Horoscop zilnic, luni – 29 august. Ce zodii dau lovitura

Horoscop zilnic, duminică 29 august. Ce zodii dau lovitura

♈ BERBEC

Trebuie să te aștepți ca aspectele planetare de astăzi să te țină în priză și să te priveze de orice odihnă sau relaxare pe care le aveai planificate pentru weekend. Un lucru este cert – că partenerii știu cel mai bine! Sau, cel puțin, se comportă ca și cum ar fi așa! Poate că va trebui să le dai dreptate deocamdată!

♉ TAUR

Ai fost sfătuit să fii mai flexibil în relațiile tale intime. Acum planetele vă vor testa pentru a vedea cât de bine ați asimilat această lecție. Partenerii apropiați te vor provoca să faci lucrurile în felul lor, dar tu îi poți învăța câte ceva despre cum să se distreze.

♊ GEMENI

Un mod de a vă folosi timpul în mod pozitiv este să vă îmbunătățiți bunăstarea fizică. Curățați-vă dieta și asigurați-vă că urmați un regim de exerciții fizice care să se potrivească cerințelor și nevoilor personale. Îți vei întinde abilitățile personale în toate direcțiile cunoscute.

♋ RAC

Cele mai bune alinieri astrologice, precum cele la care ești supus acum, nu sunt întotdeauna cele care au cel mai mare impact. Prin urmare, depinde de tine să iei în mod activ inițiativele curajoase și optimiste care se impun acum, mai ales în ceea ce privește problemele familiale.

♌ LEU

Aspectele planetare provocatoare sunt adesea mai dezirabile decât cele care promit o viață ușoară. De exemplu, unghiul Soare-Lună din weekend oferă perspectiva unor evenimente pline de viață acasă – chiar dacă unele dintre ele te lasă doar puțin nedumerit și confuz.

♍ FECIOARĂ

Firea ta practică îți stă bine în astfel de momente, dar s-ar putea totuși să te lași purtat de emoții. Chiar și declarațiile întâmplătoare ale altor persoane vor avea puterea de a trezi sentimente profunde și poate incontrolabile. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că nu te vor costa prea mult.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Indiferent de câte ori ați avut parte de priviri în gol sau de lipsă de înțelegere, trebuie să continuați să vă impuneți punctul de vedere. În acest moment, problema crucială este probabil să fie de natură financiară, iar cel mai bun mod de a-ți folosi banii este în beneficiul tuturor. Contează cum o faceți.

♏ SCORPION

În multe privințe, următoarele câteva zile reprezintă începutul unei noi etape astrologice importante. Dincolo de faptul că săptămâna care urmează ar putea fi oarecum problematică, propuneți-vă să puneți în aplicare un program de curățenie emoțională și psihologică de primăvară.

♐ SĂGETĂTOR

Două posibilități se desprind din aspectele planetare actuale. Fie vă puteți alătura unui episod de bârfe și bârfe pe la spate. Fie vă puteți propune să îi ajutați discret pe ceilalți oameni cu o dedicare dezinteresată. În orice caz, poziția plină de viață a lui Marte aduce tendințe sociale minunate – și câteva surprize.

♑ CAPRICORN

Oportunitățile sociale și romantice strălucite nu ar trebui să fie ratate doar pentru că ai alte angajamente sau obligații. Ieșiți și bucurați-vă cât mai aveți ocazia. Cei de tip profesional intuiesc noi responsabilități, dar s-ar putea ca astăzi să nu fie momentul să te apuci de ele.

♒ VĂRSĂTOR

Un statut și un prestigiu sporit sunt la îndemâna ta. Succesul în carieră poate fi un factor, dar proeminența în comunitatea ta este un alt factor. Veți primi răsplata cuvenită pentru toate eforturile depuse anterior. Și veți primi, de asemenea, un alt val de beneficii peste aproximativ șase luni.

♓ PEȘTI

O latură a caracterului tău, pe care trebuie să ți-o permiți acum, este cea care caută adevărul spiritual și revelația mistică. Este prea ușor să dai la o parte astfel de considerații subtile, dar vitale. Un sfat, totuși – supraveghează-ți foarte atent și serios finanțele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.