Horoscopul banilor pentru luna septembrie 2021

Horoscopul banilor pentru luna septembrie 2021

Vezi cum stai cu finanțele în această lună, în funcție de zodia ta!

♈ BERBEC

Poate exista un tipar mixt în ceea ce privește banii și finanțele pentru această lună. Vei avea câștiguri și vei face cheltuieli simultan. Dar sursa regulată de venit ar putea veni mai lent decât așteptările tale. Pot exista cheltuieli abrupte pentru membrii familiei și, de asemenea, pentru probleme legate de sănătate. Câștigurile financiare vor veni din mai multe investiții. Trebuie să vă achitați de sarcinile financiare restante Încercați să nu faceți investiții majore în chestiuni legate de terenuri și proprietăți. Oamenii de afaceri vor obține câștiguri financiare bruște și neașteptate dintr-o investiție anterioară. Munca de cercetare și implantarea unei idei noi la locul de muncă vă vor aduce câștiguri financiare. Șansele de incrementare și de obținere a unui proiect în străinătate vă vor aduce un randament bun în această lună. Nu este o perioadă bună pentru cel care lucrează în domeniul modei sau în afaceri creative. Fiți prudent în timp ce faceți orice investiție majoră în această afacere.

♉ TAUR

Această lună nu este foarte favorabilă pentru a face o investiție nouă sau majoră. Veți avea posibilitatea de a câștiga bani, dar vor exista și cheltuieli neplanificate. Nu este o lună favorabilă pentru a da bani sub formă de împrumut fraților și prietenilor tăi. Întoarcerea banilor nu va veni cu ușurință. Poate exista o investiție pe piața acțiunilor. Trebuie să luați sfaturi financiare de la un expert pentru a obține câștigul financiar dorit. Unele pierderi financiare pot exista din cauza neînțelegerilor cu frații și surorile. S-ar putea să aveți cheltuieli bruște legate de sănătate. Ar trebui să evitați să luați un împrumut în această perioadă. În această perioadă trebuie să vă lămuriți cu privire la lucrările în așteptare legate de bani și finanțe și apoi să mergeți mai departe cu o nouă listă de cumpărături. Ar trebui să evitați o ceartă inutilă cu partenerul dvs., acest lucru poate da pierderi financiare. Se poate obține un câștig financiar din călătorii. Vor exista cheltuieli bruște în afaceri. Pot exista cheltuieli cu soțul/soția și socrii. Nu este un moment favorabil pentru a face o investiție majoră în proprietate.

♊ GEMENI

Această lună va aduce un noroc mixt în ceea ce privește finanțele. Tranziția planetelor vă poate crește cheltuielile obișnuite. Cu toate acestea, există șanse să asistați la o creștere minoră a fluxului de venituri și acest lucru vă poate oferi multe motive de zâmbet. Veți începe să obțineți oportunități bune de venit de la mijlocul acestei luni. În același timp, este posibil să obțineți niște câștiguri remarcabile în afacerea dvs., ceea ce vă va ajuta să dobândiți o bogăție bună. Sunteți totuși sfătuit să limitați cheltuielile inutile, deoarece s-ar putea să nu puteți lua un împrumut pentru a vă satisface nevoile financiare. Prin urmare, investiți cu atenție și evitați investițiile uriașe în această perioadă, legate în principal de terenuri sau proprietăți. Pe măsură ce luna se apropie de sfârșit, există perspective luminoase de a primi bani moșteniți sau proprietăți ale strămoșilor tăi. Investițiile în scheme pe termen lung vor fi recompensatoare.

♋ RAC

Această lună poate aduce unele oportunități bune de câștig pe fondul unor condiții complexe pe plan financiar. Planetele vă pot forța să deveniți disciplinat și să vă structurați finanțele în prima jumătate a acestei luni. S-ar putea, de asemenea, să vă confruntați cu unele presiuni asupra statutului dvs. financiar din cauza unor angajamente. Impactul favorabil al planetelor vă va menține motivat în timpul unor faze dificile din această lună. Pe măsură ce luna avansează, veți vedea o creștere vizibilă a finanțelor dvs. A doua jumătate a lunii va fi o perioadă în care veți lua decizii și acțiuni înțelepte în direcțiile corecte Această perioadă indică unele tranzacții financiare importante și va rămâne foarte importantă pentru perspectivele dvs. financiare. Trebuie să fiți mai prudent și mai calculat în abordarea dvs. atunci când faceți orice tranzacții financiare importante. Încet și constant, impactul favorabil al planetelor vă poate ajuta să obțineți un statut financiar bun în această lună.

