Horoscopul de azi, 13 aprilie 2022. O zi de miercuri norocoasă

Horoscop 4 iulie 2022. O zodie începe săptămâna cu o veste grozavă

♈ BERBEC

Acordă-ți permisiunea de a te răsfăța cu câteva plăceri simple astăzi, dragă Berbecule, deoarece Luna Fecioarei împărtășește o conexiune dulce cu sălbaticul Uranus. Aceste vibrații vă vor încuraja să ieșiți din normă, îmbrățișând în același timp luxul, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a lua o cafea gourmet în drum spre serviciu sau pentru a vă răsfăța cu câteva cumpărături online. Fiți cu ochii în patru pentru oportunități financiare în această seară, când Luna se conectează cu nodurile destinului, aducând vânturile schimbării. Acum ar putea fi un moment bun pentru a răsfoi listele de locuri de muncă, dacă ați fost în căutarea unei schimbări profesionale, deoarece este posibil să aveți noroc în căutarea dvs.

♉ TAUR

Inspirația creativă te va găsi astăzi în locuri neașteptate, dragă Taur, deoarece Luna Fecioară împarte o conexiune de susținere cu imprevizibilul Uranus. Acest climat cosmic este excelent pentru a face brainstorming de idei noi, mai ales dacă există o ieșire artistică care te atrage. Această energie vă va încuraja, de asemenea, să vă distrați puțin, așa că nu vă simțiți vinovat dacă decideți să vă luați o zi „bolnavă”, atâta timp cât nu va cauza probleme serioase la locul de muncă. S-ar putea să te trezești că ai fantezii despre viitor pe măsură ce ziua se apropie de final, iar Luna se conectează cu nodul nordic, ajutându-te să vezi posibilitățile care se ivesc în fața ta.

♊ GEMENI

S-ar putea să te simți chemat să rămâi acasă astăzi, dragă Gemeni, deoarece Luna în Fecioară face lumină în sectorul din harta ta care guvernează afacerile casnice. Dacă ai posibilitatea de a lucra la distanță, folosește acest climat cosmic ca pe o oportunitate de a-ți îndrepta spațiul dintre sarcini, deoarece universul te încurajează să ai grijă de casa ta. În cazul în care vă aflați în drum spre birou pentru a vă desfășura tura de lucru, căutați modalități de a aduce confort în spațiul de lucru, umplându-vă biroul cu cristale de susținere, uleiuri esențiale și poate o pătură confortabilă pentru atunci când se pornește aerul condiționat.

♋ RAC

Luna în Fecioară își strălucește lumina în sectorul din harta ta care guvernează curiozitatea și comunicarea astăzi, dragă Rac, împingându-te să explorezi noi conversații și informații. De asemenea, este posibil să primești vești neașteptate de la un prieten, în timp ce Luna îi dă un sărut imprevizibilului Uranus dimineața. Acest climat cosmic te-ar putea inspira, de asemenea, să cercetezi subiecte în care nu ai investit niciodată, ceea ce cu siguranță îți va îmbogăți mintea și abilitățile de conversație. Încearcă să ții cont de faptul că știința este putere, ceea ce te poate ajuta să faci noi conexiuni în viitor și să avansezi în cadrul obiectivelor tale personale și profesionale.

♌ LEU

Surprizele de la birou îți vor amesteca cu siguranță rutina tipică în această dimineață, dragă Leu, deoarece Luna în Fecioară îi dă un sărut imprevizibilului Uranus. Acest climat cosmic ar putea duce, de asemenea, la o creștere financiară, mai ales dacă o promovare sau o nouă oportunitate se manifestă în sfera ta profesională. Asigură-te că îți ții ochii și urechile deschise la locul de muncă pentru a nu rata ceea ce ar putea fi un pas uriaș în cariera ta. Pe măsură ce ziua se apropie de final, ia-ți ceva timp pentru a-ți comunica obiectivele de partea cealaltă, deoarece Luna se conectează cu nodurile destinului, aducând cu ea vânturile schimbării.

