Horoscopul de AZI, 9 iulie! O zi de sâmbătă NEAGRĂ – ghinion pentru 3 zodii, noroc doar pentru una…

Horoscopul de AZI, 9 iulie! O zi de sâmbătă NEAGRĂ - ghinion pentru 3 zodii, noroc doar pentru una...

♈ BERBEC

Încearcă să nu-ți neglijezi sau să te grăbești cu sentimentele tale astăzi, dragă Berbec, când Soarele Racului se află în cuadratură cu asteroidul vindecător, Chiron. Această agitație cosmică ar putea face dificilă pentru tine să îți hrănești și să îți onorezi emoțiile, deși evitarea lor ar putea face mai mult rău decât bine. Din fericire, o conexiune dulce între Luna în Scorpion și Mercur până la jumătatea dimineții te poate ajuta să rezolvi orice problemă cu care te-ai luptat, atâta timp cât ești dispus să depui o muncă grea pentru a promova transformarea și vindecarea personală. Luați în considerare posibilitatea de a vă răsfăța cu un ritual de curățare energetică în această seară pentru a vă ajuta să vă scuturați de orice vibrație care v-a găsit mai devreme în timpul zilei.

♉ TAUR

Fii precaut cu cine îți împărtășești cele mai profunde secrete astăzi, dragă Taur, deoarece Soarele Racului se află în cuadratură cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest climat cosmic ar putea ascunde câțiva șerpi în iarbă, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a face un jurământ temporar de tăcere. Din fericire, vei avea șansa de a te confesa cu cei mai loiali dintre cei dragi după-amiază, când Luna îi va da un sărut lui Mercur cel comunicativ. Aceste vibrații te vor ajuta, de asemenea, să te conectezi la sentimentele celor mai apropiați și mai dragi, ajutându-te să oferi confort și sfaturi oricui ar putea avea nevoie.

♊ GEMENI

Încearcă să nu lași cunoștințele răutăcioase sau trolii de pe internet să-ți zdruncine sentimentul de siguranță astăzi, dragă Gemeni, deoarece Soarele Racului se află în cuadratură cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest climat cosmic ar putea scoate la iveală ce e mai rău în oameni, ceea ce face important să fii selectiv cu cine îți acorzi atenția. O conexiune dulce între Luna Scorpionului și Mercur în această după-amiază va ajuta la restabilirea ordinii emoțiilor tale, oferindu-ți șansa de a îndepărta orice toxicitate care te-ar fi putut găsi mai devreme în cursul zilei. Fă-ți timp să te organizezi în această seară, astfel încât să te poți îndrepta spre weekend fără griji.

♋ RAC

S-ar putea să începi să îți pui la îndoială calea profesională astăzi, dragă Rac, deoarece Soarele intră într-un cuadrat dur cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest dans ceresc ar putea intensifica presiunile legate de carieră, făcându-te să te întrebi dacă merită sau nu totul. Deși s-ar putea să te simți puțin blocat sau neliniștit, încearcă să nu acționezi impulsiv sau să renunți fără un plan de rezervă. Ia-ți timp pentru distracție și creativitate în această după-amiază, când Luna îi suflă un sărut lui Mercur, încurajându-te să te descarci. Aceste vibrații vor aduce, de asemenea, claritate în calea ta, oferindu-ți șansa de a face o strategie pentru viitor.

♌ LEU

O criză de credință ar putea să te facă să te simți pierdut astăzi, dragă Leu, deoarece Soarele Racului intră într-o conexiune dură cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest du-te-vino ceresc ar putea trezi întunericul care trăiește în tine, deși ignorarea lui nu va face decât să-i dea șansa de a crește. În loc să te forțezi să pretinzi că totul este în regulă, dă-ți permisiunea de a accepta că s-ar putea să nu fie așa acum, înțelegând că există întotdeauna o lumină la capătul tunelului. Luați în considerare curățarea casei dvs. cu o baghetă de fum sau cu apă de trandafiri în această seară, pe măsură ce Luna Scorpion vă luminează a patra casă solară.

♍ FECIOARĂ

Soarele Racului formează o conexiune dură cu asteroidul vindecător, Chiron, în această dimineață, dragă Fecioară, ceea ce ar putea să-ți întunece judecata atunci când vine vorba de alte persoane. Evită să lași un străin să intre în inima ta chiar acum, având grijă să construiești încredere înainte de a coborî garda. Deși ai putea deveni suspicios față de necunoscut, vei avea ocazia să te conectezi cu prietenii tăi autentici atunci când Luna Scorpionului îi va da un sărut lui Mercur în această după-amiază, fiind un moment bun pentru a-ți suna cea mai bună prietenă pentru un sfat. Încearcă să faci ceva jurnalism înainte ca ziua să se încheie, pentru a te ajuta să despachetezi orice lucru care te apasă pe psihicul tău.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Te vei simți în ton cu emoțiile tale și cu lumea care te înconjoară astăzi, dragă Balanță, deoarece Luna Scorpionului sporește sensibilitatea în timp ce îți activează a doua casă solară. Acest plasament luminos îți va pune în evidență priceperea în afaceri, fiind un moment excelent pentru a negocia în numele tău și a încheia afaceri. Din nefericire, ar putea apărea probleme în paradis atunci când vine vorba de viața ta amoroasă, datorită unui pătrat dur între asteroidul vindecător, Chiron, și soarele Racului. Acest climat cosmic ar putea crea o distanță între tine și acea persoană specială, dar încearcă să o iei personal dacă iubitul tău se simte deconectat emoțional în acest moment.

