, când soarele este puternic, să vă acoperiţi părul cu o eşarfă, o pălărie sau o şapcă.

Indiferent de anotimp sau de culoare, cu puţină grijă, părul nostru poate arăta excelent

Iar dacă vreţi să vă bucuraţi pe deplin de un păr bogat şi strălucitor, trebuie să aveţi grijă şi la ceea ce mâncaţi. Fructele si legumele de sezon, precum cireşe, vişine, caise, roşii, ardei, castraveţi, toate cât mai proaspete şi cât mai puţin prelucrate termic asigură vitaminele de care aveţi nevoie. Beţi multă apă şi lichide precum ceaiuri, compoturi sau limonada, dar cu condiţia să nu fie îndulcite. Frumuseţea vine din detalii 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.