Horoscopul acestei săptămâni. Joi va fi o zi norocoasă

Horoscopul acestei săptămâni. Joi va fi o zi norocoasă

Horoscopul tău săptămânal este aici. Pe măsură ce ușile se deschid pe inimi și inimile interioare se aprind, răspundeți pe moment, mai degrabă decât să vă țineți de convenții. Încurajează cel puțin o persoană în această săptămână și asigură-te că privești partea bună a fiecărui scenariu care ți se prezintă.

Citește mai departe pentru a descoperi ce se pregătește pentru zodia ta în săptămâna 5 decembrie – 11 decembrie 2021.

♈ BERBEC

Accesați surse bine informate și provocați-vă să vă ascultați vocea interioară. Reflectați asupra simbolismului din visele dumneavoastră, dar nu vă uitați la un guru sau la Google ca având toate răspunsurile. Ceilalți vă pot îndruma într-o direcție specifică sau pot cataliza o intuiție, dar ei sunt doar ghizi pe parcurs. Doar tu poți face călătoria interioară, așa că fă-o autentică. Această săptămână te cheamă să integrezi și să ai încredere în facultatea ta intuitivă. Experimentați cu ea, dar nu puneți presiune asupra voastră. Pășește într-o poziție care îți oferă spațiu pentru a prelua frâiele în carieră și exercită-ți puterea sau intensitatea atunci când te conectezi cu ceilalți.

♉ TAUR

Aceasta este o săptămână excelentă pentru a acționa conform convingerilor și principiilor tale superioare. Urmează-ți discursul în relații, dar nu te aștepta ca ceilalți să meargă pe calea ta; în schimb, respectă-le calea, atâta timp cât este și ea respectuoasă. Dezbaterea asupra detaliilor mai profunde și mai fine s-ar putea dovedi transformatoare, precum și mărginirea relației tale cu o anumită persoană pe un teritoriu nou și mai intim. În acest caz, trebuie să le încredințezi intuițiile și procesul tău. O provocare între zona relațională și cariera ta ar putea să te tragă în două direcții diferite. Fă-ți timp separat pentru ambele, mai degrabă decât să preferi una pentru cealaltă.

♊ GEMENI

În această săptămână, o combinație de conversații care îți extind mintea se amestecă cu o iluzie mai cețoasă. Nu le amesteca pe cele două. Este vorba de zona ta de muncă sau de carieră în care s-ar putea să nu te exprimi clar sau poate să fii confuz. Dacă altcineva țese o vrajă în jurul a cine este și ce face, verifică-l printre prietenii tăi.

♋ RAC

Săptămâna aceasta începe cu o mare energie de cuplu de putere, așa că alege-ți duo-ul dinamic și explorează ce vrei să creezi împreună. Faceți ceva activ, fie că este vorba de un proiect creativ, de dans sau de ceva mai aburit. Nu crede tot ce auzi – cercetează o varietate de surse de încredere dacă este vorba despre călătorii sau sănătate. Ceea ce preiei din mass-media în această săptămână nu este neapărat benefic, așa că verifică cum rezonează cu informațiile din corpul tău. Folosește-ți instinctul excelent pe care îl posezi.

FOLLOW ME

♌ LEU

Săptămâna aceasta este perfectă pentru a face ordine sau pentru a lucra la mediul tău fizic, chiar și pentru a lucra de acasă dacă poți. Cu toate acestea, înrolarea partenerului sau a unui prieten poate fi mai dificilă, deoarece s-ar putea să nu puteți fi de acord să nu fiți de acord. Luni are mai multă fluiditate, în timp ce miercuri ar putea aduce încrucișarea coarnelor cu privire la direcția în care să te îndrepți. Aveți grijă să nu promiteți prea mult ceea ce s-ar putea să fiți prea întins pentru a livra. Cu cât ești mai clar în privința așteptărilor tale, cu atât mai bine. Spre sfârșitul săptămânii, faceți o conexiune de putere, făcând echipă sau sprijinindu-vă reciproc.

