Horoscopul banilor pentru luna martie 2022. Cine câștigă cel mai bine

Horoscopul banilor pentru luna martie 2022. Cine câștigă cel mai bine

Vezi cum vei sta cu banii în a treia lună din an. Află previziunile finanaciare pentru martie 2022. Horoscop bani pentru toate zodiile!

♈ BERBEC

Tranzitul lui Jupiter și al Soarelui vă dau un indiciu că vor veni niște cheltuieli legate de copiii dvs. De asemenea, este posibil să faceți cheltuieli pentru cei dragi, pentru cadouri sau chiar pentru o scurtă călătorie. S-ar putea să reușiți să economisiți în această lună, dar asta ar necesita o planificare financiară adecvată. Este puțin probabil ca aceasta să fie o lună favorabilă pentru a planifica investiții majore sau chiar în ceea ce privește piața bursieră. Cheltuielile legate de proprietăți și vehicule pot fi prevăzute pentru această lună. O cheltuială financiară bruscă a prietenilor dvs. vă poate pune, de asemenea, în dificultate. Dacă aveți o planificare prealabilă, această anxietate poate fi evitată. Există posibilitatea ca nivelul dvs. de trai să se îmbunătățească. În ceea ce privește afacerile, este posibil să primiți o mână de ajutor din partea soțului/soției. Soarele și Jupiter v-ar putea determina să cheltuiți ceva și pentru activitatea religioasă.

♉ TAUR

De la începutul lunii, câștigurile monetare au fost evidențiate. Binecuvântările lui Jupiter sunt susceptibile să vă aducă noroc și bogăție în viață. S-ar putea să fiți mulțumit de modul în care progresează viața dvs. și să vă dea încredere. În această lună, ai putea fi chiar suficient de generos pentru a investi în afacerile altora. Cu toate acestea, asigurați-vă că vă luați autoritatea mizei pentru a vă asigura poziția în cadrul companiei. În această lună, evită să te implici în prea multe investiții riscante în afaceri. Acestea vă pot îngreuna recuperarea nu doar a dobânzii, ci și a capitalului. Favoarea lui Jupiter vă permite să obțineți bani și dintr-o sursă străină. Ca urmare, asigurați-vă că dosarele dvs. sunt stocate în locuri care ar putea fi utile în viitor. În această lună, evitați să împrumutați bani cuiva. Este posibil ca recuperarea fondurilor să fie dificilă.

♊ GEMENI

Tranzitul planetelor indică faptul că pot exista obstacole incerte în ceea ce privește banii și finanțele, așa că trebuie să lucrați cu răbdare. În loc să vă lăsați dus de val de impulsuri iraționale, încercați să vă prioritizați nevoile. Este posibil să existe o criză financiară și să existe datorii. Nu faceți o investiție mare. Este posibil să aveți cheltuieli pentru călătorii, precum și pentru educația copiilor. Unii dintre voi ar putea să vă asigurați afaceri cu ridicata, care ar trebui să vă plătească bine în lunile următoare. Cei dintre voi care lucrați în domeniul ocult sau în comerțul cu ridicata pot avea un randament mare de bani în această lună. Odată cu tranzitul lui Marte, este posibil să moșteniți o proprietate de la familie, dar ar putea exista un conflict care să necesite o acțiune legală. Este posibil să apară cheltuieli legate de sănătate. Posibilități de promovare, care ar putea oferi un răgaz financiar odată cu mărirea de salariu. Cu toate acestea, există posibilitatea ca lucrurile să se schimbe.

♋ RAC

Este posibil ca situația ta financiară să crească în această lună. Creșterea neașteptată a veniturilor poate indica o dorință de a cheltui și de a reinvesti banii în afacerea dvs. S-ar putea să beneficiați de valute străine sau de proiecte străine. Tranzacțiile cu valută străină pot fi, de asemenea, benefice, deoarece puteți obține beneficii masive prin diverse metode. Acest lucru v-ar putea ajuta să vă îmbunătățiți poziția financiară. De asemenea, conform horoscopului financiar al lunii, aveți șanse mari de a face bani de pe piața bursieră. Evitați să vă asumați un risc speculând pe piețele riscante cu care să vă ocupați. Dacă sunteți neglijent cu banii, s-ar putea să nu vă mai reveniți. Așadar, este indicat să faceți alegerea potrivită la momentul potrivit.