♌ LEU

Afacerile financiare se fac pe parcursul acestei luni și se pare că vă vor da rezultate favorabile. Este posibil să cumpărați o proprietate, un vehicul sau să dați un nou aspect locuinței dvs. De asemenea, se pare că este bine să investiți bani în imobiliare sau o casă mobilată ca nouă reședință. Unele probleme financiare de lungă durată pot fi rezolvate și, prin urmare, vă puteți simți ușurat la mijlocul acestei luni. Deși este posibil să aveți parte de oportunități bune de creștere și câștig în ultima parte a acestei luni, trebuie să vă abțineți de la a face noi investiții sau de a promite o implicare financiară în această perioadă. Ar putea exista oportunități mai bune, precum și claritate cu privire la modul în care să procedați mai departe în timpul părții de final a acestei luni. Managementul financiar puternic și acțiunile tale în direcții corecte te vor conduce la creștere și câștiguri în perioada din jurul sfârșitului de lună. De asemenea, vă poate oferi oportunități de a rezolva unele chestiuni în așteptare.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♍ FECIOARĂ

Luna aceasta poate rămâne favorabilă pentru problemele tale financiare în cea mai mare parte a ei. Începutul acestei luni poate aduce câștiguri financiare bune și ar fi, de asemenea, un moment bun pentru investiții. Dar, ar putea exista mai multe cheltuieli pe măsură ce luna avansează. Enumeră-ți prioritățile și cheltuiește banii cu înțelepciune. Veți putea să vă gestionați resursele mai eficient în ultima parte a acestei luni. Este posibil să obțineți mai multe oportunități de creștere în a doua jumătate a acestei luni. Aceasta va fi o perioadă de fericire și confort. O anumită presiune poate fi resimțită în jurul părții finale din cauza unor angajamente vechi. Dar, veți reuși să gestionați problemele în mod eficient și veți obține putere financiară și puteți deveni mai puternic. Impactul favorabil al planetelor vă va ajuta să lucrați pentru a vă atinge obiectivele, pe măsură ce luna se apropie de sfârșit.

♎ BALANȚĂ

S-ar putea să existe un dezechilibru pe plan financiar în această lună. Nu vă îngrijorați prea mult în această privință, deoarece este vorba despre suișurile și coborâșurile care vă fac viața să meargă mai departe. Există șanse de a obține unele câștiguri financiare, precum și de a pierde niște bani la care nu vă așteptați deloc. Vor exista unele responsabilități majore de care va trebui să te ocupi în această lună. Așadar, pregătește-te să cheltuiești niște bani în plus față de ceea ce ai planificat să faci. Dacă sunteți membru al unei instituții caritabile, va exista un impuls puternic de a cheltui bani pentru o cauză socială. Veți rămâne într-o poziție puternică pe plan financiar, în ciuda cheltuielilor. Din fericire, nu veți fi înclinat spre cumpărături, ceea ce vă va ajuta să economisiți niște bani. Unii dintre voi ar putea obține promovarea mult așteptată și să lăsați niște bani în plus să facă parte din viața voastră!

♏ SCORPION

Această lună vă va permite să aveți un venit stabil, cu excepția unor momente din lună în care veți depăși cheltuielile față de venituri. Dacă doriți să aveți o stare bună pe plan financiar, încercați să evitați la maximum cheltuielile inutile. Acesta este momentul în care este posibil să obțineți unele câștiguri financiare pe termen scurt, poate de pe piața bursieră. Cu toate acestea, va trebui să evitați să fiți speculativ. Vă puteți arde degetele în alt mod. Dacă faceți comerț, atunci veți vedea că alegerile dvs. inteligente v-au răsplătit cu dobândă. Cu toate acestea, ar trebui să începeți să fiți conservator în ceea ce privește investițiile și alegerile dumneavoastră, deoarece sunt indicate și pierderi rapide. Nu este momentul potrivit pentru a împrumuta bani, deoarece se preconizează că veți rămâne blocați mult mai mult decât vi s-a spus. Luna nu este foarte favorabilă investițiilor în imobiliare. Încercați să investiți în orice alt proiect decât cel imobiliar.

