Horoscopul de azi, 8 februarie 2022. Ce zodii au noroc marți

Horoscopul de azi, 8 februarie 2022. Ce zodii au noroc marți

♈ BERBEC

Nu-ți fie teamă să investești în fanteziile tale astăzi, dragă Berbecule, deoarece Luna Taurului împarte o conexiune blândă cu visătorul Neptun. Aceste vibrații vor declanșa o dorință profundă de a îmbrățișa splendoarea, ceea ce face total acceptabil să vă răsfățați în limita rațiunii. Vibrații de susținere vor veni din partea comunicativului Mercur în această seară, ajutându-te să rezolvi orice problemă pe care o ai la scară profesională sau financiară. Cu toate acestea, este posibil să fie nevoie să apelezi la un prieten de încredere pentru sfaturi. Pe măsură ce ziua se apropie de final, Luna se va apropia de nodul nordic, ajutându-vă să vedeți calea de urmat cu o claritate uimitoare.

♉ TAUR

Încearcă să începi devreme cu munca astăzi, dragă Taurule, sau ai putea să te desincronizezi cu lumea, deoarece luna sfert amenință să te pună pe tine și responsabilitățile tale în contradicție. Din fericire, această energie se va sparge până la mijlocul dimineții, iar o conexiune utilă între Luna și Neptun va oferi niște vibrații de visare serioasă, oferindu-ți șansa de a evada momentan din viața de zi cu zi. Folosește această energie pentru a lua o mică pauză și asigură-te că postezi un selfie plin de farmec cu tine. Fiți atenți la sincronicități și semne din partea universului în această seară, când Luna aspectează planeta mesageră, Mercur.

♊ GEMENI

Tentația de a dormi până târziu va fi reală în această dimineață, deoarece sfertul de lună îți aduce vise ciudate și viscerale, făcând tărâmurile astrale mai atrăgătoare decât viața de veghe. Acordă-ți permisiunea de a apăsa o dată butonul de snooze, dar încearcă să nu te împiedici la serviciu cu o întârziere extremă. Vibrația se va ușura odată cu venirea după-amiezii, când Luna împarte o conexiune dulce cu Neptun liniștitor, ajutându-vă să vă simțiți relaxat și conectat la muncă. Amintiți-vă doar să rămâneți cu picioarele pe pământ, deoarece această energie v-ar putea face să alunecați în pilot automat. Această seară va aduce prin conversații profunde, deoarece Mercur și Luna discută pe cer.

♋ RAC

Nu vei avea prea multă răbdare pentru discuții superficiale astăzi, dragă crabule, deoarece luna sfert te pune într-o stare de gândire altruistă și gânditoare. Aceste vibrații te vor lăsa cu dorința de a face o diferență, deși să știi de unde să începi ar putea deveni copleșitor. Din fericire, claritatea te va găsi în această seară, când Luna împarte o conexiune de susținere cu intelectualul Mercur. Folosiți această energie pentru a cerceta subiecte apropiate de inima dvs., astfel încât să puteți înțelege mai bine situația și cum ați putea ajuta. Umplerea minții vă va da, de asemenea, un sentiment de scop și putere, mai ales când ziua se încheie și Luna îi dă un sărut lui Pluton.

♌ LEU

Satisfacerea propriilor tale nevoi ar putea fi dificilă în această dimineață, dulce Leu, deoarece Luna în Vărsător agită lucrurile în cadrul vieții tale profesionale. Deși cerințele de la locul de muncă sunt susceptibile de a te împovăra, încearcă să nu te lași pradă unei presiuni nerezonabile și amintește-ți să respiri și să te împăturești în timp ce îți vezi de zi. Din fericire, aceste vibrații vor începe să se disipeze pe măsură ce dimineața continuă să se desfășoare și se formează o conexiune dulce între Luna și Neptun. Ia-ți un moment pentru a te conecta la zen-ul tău, și vei descoperi în curând că ești capabil să rămâi în sarcină fără să te încordezi în acest proces.

♍ FECIOARĂ

Ziua ta va fi plină de coincidențe și de ceea ce par a fi semne din partea universului, dragă Fecioară. Cu toate acestea, s-ar putea să-ți fie greu să descifrezi orice mesaj trimis de dincolo de văzduh. Încearcă să nu te lași prins de ceea ce înseamnă toate acestea în acest moment și bucură-te mai degrabă de sentimentul de a fi conectat la lumea din jurul tău. O ieșire creativă te poate ajuta să comunici cu universul, mai ales în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Mercur cel vorbăreț. Inspirația artistică va fi cheia pentru a-ți debloca intuiția chiar acum, așa că nu te reține dacă te simți atras de jurnal, dans sau creație!

