Horoscop weekend 16 – 17 octombrie. Ce zodii au noroc

Horoscop weekend 15 - 16 octombrie. Ce zodii au noroc

Horoscop special pentru 16 – 17 octombrie 2021. Previziuni complete pentru acest weekend.

♈ BERBEC

În calitate de Berbec, ești înzestrat cu o dorință naturală de a vedea și de a face totul. Cerul de sâmbătă îți amintește să te odihnești și să te reîncarci din când în când pentru a nu alerga în gol. Luna își petrece luna alunecând prin somnoroșii Pești, încurajându-te să te cuibărești și să plonjezi într-o lume a viselor, a filmelor și a muzicii, mai degrabă decât să te taxezi din punct de vedere social. Profitați de ritmul încetinit și căutați singurătatea.

♉ TAUR

Te îndrepți spre noi culmi în carieră, Taur. Chiar dacă ți se pare că a fost o muncă grea pentru a ajunge acolo unde te duci, peisajul cosmic de sâmbtătă lucrează pentru a-ți înălța credința în acest proces. Soarele care ghidează calea își petrece ziua într-o aliniere de susținere cu Jupiter, purtător de daruri, ajutând la atragerea de oportunități pozitive în peisajul tău de lucru actual. Este o zi ideală pentru a cere ceea ce îți dorești pe frontul carierei sau pentru a aplica pentru noi posturi.

♊ GEMENI

Aventura și orizonturile deschise te-au chemat tot anul, Gemeni. Ești gata să te îndepărtezi de familiar și să îți extinzi lumea? Cerul de duminică îți aduce o oportunitate de care poți profita cu ușurință, deoarece soarele aducător de claritate se întinde spre Jupiter cel caritabil. Această împerechere plină de avânt ajută la ghidarea drumului înainte cu planuri de călătorie, eforturi educaționale și activități creative. Nu vă fie teamă să fiți îndrăzneț!

♋ RAC

Lumea ta interioară a fost supusă unei reconstrucții majore, Rac. Cerul din acest weekend lucrează pentru a atenua o parte din stresul pe care este posibil să îl fi acumulat, pe măsură ce soarele care luminează calea ajunge la Jupiter, care dăruiește creștere. Această pereche dulce lucrează pentru a vă ajuta să vindecați unele dintre aceste răni deschise, în special în jurul relațiilor și a problemelor de acasă. Permiteți ca această energie revigorantă să vă ajute să dați sens schimbărilor recente.

♌ LEU

Ai capacitatea de a-ți captiva pe deplin și de a-ți influența audiența către modul tău de a vedea lucrurile astăzi, Leu. Planeta ta guvernatoare, Soarele dătător de viață, formează un pact puternic cu optimistul Jupiter. Acest aspect facilitează să te simți bine, să îmbrățișezi credința în procesul tău și să vezi viitorul într-un mod mai mare decât viața. Această pereche plină de avânt oferă, de asemenea, sporuri de creștere pozitivă și pe plan relațional.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♍ FECIOARĂ

Ai nevoie de o victorie, Fecioară. Permite-ți să ai una astăzi! Universul lucrează pentru a lumina lucrurile pe frontul echilibrului dintre muncă și viață astăzi, pe măsură ce Soarele care luminează calea formează o conexiune lină cu Jupiter, care are o viziune mare. Această pereche optimistă aduce oportunități de avansare și expansiune cu încrederea ta în tine însuți, în special pe frontul muncii. Nu vă sfiiți să vă întindeți și să cereți ceea ce vă doriți.

♎ BALANȚĂ

În calitate de Balanță, ești chemat să explorezi complexitatea relațiilor umane. Cosmosul ți-a distribuit o parte echitabilă de lecții în acest domeniu. Cerul de sâmbătă sosește cu daruri binevenite, deoarece soarele care ghidează calea creează o aliniere de susținere cu Jupiter, care aduce creștere. Această pereche face minuni pentru exprimarea ta de sine, ceea ce o face o zi ideală pentru a te bucura de lumina reflectoarelor cu propria ta meserie sau pentru a te strecura și a te bucura de impulsul romantic oferit de această pereche.

♏ SCORPION

Cerul de weekend lucrează pentru a îndulci recentele momente dificile emoționale cu care te-ai confruntat, Scorpionule. Soarele aducător de claritate se bucură de o aliniere de susținere cu Jupiter, care dă creștere, oferind spațiu pentru a te vindeca și a îmbrățișa o perspectivă pozitivă – în special în jurul poveștilor care privesc familia și baza ta de acasă. Este o zi ideală pentru a căuta să vă extindeți spațiul de locuit sau pur și simplu să îmbrățișați energia de bine într-un mod liniștit și relaxat.

♐ SĂGETĂTOR

În calitate de Săgetător, primiți îndrumare cosmică de la planeta care caută expansiunea, Jupiter. Pe cerul de sâmbtăt, Jupiter primește o îmbrățișare caldă din partea Soarelui, care dă claritate, oferindu-ți o perspectivă nouă asupra următorului tău pas înainte. Acest aspect îți stimulează încrederea în tine și vitalitatea, mai ales când vine vorba de a face pași înainte spre obiectivele tale. Este o zi ideală pentru a-ți împărtăși proiectele personale cu comunitatea în general, deoarece vizibilitatea ta este sporită.

♑ CAPRICORN

Peisajul cosmic de sâmbătă înseninează atmosfera în jurul frontului de muncă, Capricorn. Dacă lucrurile în această arenă au fost stâncoase, atunci nu căutați mai departe de întâlnirea dulce a Soarelui cu Jupiter, care aduce expansiunea, astăzi, pentru a pompa din nou optimism în perspectiva dvs. Această pereche puternică face ca această zi să fie ideală pentru a merge mare sau acasă cu ambițiile de carieră, așa că nu vă fie teamă să vă mândriți.

♒ VĂRSĂTOR

Îmbrățișează creșterea bruscă a optimismului de care te lovești astăzi, Vărsătorule. Cerul de weekend oferă o doză binevenită de vibrații bune și sentimente de credință reintroduse în proces, deoarece soarele iluminator se împerechează cu Jupiter, care dă creștere. Această pereche care îți stimulează starea de spirit aduce o carismă sclipitoare și o senzație mai mare decât viața în personalitatea ta, ceea ce face ca această zi să fie ideală pentru orice activitate care te pune în prim-plan.

♓ PEȘTI

În calitate de Pești, primiți indicații cosmice de la mișcările planetei dătătoare de creștere, Jupiter. Cerul de sâmbătă găsește claritate care radiază în zone care altfel au rămas încețoșate, pe măsură ce soarele iluminator formează o conexiune de susținere cu Jupiter. Această asociere plină de avânt funcționează pentru a revigora povestea ta relațională actuală cu înțelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.