Horoscopul acestui weekend – zodiile fericite

Berbec (21 martie – 19 aprilie):
Acest weekend este perfect pentru activități pline de energie. Profitați de acest timp pentru a vă dedica unui hobby sau pentru a începe un proiect nou. În relații, fiți deschiși la noi aventuri.

Taur (20 aprilie – 20 mai):
Relaxarea și confortul sunt esențiale în acest weekend. Acordați-vă timp să vă odihniți și să vă îngrijiți. În dragoste, armonia și sinceritatea vor întări legăturile.

Gemeni (21 mai – 20 iunie):
Comunicarea este cheia acestui weekend. Este un moment bun pentru a vă exprima sentimentele și gândurile. În socializare, veți găsi bucurie în interacțiuni ușoare și plăcute.

Rac (21 iunie – 22 iulie):
Emoțiile pot fi mai intense în acest weekend. Este important să le gestionați cu grijă și înțelegere. Acordați-vă timp pentru a reflecta la sentimentele voastre.

Leu (23 iulie – 22 august):
Creativitatea și distracția sunt în centrul acestui weekend. Explorați noi moduri de exprimare și bucurați-vă de activități care vă încântă sufletul. În dragoste, fiți spontani și plini de viață.

Fecioară (23 august – 22 septembrie):
Acest weekend este ideal pentru organizare și planificare. Folosiți acest timp pentru a pune ordine în spațiul și gândurile voastre. În relații, sinceritatea și atenția la detalii vor fi apreciate.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie):
Armonia și echilibrul sunt importante în acest weekend. Străduiți-vă să mențineți un echilibru între viața personală și cea profesională. În relații, căutați armonia și înțelegerea.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie):
Intuiția și pasiunea vor ghida acest weekend. Ascultați-vă instinctele și urmați-vă inima. În dragoste, căutați conexiuni profunde și semnificative.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie):
Aventura și explorarea sunt în prim-plan. Profită de weekend pentru a încerca lucruri noi și a ieși din zona de confort. În relații, fii deschis și spontan.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie):
Acest weekend este potrivit pentru reflecție și concentrare pe obiectivele personale. Gândiți-vă la planuri pe termen lung și la modul în care puteți face pași concreți către acestea. În relații, fiți sinceri și loiali.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie):
Originalitatea și inovația sunt cuvintele cheie pentru acest weekend. Nu vă temeți să încercați lucruri noi și să vă exprimați în moduri unice. În relații, apreciați diversitatea și autenticitatea.

Pești (19 februarie – 20 martie):
Vindecarea și introspecția sunt importante în acest weekend. Petreceți timp în singurătate, meditație sau în activități care vă hrănesc sufletul. În relații, fiți empatici și înțelegători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.