Horoscop special pentru luna MAI! Vești surpriză

♈ BERBEC

Luna mai începe cu un start bun, dragă Berbec, când planeta romantică Venus intră în semnul tău. Dar Venus nu este singura planetă care face mișcări în favoarea ta. Când norocosul Jupiter intră și el în Berbec, te așteaptă vremuri și mai dulci. De fapt, s-ar putea să fii atât de ocupată să ai orgasme sau să cânți de bucurie la duș încât să nu observi eclipsa dezordonată de la jumătatea lunii, dar dacă o faci, fii atentă la modul în care îți afectează sănătatea și lucrează la gestionarea nivelului de stres. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna mai, Berbec.

♉ TAUR

Eclipsa despre care toată lumea vorbește cade în partea din harta ta care guvernează relațiile, dragă Taur, așa că lucrează la menținerea calmului și la reducerea dramei în viața ta amoroasă în această lună, chiar dacă asta înseamnă să treci singură peste eclipsă bucurându-te de îngrijire de sine. Sezonul tău se termină, iar cel al Gemenilor începe, dar nici măcar nu vei observa pentru că vin în calea ta atât de multe invitații sociale încântătoare. Mulțumită unei Luni noi, luna se încheie într-o notă dulce pentru viața ta amoroasă și sexuală.

♊ GEMENI

Sezonul tău începe luna aceasta, Gemeni. Și da, asta înseamnă că ai ocazia să te îmbraci elegant și să dai o petrecere (dar nu uita să fii în siguranță, bineînțeles). Există câteva hopuri pe drum, cum ar fi un Mercur retrograd și o eclipsă imprevizibilă la mijlocul lunii, dar tu ești vedeta zilei de naștere. Ai permisiunea deplină de a te distra cât mai mult posibil în această lună. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna mai, Gemeni.

♋ RAC

Luna mai aduce o eclipsă lunară, iar tu ești guvernată de Lună, dragă Rac. Prin urmare, acest eveniment de la jumătatea lunii poate scoate la iveală o oarecare anxietate, în principal datorită influenței colegului Scorpion, semn de apă (și adesea paranoic). Dar, există și o mulțime de vești bune. Emoțiile tale sunt puterea ta. Dacă îți poți canaliza sănătos sentimentele într-un proiect creativ sau chiar în sex, atunci luna mai se anunță a fi o lună senzuală și productivă pentru tine, atât pe plan profesional, cât și personal. Citește aici horoscopul complet al lunii mai, Rac.

♌ LEU

Dacă trebuie să ai discuții importante despre relații în această lună, Leu, pune-le la punct mai întâi cu ajutorul unui terapeut și notează-ți principalele puncte de discuție. Mulțumită unui Mercur retrograd și a unei eclipse lunare în Scorpionul paranoic, nu va fi la fel de ușor ca de obicei să vă faceți înțelegerea. Pentru că ești un leu mândru, îți poate fi greu să asculți. Dar, dacă poți accepta această provocare și reușești, ascultarea partenerului sau a iubitei tale ar putea avea ca rezultat faptul că luna mai va aduce bucurie și abundență în viața ta amoroasă. Citește aici horoscopul complet al lunii aprilie, Leu.

♍ FECIOARĂ

Planeta ta guvernatoare, Mercur, începe una dintre infamele sale retrogradări în această lună. Dar nici măcar nu-ți face griji. Când vine vorba de sex și plăcere, luna mai este o lună strălucitoare pentru tine, așa că ar trebui să poți naviga cu ușurință prin denivelările retrograde. Există o eclipsă stresantă la mijlocul lunii, dar dacă îți petreci în a recupera cu prietenii apropiați, prognoza ta pentru dramă este scăzută. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna mai, Fecioară.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Există un Mercur retrograd în această lună, Balanță, dar, crezi sau nu, ar putea îmbunătăți discuțiile din cadrul relațiilor tale, pe măsură ce cauți noi căi pentru a promova o comunicare sănătoasă. Apoi, datorită mișcărilor lui Jupiter, cea mai norocoasă planetă de pe cer, viața ta amoroasă primește atât de mult praf de zână presărat pe ea, încât nici măcar nu-ți mai pasă de eclipsa dramatică care urmează, care ar trebui să-ți aducă sex fierbinte. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna aprilie, Balanță.

♏ SCORPION

Luna mai este o lună distractivă pentru tine, Scorpionule, care te încurajează să te joci cu machiaje diferite sau chiar să îți schimbi părul. Există o lună plină și o eclipsă în semnul tău la jumătatea lunii, aducând dramă pentru toată lumea, dar să fim sinceri, îți place să agiți apele, nu-i așa? Din fericire, în momentul în care sezonul cochet al Gemenilor este în plină desfășurare, ești interesată doar să ai grijă de oamenii pe care îi iubești (și să primești dragoste în schimb). Citește aici horoscopul tău complet pentru luna mai, Scorpion.

♐ SĂGETĂTOR

S-ar putea să te simți la limită în timpul retrogradării lui Mercur, Săgetătorule, așa că mergi la greu pe auto-îngrijire. Ești un semn zgomotos și carismatic, dar când ești stresat, poți părea cam dur uneori, iar datorită unei eclipse în Scorpionul intens, toată lumea este deja la limită. Răsfață-te cu jucării sexuale, somn de frumusețe și băi lungi și fierbinți. Ar trebui să te poți descurca, deoarece luna mai se încheie într-o notă romantică epică pentru tine. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna mai, Săgetător.

♑ CAPRICORN

Luna mai începe cu o temă a abundenței, aducând oportunități și optimism în viața ta profesională. Așa că, atunci când Mercur trece la retrograd la mijlocul lunii, nu te lăsa afectat. Doar citește scrisul cu litere mici, așteaptă-te la întârzieri în comunicare și te rog să nu lași niciun fost să te distragă de la toate lucrurile frumoase din prezentul tău. Luna mai se termină cu plăceri plăcute și perverse, dacă rămâi concentrat pe ceea ce contează. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna mai, Capricorn.

♒ VĂRSĂTOR

Luna mai te vede petrecând timp cu prietenii, Vărsătorule. În timp ce rebelul din tine vrea să iasă și să salveze lumea, și există o mulțime de oportunități pentru activism, nu uita să ai și puțină distracție frivolă, pentru a te ajuta să nu te simți copleșit. Din punct de vedere romantic, această lună este majoră pentru tine. Așteaptă-te la schimbări pozitive în relațiile tale spre sfârșitul lunii mai. Citește aici horoscopul complet al lunii mai, Vărsătorule.

♓ PEȘTI

La începutul lunii, s-ar putea să te simți puțin capricioasă, dragă Pești, în timp ce încerci să îți dai seama care este cea mai bună mișcare în ceea ce privește viața ta amoroasă. Dar nu-ți face griji, este în regulă dacă nu știi încă răspunsul. În timp ce alte semne se confruntă cu drama unei eclipse de la mijlocul lunii, tu ești capabil să folosești o astfel de energie puternică pentru a găsi răspunsuri la întrebările care înainte te țineau treaz noaptea prin empatie, terapie și chiar înțelegere psihică. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna mai, Pești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.