Horoscop weekend: GEMENII găsesc echilibrul, PEȘTII au parte de pace, iubire și fericire

Horoscop weekend: Luna plină în Scorpion vine cu noi energii, îndreptate către schimbare și transformare. Berbecii sunt încurajați să spună ceea ce au pe suflet, în timp ce Balanțele pot alunga din viața lor tot ceea ce nu le aduce un echilibru.

Horoscop weekend BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Odată cu luna plină, este timpul să schimbi și tu câteva lucruri la atitudinea ta. Poți să începi prin a sune direct ceea ce gândești, pentru că vei avea mai multe lucruri de câștigat decât dacă ții în tine tot.

Horoscop weekend TAUR (21 aprilie – 21 mai)

E timpul să te gândești mai mult la eventualele parteneriate din viața ta. Este o perioadă bună pentru a cădea de acord cu mai multe persoane în ceea ce privește punerea în practică a unui proiect. Parteneriatele sentimentale sunt și ele bine aspectate.

Horoscop weekend GEMENI (22 mai – 21 iunie)

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Așa cum sugerează și semnul, ești o persoană duală. De aceea, sunt mai multe șanse să te găsești prins între diferite opțiuni, neștiind în ce parte să te îndrepți. Încearcă să nu te mai gândești atât de mult și să găsești un echilibru. Sfârșitul de săptămână poate fi un prilej minunat pentru a-ți pune ordine în idei.

Horoscop weekend RAC (22 iunie – 23 iulie)

Ai energie suficientă să faci tot ceea ce îți propui, fie că e vorba de o chestiune de muncă fie că alegi să te istrezi. Profită de asta și canalizează-ți energia către o activitate constructivă.

Horoscop weekend LEU (24 iulie – 23 august)

Ai neglijat persoane dragi în ultima perioadă iar acum e momentul să îndrepți acest lucru. Este bine că te concentrezi pe interesele tale, însă viața ta nu este reprezentată doar de asta. În cele din urmă, chiar și tu ai nevoie să știi că cei dragi îți sunt aproape.

Horoscop weekend FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Dacă singurele tale griji au fost ale altora, e momentul să fii mai atent și la prioritățile tale. Poate puțin timp petrecut singur nu ți-ar strica.

Horoscop weekend BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Iubești echilibrul și pacea. Și dacă încă există câteva lucruri în viața ta care îți provoacă neliniște, acum e un moment bun să scapi de ele. Universul te susține să alungi din viața ta orice te nemulțumește.

Horoscop weekend SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Aura de mister îți este caracteristică prin natura ta. Însă, dacă vrei să ai relații reale, ci nu superficiale, e timpul să o îndepărtezi cât poți de mult. Nu te mai teme să te apropii de persoane care îți plac, pentru că atitudinea ta e singurul impediment pentru crearea unei legături frumoase.

Horoscop weekend SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Horoscop weekend  Ești foarte empatic și un bun ascultător. Astfel, multă lume te caută atunci când are nevoie. Nu te teme totuși să spui și nu din când în când. Energiile negative care vin din alte părți îți pot strica starea de spirit.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)Ești încurajat să intensifici interacțiunile sociale. Astfel, e un moment bun să îți dezvălui partea extrovertită și să intri în contact cu diverse persoane. Poate chiar vei afla idei noi care te vor ajuta pe viitor.

Horoscop weekend VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

S-ar putea să te simți puțin descurajat pentru că nu s-a concretizat totul în viața ta așa cum ai plănuit. E bine să îți setezi obiective înalte, însă nu trebuie să uiți că e mai bine să te concentrezi pe progresul pe care îl faci și pe felul în care te schimbi, decât pe o anumită ideal.

Horoscop weekend PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Sfârșitul de săptămână e caracterizat de armonie și fericire. E un moment bun să te implici în tot ceea ce te face fericit, pentru că te bucuri și de susținerea Universului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.