HOROSCOP TOAMNA 2020 – Cele mai norocoase zodii in aceasta toamna

Echinoctiul de toamna va influenta foarte mult norocul fiecarei zodii pentru urmatoarele trei luni. Si vestea buna este ca mai multe zodii vor fi rasfatalete astrelor, mai ales pe plan sentimental, insa doar una este cea care are noroc pe toate planurile.

Horoscop Toamna 2020 Berbec

Pentru ei, toaman vine cu multa treaba, multa munca, timp liber nu au, dar si rezultatele vor fi pe masura. Au succes la serviciu si in cariera, noi oportunitati li se deschid, sunt apreciati, iubiti si primesc si banii la care sperau. Pentru ei, septembrie este o luna foarte buna.

Horoscop Toamna 2020 Taur

Pana pe 20 septembrie nimic nu le merge, orice fac ii nemultumeste. De vina este Marte care are o infuenta total nefasta asupta lor. Rabdare ca dupa 21 septembrie apare Venus care le schimba datele problemei si vine cu noroc.

Horoscop Toamna 2020 Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Pe plan sentimental pot primi o veste mare. Dar luna septembrie nu e una chiar placuta, ci mai degraba una in care ba e bine, ba e greu. Ba e noroc, ba e ghinion. Vestea buna e timpul trece repede si din octombrie totul va fi bine.

Horoscop Toamna 2020 Rac

Au o luna minunata in compania persoanei iubite, au capacitatea de a-si rezolva problemele. Pentru ei este o luna a intalnirilor, a petrecerilor in compania celor dragi. Atentie insa cum, unde si cu cine va intalniti si nu uitati sa va paziti sanatatea.

Horoscop Toamna 2020 Leu

Ei par a fi castigatorii acestei luni. Au parte de noroc, rasfatul celor din jur, sunt fericiti. De luna viitoare vor simti ca viata le aduce in dar marea dragoste. Noiembrie schimba foaia cu ei si se vor simti tot mai singuri.

Horoscop Toamna 2020 Fecioara

Toamna aceasta vor invata ca viata e plina de lectii de viata pentru ei. Vor traversa momente mai putin placate, dar vor avea puterea sa mearga mai departe. Din 15 octombrie totul se va schimba si vor avea parte de momente fabuloase.

Horoscop Toamna 2020 Balanta

Sunt foarte obositi la inceputul acestei toamne, multa munca si stres. Octombrie le aduce iubire si vor simti ca sunt cu adevarat iubiti. Pe plan profesional au parte de oportunitati.

Cele mai norocoase zodii din 2020

Horoscop Toamna 2020 Scorpion

Toamna vine cu multe surprize placute pentru ei, iubesc sa traiasca, vor sa calatoreasca, sa descopere bucuriile vietii. Din octombrie, apare si norocul in dragoste, afaceri si cariera datorita lui Jupiter.

Horoscop Toamna 2020 Sagetator

Nu e o perioada tocmai buna pentru ei, se cearta cu rudele mai in varsta din familie, au parte de tensiuni acasa, dar spre finalul toamnei apar si oportunitati la locul de munca si vor gasi solutii pe care le cautau de mult timp.

Horoscop Toamna 2020 Capricorn

Foarte multa munca, implicare si rezultate pe masura efortului depus. Apar proiecte si colaborari noi, oameni cu care pot dezvolta o afacere, sunt multumiti de rezultatele pe care le vor avea.

Horoscop Toamna 2020 Varsator

Pentru ei incepe o perioada de liniste. Incep sa se bucure de viata, de familie, fac pace cu cineva cu care nu erau in relatii tocmai bune. Pot spune ca iese soarele pe strada lor.

Horoscop Toamna 2020 Pesti

Jupiter le aduce mult, dragostea la care visau, este o peiroada foarte buna si linistita pentru ei. Au, in sfarsit, timp sa se relaxeze si sa se bucure de viata. Profesional pot avea parte de schimbari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.