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Încearcă să nu lași teama de a fi judecat să te rețină să vorbești în această dimineață, dragă Balanță, mai ales când vine vorba de a-ți împărtăși ideile și opiniile. În timp ce s-ar putea să fii într-o dispoziție liniștită în timpul serviciului, spiritul tău vorbăreț va ieși la iveală în această seară, când Luna Taur îi va da un sărut lui Mercur comunicativ. Folosește această energie pentru a lega legături cu cei mai apropiați prieteni și familia ta, mai ales dacă se întâmplă să împarți un acoperiș cu ei. Încercați doar să vă acordați puțin timp pentru liniște și introspecție, deoarece seara se apropie de sfârșit, iar Luna împarte o conexiune utilă cu transformatorul Pluto și cu nodul nordic.

♏ SCORPION

O conexiune dulce între Luna Taurului și visătorul Neptun va aduce prin vibrații romantice și inspiraționale în această dimineață, dragă Scorpionule, creând ambianța ideală pentru iubirea de sine și pentru acea persoană specială. Inima ta va fi deschisă și vie de recunoștință, deși ar trebui să prioritizezi aprecierea ta în detrimentul unei persoane semnificative în prima parte a zilei. Conexiunea în cadrul parteneriatului tău se va consolida în această seară, pe măsură ce Luna îi dă un sărut lui Mercur. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a-ți exprima emoțiile printr-un cadou, dar nu simți că trebuie să spargi banca. Cadourile mici și grijulii vor funcționa la fel de bine.

♐ SĂGETĂTOR

Fă-ți o favoare și ia-ți puțin timp pentru o sesiune de meditație de împământare înainte de a merge la serviciu astăzi, sau mintea și corpul tău ar putea fi puțin desincronizate, făcându-te să faci greșeli mici și incomode. Din fericire, această energie vă poate ajuta și la productivitate, dar numai dacă găsiți soluții sănătoase cu care să vă gestionați stresul. Căutați modalități de a investi în bunăstarea și organizarea personală în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Mercur, dându-vă undă verde cosmică pentru a cheltui puțin – dar numai pe obiecte care vă vor aduce mai multă comoditate în viață.

♑ CAPRICORN

Nu-ți înăbuși personalitatea și nu-i lăsa pe alții să te pună într-o cutie astăzi, chiar dacă ești îngrijorat de ceea ce ar putea crede ceilalți. Deși este adevărat că aroma ta particulară de unicitate s-ar putea să nu placă tuturor, satisfacerea așteptărilor celorlalți nu va face decât să te tragă în jos. Din fericire, excentricitățile tale vor găsi un public adecvat în această seară, când Luna împarte o conexiune dulce cu comunicativul Mercur. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te mobiliza în jurul celor mai apropiați și mai dragi, ajutându-te să te simți văzut și apreciat pentru persoana care ești în esența ta. Dacă nu ești într-o dispoziție socială, poți folosi eficient această energie pentru a-ți canaliza latura creativă în loc să ieși în oraș.

♒ VĂRSĂTOR

Luna în Taur de astăzi va activa o forță liniștită în interiorul tău, oferindu-ți puterea de a pluti pe parcursul zilei simțindu-te solid și stabil. Vibrația va fi deosebit de euforică până la jumătatea dimineții, când Luna îi va da un sărut visătorului Neptun. Acesta este un moment bun pentru a te conecta cu colecția ta de cristale, dacă ai una, deși și alte instrumente de conștientizare, cum ar fi uleiurile esențiale sau cărțile de tarot, vor face de asemenea efectul. Acordă-ți puțin timp pentru o reflecție liniștită în această seară, când Luna se conectează cu nodul nordic și Pluto, ajutându-te să identifici greșelile din trecut și permițându-ți să te îndrepți spre viitor cu mai multă claritate.

♓ PEȘTI

Vei fi într-o dispoziție liniștită în această dimineață, micuțule Pești, deși munca sau solicitările sociale te vor împiedica probabil să găsești singurătatea pe care o cauți. S-ar putea să te simți puțin mai agitat decât în mod normal la începutul zilei de lucru. Din fericire, vibrația se va echilibra până la jumătatea dimineții, când Luna va intra într-o conexiune blândă cu Neptun zen. Vă veți simți mai sociabil în această seară, când Luna și Mercur vor face schimb de bune vibrații pe cer, fiind momentul ideal pentru a vă întâlni cu familia și prietenii. Încercați doar să vă închideți dispozitivele de comunicare înainte de încheierea nopții, pentru a vă putea lua câteva momente pentru a vă reîncărca în liniște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.