♌ LEU

În această lună, s-ar putea să trebuiască să depuneți mult efort pentru a vă îmbunătăți situația financiară. Puteți intra în dificultate dacă vă ignorați activitățile financiare. Unele persoane se pot trezi cheltuind prea mult pe achiziții frivole. În plus, fratele dvs. ar putea solicita asistență financiară din partea dvs. Deși ar putea apărea unele dificultăți financiare dacă îi dați banii de care are nevoie, acestea nu ar trebui să fie prea dificile pentru dumneavoastră. La urma urmei, familia vine în ajutorul nostru în momente de nevoie, iar tu și fratele tău sunteți conștienți de acest adevăr. Pe de altă parte, unii nativi ar putea deveni victime ale politicii de birou și ar putea fi forțați să își părăsească locul de muncă din această cauză. Situația economică de acasă, însă, se poate înrăutăți ca urmare a demisiei. Cei care au împrumutat bani și au fost de acord să îi returneze în această lună s-ar putea să nu o poată face.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Aceasta este o lună excelentă pentru a discuta probleme critice legate de orice probleme sau tranzacții financiare în curs de desfășurare, deoarece discuțiile pot avea succes. Ar putea fi un moment bun pentru a face investiții sau a cumpăra obiecte de valoare pentru familia ta spre mijlocul acestei luni. Aceasta poate oferi șanse de avansare, precum și recompense materiale mai mari. Cu toate acestea, planetele din a doua jumătate a lunii ar putea să vă supună la o anumită presiune de angajament. Cu toate acestea, este recomandabil să evitați să faceți mișcări de creștere financiară prea agresive. Impactul favorabil al planetelor spre sfârșitul acestei luni vă poate proteja de majoritatea negativităților și vă poate propulsa spre noi înălțimi. Este posibil să obțineți profituri bune, iar situația dvs. financiară ar putea rămâne stabilă. În plus, investițiile făcute în această perioadă pot da rezultate pozitive în viitor.

♎ BALANȚĂ

Pe măsură ce luna avansează, planetele vă pot ghida spre succesul financiar, permițându-vă în același timp să vă bucurați de toate plăcerile și luxul vieții. S-ar putea, totuși, să fiți imprudent în cheltuielile dumneavoastră. Pentru a vă menține în linie cu bugetul, trebuie să rezistați tentațiilor. Având în vedere că luna avansează, acesta ar fi un moment excelent pentru a discuta probleme importante legate de orice preocupări sau negocieri financiare în curs, deoarece discuțiile ar fi profitabile. Ar putea fi un moment bun pentru tine să faci investiții sau să cumperi obiecte de valoare pentru familia ta spre mijlocul acestei luni. A doua jumătate a acestei luni poate aduce perspective de avansare, precum și recompense materiale sporite. Ați putea fi capabil să vă gestionați eficient finanțele și, eventual, să vă măriți poziția. Fiți prudenți pe măsură ce luna se apropie de sfârșit, deoarece este un semnal luminos roșu pentru speculații bursiere și tranzacții riscante.

♏ SCORPION

În ceea ce privește banii, nativii din zodia ta pot avea beneficii financiare în această lună. În ciuda câtorva eșecuri, veți reuși să obțineți progrese financiare semnificative. Ați putea chiar să vă recuperați banii de la datornici. Este posibil să culegeți profituri enorme din investițiile anterioare. Dacă este necesar, puteți obține și un împrumut de la o bancă. Dacă sunteți la curent cu tendințele de schimbare de pe aceste piețe, acum este un moment excelent pentru a face investiții minore în acțiuni sau în burse. De asemenea, vă puteți plasa banii în imobiliare. Cu toate acestea, ar trebui să vă limitați cheltuielile dacă nu doriți să întâmpinați dificultăți financiare în lunile următoare. Luna poate fi tipică pentru cei care au lucrat cu partenerul. Banii ar fi greu de obținut. Dacă sunteți îngăduitor în a vă recupera fondurile încurcate, s-ar putea ca această etapă să nu fie una plăcută.