♏ SCORPION

S-ar putea să te simți ca și cum responsabilitățile tale îți diminuează capacitatea de a te bucura de viață astăzi, dragă Scorpionule, deoarece asteroidul vindecător, Chiron, formează un pătrat dur cu soarele Racului. În loc să te simți împotmolit de lista de lucruri de făcut, caută modalități de a găsi frumusețea în banal pentru a supraviețui acestor vibrații plictisitoare. Din fericire, o conexiune dulce între Luna Scorpionului și Mercur vor aduce prin intermediul mesajelor de sprijin de dincolo de văzduh, atâta timp cât te deschizi spre magie în timp ce cauți semne și sincronicități de dincolo. Plănuiește să faci ceva special pentru tine pe măsură ce ziua se apropie de final, pentru a onora plasarea Lunii în semnul tău.

♐ SĂGETĂTOR

Fii în gardă pentru orgolii rănite și lupte pentru putere astăzi, deoarece asteroidul vindecător, Chiron, intră într-un pătrat dur cu Soarele Racului. Acest climat cosmic te-ar putea face să te confrunți cu familia și prietenii tăi, deși s-ar putea să nu fie cel mai bun moment pentru a merge cap la cap cu cineva la care ții. Din fericire, călătoria Lunii prin Scorpion vă va pune într-o dispoziție liniștită și secretoasă, deși o conexiune dulce cu Mercur după-amiaza vă va încuraja să vă destăinuiți cuiva în care aveți încredere. Ia-ți puțin timp pentru singurătate la finalul zilei, pentru a te reîncărca la capătul unei zile tensionate.

♑ CAPRICORN

S-ar putea să simți că emoțiile tale nu sunt luate în seamă în cadrul celor mai apropiate relații ale tale astăzi, dragă Capricorn, deoarece asteroidul vindecător Chiron intră într-o conexiune dură cu Soarele Racului. Aceste vibrații vor fi deosebit de provocatoare când vine vorba de viața ta amoroasă, dar încearcă să te gândești dacă te-ai exprimat sau nu în mod sincer înainte de a-ți fixa cu pumnii în masă partenerul. Din fericire, un aspect dulce între Luna Scorpionului și Mercur în această după-amiază va oferi o ușurare comică, oferindu-ți șansa de a te regrupa și de a găsi un echilibru prin discuții cu familia și prietenii tăi. Căutați modalități de a socializa în această seară, dar nu puneți prea multă presiune pe voi înșivă pentru a sta afară toată noaptea.

♒ VĂRSĂTOR

Ar putea fi înțelept să-ți ții limba astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece asteroidul vindecător, Chiron, și soarele Racului formează un pătrat dur pe cer. Va fi deosebit de important să eviți să-ți critici familia și prietenii, deoarece acest lucru ar putea duce la un conflict neașteptat. Între timp, Luna se deplasează prin Scorpionul priceput la afaceri, ajutându-vă să vă faceți o strategie în cadrul traseului vostru profesional. O conexiune dulce între Luna și Mercur în această după-amiază vă poate ajuta să vă organizați gândurile, deși este posibil să doriți să luați notițe cu privire la orice idee genială care vă apare în creier. Plănuiește să lucrezi la unele proiecte personale pe măsură ce ziua se apropie de final, mai ales dacă nu ai chef să socializezi.

♓ PEȘTI

S-ar putea să te simți tentat să te complaci într-o mică terapie de vânzare cu amănuntul astăzi, dragă Pești, deoarece asteroidul vindecător, Chiron, formează un pătrat dur cu soarele Racului. Nevoia de a scoate cardul de credit va fi deosebit de reală dacă ai suferit recent o vânătaie a ego-ului, dar încearcă să îți amintești că nu poți cumpăra pentru a ajunge la fericire. Din fericire, călătoria Lunii prin Scorpion îți poate aduce un sentiment de pace, deși s-ar putea să fie nevoie să îți rezervi ceva timp pentru practicile tale spirituale și pentru meditație. Fiți cu ochii în patru pentru mesaje de dincolo de văzduh în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut lui Mercur cel vorbăreț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.