♍ FECIOARĂ

Începeți săptămâna zburând prin oraș la comisioane sau activități sociale. Planificați o întâlnire în weekend, deoarece zona dvs. de distracție și romantism atinge apogeul. Aceasta este o combinație puternică, așa că îmbrățișați orice activitate de care ajungeți să vă bucurați. Dacă lucrați în weekend, asigurați-vă că vă bucurați de asta, mai degrabă decât să reduceți lucrurile la o rutină. Poți fi jucăuș în timp ce îți păstrezi profesionalismul. Această lună este, în general, o permisie pentru a le combina pe cele două, la urma urmei.

♎ BALANȚĂ

Tema acestei luni pune în evidență comunitatea locală, așa că descoperiți ce a pregătit zona dumneavoastră pentru a sărbători sezonul de sărbători. Încercați meniurile de iarnă, bucurați-vă de afișajele de lumini, dar țineți-vă în continuare de muncă sau de îndatoririle dumneavoastră. Verifică-ți de două ori obligațiile, deoarece ar putea exista unele neînțelegeri în jurul acestui domeniu. O vibrație puternică în sectorul casei și al familiei tale sugerează să rămâi în pat sâmbătă, dacă nu chiar tot weekendul.

♏ SCORPION

Săptămâna aceasta, pune-ți în aplicare ideile sau pune în practică ceea ce spui, deoarece ai în spate impuls și motivație. Mișcarea este sugerată, așa că nu lăsa vremea de iarnă să te încetinească, deoarece poți realiza multe la începutul acestei săptămâni. Apără-te dacă este nevoie și abordează orice lucru care necesită o abordare asertivă. Ești în cea mai intensă formă, așa că fă exerciții fizice pentru a elibera excesul de abur și direcționează-l către un proiect sau un obiectiv demn de urmat. Creează o listă de priorități și concentrează-te pe cele mai mari, mai degrabă decât să mesteci timp cu cele mai mici. Poate că acestea sunt mai ușor de legat, dar vor mesteca.

♐ SĂGETĂTOR

Reflectați asupra eclipsei de soare de sâmbăta trecută. Ați observat că ați simțit sau ați experimentat o schimbare în direcția voastră sau în jurul casei și familiei voastre? Eclipsele sugerează o resetare, așa că, în loc să te gândești prea mult dacă este cazul, acceptă-o și ia măsuri pentru a merge mai departe într-un proiect sau pe o cale în această săptămână. Dacă există o confuzie în jurul evenimentelor de acasă sau de familie din weekend, clarifică detaliile din timp, dacă este posibil. Echilibrează-ți direcția dacă aceasta intră în conflict cu așteptările sau îndatoririle familiei. Este posibil să fie nevoie să faci puțin din ambele și să rămâi flexibil.

♑ CAPRICORN

Acest sezon este oarecum aromat de semnul tău, oferind reținere pentru sezonul sărbătorilor. Cheltuielile sunt mai chibzuite, cu calitatea mai presus de noutate. Acordă-ți timp pentru a găsi cadouri care să dureze. Luați în considerare posibilitatea de a vă face singuri felicitări simple, dar semnificative. Sâmbătă emanați magnetism, perfect pentru a face roata sau pentru a profita la maximum de o seară cu o întâlnire undeva clasic și elegant.

♒ VĂRSĂTOR

Este o săptămână bună pentru a da o mână de ajutor pentru o cauză bună, poate cu un eveniment caritabil sau în tranșee ajutând la cantina de supă locală. Dacă ți-ai dorit vreodată să inițiezi tu însuți ceva, pune-te pe treabă. Legarea impulsului tău de o cauză mai înaltă îl va face mai durabil, la fel ca și conectarea lui la cariera ta și promovarea a ceea ce faci. Conduceți pentru a le arăta celorlalți ce este posibil.

♓ PEȘTI

Cariera și personalitatea ta publică sunt cap de afiș în acest sezon; cu toate acestea, în această săptămână, cine trebuie să fii la locul de muncă este în contradicție cu o dorință de intimitate și cu latura mai eternă sau artistică a vieții. Și, poate, de a fi difuz, neconfinat. Acest lucru ar putea duce la mesaje amestecate sau neînțelegeri, așa că clarifică orice nevoi conflictuale. Rezervă-ți timp pentru a fi liber și deschis, astfel încât să te poți prezenta la serviciu cu energia de care ai nevoie în iarnă, să-ți menții moralul, precum și simțul umorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.