♍ FECIOARĂ

Universul va căuta modalități de a te surprinde astăzi, dragă Fecioară, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin semnul tău, formând o conexiune de susținere cu imprevizibilul Uranus. Ține-ți ochii deschiși pentru mici momente de frumusețe, deoarece este posibil ca acestea să fie presărate cu mesaje secrete de dincolo de voal. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă valorifica spiritualitatea. Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, încercați să faceți o sesiune de meditație când Luna se conectează cu nodurile destinului, ajutându-vă să aduceți claritate în calea pe care o urmați.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Nu vei mai avea răbdare pentru persoanele sau situațiile care îți trag în jos vibrațiile în ultima vreme, dragă Balanță, când Luna în Fecioară se conectează cu revoluționarul Uranus. Acest climat cosmic te va încuraja să intri în puterea ta personală, ceea ce te-ar putea inspira să îi pui pe alții la locul lor. Deși te vei simți un pic mai bătăioasă, nu uita să adopți o abordare diplomatică atunci când stabilești limite, sau ai putea să te simți vinovată mai târziu pentru că ai rănit sentimentele altcuiva. Pe măsură ce ziua se încheie, ar trebui să vă simțiți revigorat și optimist în ceea ce privește viitorul, datorită unui aspect de susținere între Luna și nodurile destinului.

♏ SCORPION

S-ar putea să te trezești flirtând cu cineva pe care credeai că este doar un prieten în această dimineață, dragă Scorpionule, deoarece Luna Fecioarei se conectează cu Uranus, aducând surprize în calea ta. Acest climat cosmic vă va permite să vedeți ce este mai bun în ceilalți, ceea ce ar putea să vă tragă de coarda inimii într-un mod la care nu vă așteptați. Nu te reține dacă simți o atracție reciprocă cu cineva cu care nu ai o istorie romantică, deoarece ar putea duce la o relație împlinită. Cu toate acestea, dacă ești fericită fiind singură sau dacă ești deja într-o relație, nu te simți vinovată dacă te lași pradă unui flirt nevinovat, dar nu uita să nu depășești nicio limită.

♐ SĂGETĂTOR

Așteaptă-te la neprevăzut la locul de muncă astăzi, dragă Săgetătorule, deoarece Luna Fecioară îi dă un sărut imprevizibilului Uranus. Deși ar putea exista o energie haotică în jurul biroului, această dezorganizare îți va permite să strălucești – atâta timp cât faci un pas în față și te ocupi de orice afacere care a căzut pe marginea drumului. De asemenea, este posibil să te simți chemat să îți asumi un rol de lider, mai ales dacă colegii tăi se străduiesc să rămână pe drumul cel bun. Amintiți-vă doar să vă acordați suficient timp pentru a vă relaxa atunci când ajungeți acasă pentru seară, deoarece Luna le dă un sărut nodurilor destinului, încurajându-vă să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

♑ CAPRICORN

Latura ta sălbatică va cere să iasă la joacă astăzi, dragă Capricorn, deoarece Luna Fecioară formează o legătură dulce cu rebelul Uranus. Folosește acest climat cosmic ca pe o oportunitate de a deveni un pic ciudat, pe măsură ce universul te împinge să îmbrățișezi lucrurile care te fac să fii diamantul unic care ești. De asemenea, ar trebui să simțiți o legătură puternică cu energiile subtile care există în interiorul și în jurul vostru, ajutându-vă să vă împărtășiți cu spiritualitatea voastră. Ia-ți timp să meditezi asupra obiectivelor tale, deoarece Luna se conectează cu nodurile destinului spre sfârșitul zilei.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să simți nevoia de a scăpa de obiectele nefolosite sau de vechiturile care au ocupat prea mult spațiu în casa ta în această dimineață, deoarece Luna Fecioară se conectează cu revoluționarul Uranus. Acest climat cosmic va face lumină asupra oricărei dezordini sau dezorganizări care te apasă, fiind momentul perfect pentru a îmbrățișa o curățenie de primăvară. În cazul în care vă aflați în drum spre birou și nu vă puteți concentra asupra casei, mergeți mai departe și faceți ordine în spațiul de lucru în loc să vă curățați dulapul, lucru pe care îl puteți face oricând după ce ați terminat ziua.

♓ PEȘTI

Dacă ești într-o relație, caută modalități de a-ți surprinde iubitul în această dimineață, când Luna în Fecioară îi dă un sărut imprevizibilului Uranus. Chiar și gesturile mici pot avea un impact mare, deoarece universul te împinge să hrănești relațiile care sunt cele mai importante pentru tine. Din fericire, acest climat cosmic ar putea să te lase la capătul unor sentimente dulci, ceea ce face important să rămâi deschis la iubire. Pe măsură ce ziua se apropie de final, asigurați-vă că vă verificați obiectivele romantice și spirituale atunci când Lady Luna se conectează cu nodurile destinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.