Horoscopul de duminică – ce zodii au noroc pe 14 noiembrie

Horoscopul de duminică - ce zodii au noroc pe 14 noiembrie

♈ BERBEC

În calitate de Berbec în mișcare, poate fi dificil să descifrezi când trebuie să adopți un ritm mai lent. Cerul de duminică sosește reamintirea de a o lua mai ușor, deoarece Luna înclinată spre fantezie din Săgetător se pune în cuadratură cu iluzoriul Neptun. Pierde-te într-un film sau un film bun sau petrece-ți ziua lângă un corp de apă. Mai târziu, Luna mărșăluiește în Capricornul aspirațional, redirecționându-ți atenția către preocupările legate de carieră.

♉ TAUR

Este posibil să te regăsești pierdut într-o dispoziție visătoare și contemplativă sub cerul de duminică, Taur. Lasă-te purtat într-o lume a fanteziei, în timp ce Luna vizionară din Săgetător intră în cuadratură cu Neptun înșelător. Este o zi ideală pentru a face baie în cadă, pentru a îmbrățișa modalitățile de vindecare și pentru a avea conversații vulnerabile. Mai târziu, Luna mărșăluiește în Capricornul pământesc, ajutând la restabilirea sentimentului de realitate cu picioarele pe pământ.

♊ GEMENI

Ce se întâmplă în cele mai apropiate relații ale tale, Gemeni? Cerul de duminică vă încurajează să vă îndreptați atenția în această direcție, pe măsură ce Luna gânditoare din Săgetător se află în cuadratură cu Neptun care dizolvă realitatea. Este o zi ideală pentru a conversa despre orice lucru mistificator în aceste legături apropiate sau pur și simplu pentru a îmbrățișa o abordare relaxată și neproductivă a faptului de a fi împreună. Mai târziu, Luna mărșăluiește în Capricornul împământenit, intensificând nevoia ta de introvertire și intimitate.

♋ RAC

Întotdeauna este de lucru, Rac. Cu toate acestea, chiar dacă simți că vrei să abordezi lucrurile într-o manieră productivă, este greu să-ți păstrezi pe deplin concentrarea și să nu te îndepărtezi în fantezie. Luna entuziastă din Săgetător intră în cuadratură cu Neptun înșelător, ceea ce face ca această zi să fie ideală pentru a te concentra pe poezie mai degrabă decât pe practică. Mai târziu, Luna urcă în seriosul Capricorn, îndreptându-ți atenția spre actualul da-și-primire în parteneriatele apropiate.

♌ LEU

În calitate de Leu, tinzi să fii un romantic fără speranță. Lasă-te îmbrățișat de dorința ta visătoare de a iubi sub cerul liniștitor de duminică, când Luna jucăușă din Săgetător intră în cuadratură cu Neptun, care dizolvă realitatea. Este o zi ideală pentru a te îmbrățișa și a deveni creativ cu cineva pe care îl iubești sau pur și simplu să te lași dus de val în aerul liniștit și necomplicat pe care îl oferă ziua. Mai târziu, Luna mărșăluiește în Capricorn, evidențiind preocupările legate de muncă.

♍ FECIOARĂ

Petreceți o zi de odihnă în confortul căminului dvs. sub cerul liniștit de duminică, Fecioară. Prezența Lunii în îndepărtatul Săgetător vă încurajează să vă bucurați de spațiul de locuit și să vă aranjați lucrurile. Cuadratura Lunii cu etericul Neptun face ca lucrurile legate de parteneriat să fie greu de văzut clar, dar sporește și o atmosferă visătoare și romantică. Mai târziu, Luna se scufundă în pământeanul Capricorn, stimulându-ți dorința de distracție și plăcere.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Peisajul cosmic de duminică te încurajează să te abandonezi fluxului, Balanță. Luna șerpuiește prin Săgetătorul dornic de educație, îndemnându-vă să vă pierdeți în conversații reflexive sau într-o carte bună. Cuadratura Lunii cu Neptun îți sporește nevoia de fantezie, făcând din această zi una ideală pentru a prioritiza plăcerea în detrimentul eforturilor productive. Mai târziu, Luna se plimbă în Capricornul împământenit, trimițându-ți atenția spre casă și preocupările familiale.

♏ SCORPION

Cât de des ai parte de o zi liniștită de care să te bucuri, Scorpionule? Cerul de duminică poate fi trăit fie ca somnoros, fie ca inspirat, deoarece Luna vizionară din Săgetător se află în cuadratură cu Neptun, care dizolvă realitatea. Această energie este perfectă pentru a îmbrățișa o zi leneșă pe canapea și pentru a dedica ceva timp și energie pentru a da viață meșteșugului tău creativ. Mai târziu, Luna se scufundă în Capricornul practic, punând accentul pe poveștile care privesc capacitatea ta de a comunica clar.

♐ SĂGETĂTOR

În calitate de Săgetător, îți este ușor să te lași atât de absorbit de propriile fantezii încât uiți să ai grijă de corpul tău fizic! Cerul de duminică îți amintește să te ocupi de propria bunăstare, în timp ce Luna se plimbă prin semnul tău. Cuadratura Lunii cu Neptun cel visător poate face ca problemele de familie să fie încețoșate și să trezească sentimente sensibile din adâncuri. Mai târziu, Luna mărșăluiește înainte în Capricornul axat pe resurse.

♑ CAPRICORN

Capricornii au nevoie de perioade regulate de singurătate pentru a-și procesa lumile interioare. Permiteți-vă să vă onorați nevoia de a vă retrage și de a găsi puțină intimitate astăzi, când Luna gânditoare din Săgetător se află în cuadratură cu Neptun, care influențează realitatea. Este o zi ideală pentru a lucra la proiecte creative inspirate sau pur și simplu pentru a lăsa timpul să treacă cu un film bun. Mai târziu, intrarea Lunii în zodia ta îți sporește reacțiile emoționale.

♒ VĂRSĂTOR

Ca Vărsător, ai nevoie de conexiuni regulate cu un sentiment de comunitate. Permite-ți să te apropii de oamenii și cauzele la care ții astăzi, pe măsură ce Luna se plimbă prin Săgetătorul înflăcărat. Cuadratura Lunii cu somnorosul Neptun poate face să fie greu să vezi realitatea așa cum este, dar nu este nimic rău în a te răsfăța cu ochelari roz pentru o vreme. Mai târziu, Luna alunecă în Capricornul în căutare de singurătate, sporindu-ți nevoia de introvertire.

♓ PEȘTI

Nu lăsa grijile legate de carieră să-ți sufoce concentrarea, Pești. Deși este firesc să reflectezi asupra aspirațiilor tale în timp ce Luna tranzitează Săgetătorul de mare anvergură, este, de asemenea, dificil să vezi lucrurile clar. Cuadratura Lunii cu Neptun, care îndoaie realitatea, pune o ceață tulbure peste ambițiile tale și, în același timp, te cufundă în inspirație. Adoptați o abordare relaxată și lăsați aspirațiile să se adâncească. Mai târziu, intrarea Lunii în Capricornul împământenit vă poate ajuta să vă verificați din nou cu realitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.