♐ SĂGETĂTOR

În luna august 2021 se vor înregistra progrese în majoritatea planurilor pe care le aveai în plan, în ciuda unor suișuri și coborâșuri. Cei mai mulți dintre voi vor fi fericiți să vadă că fluxurile de numerar se îmbunătățesc și la fel și soldul bancar. Este posibil ca rezervele dvs. să se îmbunătățească și acest lucru vă va face să aveți încredere. De asemenea, în afaceri, fluxurile de numerar sunt susceptibile de a fi mai bune și mai profitabile. Prin urmare, câștigurile afacerii dvs. vor fi robuste și la fel va fi și evaluarea dvs. Ați sperat la unele evoluții în sectorul veniturilor dvs. salariale și veți vedea un flux bun în a doua jumătate a lunii. Datorită venitului alternativ la care ați lucrat; atenția dvs. pentru creșterea veniturilor dvs. este în creștere. Rămâneți pe drumul cel bun; deoarece vă îndreptați în direcția cea bună. Prin urmare, eforturile vor fi îndreptate și spre economii. Asigură-te că distribui riscul investițiilor tale în mod corespunzător. Acest lucru vă va oferi randamente valoroase.

♑ CAPRICORN

Unii dintre voi vor fi extrem de prudenți pe parcursul lunii în ceea ce privește investițiile, altfel, se pot confrunta cu crize financiare în a doua parte a acestei luni. Luna vă sfătuiește să limitați toate cheltuielile inutile, deoarece există posibilitatea să nu puteți lua un împrumut pentru a vă satisface nevoile financiare. Prin urmare, acesta este momentul potrivit pentru a vă controla bugetul și a evita cheltuielile inutile. De asemenea, acesta nu este un moment bun pentru a face investiții riscante pe piețele de acțiuni sau bursiere. Pe măsură ce luna se apropie de sfârșit, veți putea să vă recuperați banii de la împrumutați, iar acest factor vă va îmbunătăți poziția financiară. Este posibil ca povara ta financiară să fie ușurată în această perioadă, deoarece vei primi câștiguri decente din investițiile din trecut, ceea ce îți va îmbunătăți finanțele mult peste așteptări.

♒ VĂRSĂTOR

Veți obține un randament financiar bun din investițiile anterioare. Dar această lună nu este foarte favorabilă pentru a face investiții majore în terenuri și proprietăți. Nu vă implicați în chestiuni legate de terenuri și proprietăți legate de familia dvs. Acest lucru poate provoca pierderi financiare și neînțelegeri. Influența lui Rahu poate da o pierdere în investiții și câștiguri. Nu este un moment favorabil pentru a obține câștiguri financiare bune, veți fi confuz cu diferite opțiuni de investiții. Nu faceți nicio investiție fără sugestia unui expert.

♓ PEȘTI

În această lună trebuie să fiți strict în timp ce faceți o investiție majoră în terenuri sau proprietăți. Nu este o lună favorabilă, șansele de pierderi sunt mai mari în comparație cu câștigurile. Trebuie să eliminați întârzierile de muncă financiară și nu mergeți la opțiuni de EMI sau de împrumut. Oamenii de afaceri pot obține o oarecare ușurare în investițiile lor anterioare, care le pot oferi randamente bune și ajutor financiar de asemenea. Pot exista cheltuieli neplanificate pentru sănătate și familie. Ar trebui să fiți gata să vă asumați riscul și să acordați proprietate cheltuielilor, deoarece această lună vă poate da o criză financiară. Călătoriile în străinătate și locul de muncă nu vă vor oferi câștigul financiar așteptat. Nu luați un împrumut monetar. Există șanse ca datoria dvs. să crească. Trebuie să acorzi atenție sănătății tale și să te înscrii la un curs de exerciții fizice poate da cheltuieli. S-ar putea să vă confundați cu diferite opțiuni de investiții. Nu faceți nicio investiție fără sugestia unui expert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.