♐ SĂGETĂTOR

Este o lună în care trebuie să rămâneți cu picioarele pe pământ. De asemenea, ar trebui să vă mențineți concentrarea pentru a putea câștiga în mod constant. Nu împrumutați bani pentru un scop prost, deoarece veți pierde principalul și veți ajunge să munciți pur și simplu pentru dobânzi. Ca urmare, fiți prudent atunci când luați decizii. În plus, pentru unii dintre voi, situația financiară pare a fi interesantă. Mai ales dacă reușiți să vă achitați facturile la timp pe parcursul acestei luni, este foarte probabil ca veniturile dumneavoastră să crească. Este posibil să se obțină câștiguri la acțiuni și acțiuni. Unii dintre voi ar putea oferi asistență financiară prietenilor sau fraților care au nevoie. Va trebui să plătiți pentru școlarizarea copilului dvs. și pentru alte necesități. Orice nouă investiție trebuie abordată cu prudență și atenție. Pentru a fi în siguranță, stați departe de orice tip de întreprindere speculativă.

♑ CAPRICORN

În această lună, este posibil să obțineți câștiguri financiare semnificative ca urmare a capacității dvs. excepționale de a vă echilibra veniturile și cheltuielile. Puteți folosi banii pe care îi aveți în mod constructiv și pentru a satisface nevoile familiei dvs. Operațiunile dvs. comerciale se pot îmbunătăți simțitor în această lună, potrivit horoscopului lunar. Sunteți liber să achiziționați acel obiect unic pe care ați pus ochii, dar ați ezitat să îl cumpărați. Dați-i drumul și faceți-o; s-ar putea să fiți mulțumit că ați făcut-o. Conform previziunilor tale lunare despre bani, există, de asemenea, probabilitatea unui randament monetar neașteptat la sfârșitul acestei luni. Dacă ești un nativ care caută ajutor de la o bancă sau din sectorul organizat pentru a primi un împrumut, este posibil ca cererea ta să fie procesată. Cu toate acestea, este posibil ca veștile bune să trebuiască să aștepte până în a doua jumătate a lunii. În caz contrar, este posibil să aveți anxietate, ceea ce poate fi angoasant.

♒ VĂRSĂTOR

Luna aceasta nu este favorabilă pentru chestiuni legate de avere și finanțe, potrivit Horoscopului lunar al Finanțelor. În funcție de situație, este posibil să aveți parte de câștiguri sau pierderi neașteptate. Acest lucru se datorează conjuncției lui Jupiter cu Casa bogăției, care poate avea ca rezultat unele câștiguri neașteptate și acumulări de avere. Lucrurile pot reveni treptat pe drumul cel bun după ce Jupiter intră în Casa Norocului, iar situația ta financiară se poate îmbunătăți și ea. Într-un scenariu stresant, este recomandat să vă păstrați calmul. Singurul sfat pe care vi-l pot da este să rămâneți concentrat asupra obiectivelor generale, deoarece acest lucru vă poate pune într-o situație dificilă. Unii dintre voi ar putea fi interesați să primească bani din investiții anterioare. Cu toate acestea, asigurați-vă că investițiile dvs. se află într-un loc sigur. Aceste ceruri sigure v-ar permite să câștigați prin randamente, permițându-vă, în același timp, să stocați numerar pentru un bine mai mare.

♓ PEȘTI

Creșterea financiară din această lună ar putea fi prezentă și ați putea avea ocazia de a economisi. O pregătire adecvată și o listă de priorități pentru cheltuieli vă pot ajuta în acest demers. Un om de afaceri trebuie să își protejeze investiția. Încercați să dobândiți un sfat de specialitate în privința noilor investiții, deoarece Marte poate crea nerăbdare și poate duce la decizii proaste. Tranzitele planetare favorizează câștigurile financiare preconizate atunci când sunt planificate corespunzător. Este posibil să aveți cheltuieli pentru călătorii, precum și pentru educația copiilor. Posibilități de promovare, care ar putea oferi un oarecare răgaz financiar odată cu mărirea de salariu. Pot exista cheltuieli legate de sănătate, cum ar fi înscrierea la un curs de exerciții fizice sau de meditație, care ar putea fi benefic pentru bunăstarea dvs. fizică și mentală. Un contract al unei persoane de afaceri cu o țară străină poate fi finalizat. Dacă aveți o afacere care se ocupă cu produse religioase, un spital, un domeniu legat de sănătate sau spiritualitate, afacerea dvs. se poate dezvolta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.