Horoscopul de miercuri, 26 ianuarie. Ce zodii au noroc

Horoscopul de miercuri, 26 ianuarie. Ce zodii au noroc

♈ BERBEC

O vibrație visătoare va umple aerul în această dimineață, datorită unei conexiuni dulci între Luna Scorpionului și Neptun. Aceste vibrații te pot ajuta să te debarasezi de orice emoții neplăcute sau stres pe care le-ai reținut în ultima vreme, așa că încearcă să nu fugi de sentimentele tale. Optează, în schimb, să le accepți și să le eliberezi. Între timp, Mercur va împărtăși vibrații de susținere cu nodurile destinului, ajutându-te să înveți din greșelile din trecut, astfel încât să poți merge mai departe, spre un viitor mai stabil. Încearcă să lași garda jos în această seară, mai ales dacă speri să aplanezi trecutul cu cineva la care ții.

♉ TAUR

Dragostea va fi în aer pentru tine astăzi, dulce Taur, dar va avea suișurile și coborâșurile sale. Dacă ai sperat să transformi una dintre prieteniile tale într-o conexiune romantică, ai putea face progrese serioase în această dimineață, așa că asigură-te că flirtezi puțin. Amintește-ți doar să investești și în tine însuți și nu-ți irosi energia emoțională cu cineva care nu ți-o poate întoarce. Din păcate, turbulențele din viața amoroasă s-ar putea manifesta mai târziu în această după-amiază, așa că ar fi bine să te liniștești pentru restul serii. De asemenea, oamenii se vor simți mai puțin sociabili mai târziu în această seară, așa că încearcă să nu te superi dacă iubitul tău nu îți răspunde la mesaje.

♊ GEMENI

Vei pluti prin muncă în această dimineață, dragă Gemeni, datorită unei conexiuni de susținere între Luna Scorpionului și Neptun visător. Asigură-te că îți urmărești obiectivele și aspirațiile chiar acum, deoarece universul va fi fericit să te conducă spre visele tale. Încearcă doar să ții cont de faptul că aceste vibrații se referă la pași mici care se vor adăuga în cele din urmă la o călătorie lungă. Stai ocupat să te ocupi de responsabilitățile tale și să pui bazele viitorului pe care ți-l dorești. Mai târziu în această seară, Luna va sufla un sărut către planeta ta guvernatoare, Mercur, deschizându-te către mesaje de dincolo de văzduh.

♋ RAC

Un calm spiritual va coborî asupra ta în această dimineață, micule Rac, pe măsură ce Luna în Scorpion formează un aspect de susținere cu visătorul Neptun. Încearcă să te deschizi către mesajele de dincolo de văzduh, deoarece universul va căuta modalități de a se conecta cu tine. Pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, atenția ta se va îndrepta spre distracție, inspirându-te să te apropii de cei mai buni prieteni ai tăi. Asigură-te că petreci timp de calitate cu cei mai apropiați și dragi în această seară, deoarece climatul cosmic va fi perfect pentru a hrăni atât relațiile platonice, cât și cele romantice, deoarece Luna îi dă un sărut lui Pluton și apoi lui Mercur.

♌ LEU

Dacă lucrurile s-au simțit grele în jurul casei tale, energia va fi ridicată în această după-amiază, datorită unei conexiuni de susținere între Luna în Scorpion și Neptun vindecător. Încearcă să nu pui la îndoială vibrațiile bune din domeniul tău domestic, permițând ca armonia să existe în spațiul tău și în toți cei care îl locuiesc. Încearcă să faci puțină curățenie și organizare în această seară, pe măsură ce Luna intră în aspecte ajutătoare cu Pluton și Mercur. De asemenea, s-ar putea să te trezești că devii puțin nostalgic pe măsură ce ziua se încheie și Luna se apropie de nodul sudic, dar încearcă să nu lași ca acest lucru să te îndepărteze de entuziasmul tău pentru viitor.

♍ FECIOARĂ

Conversațiile tale ar putea deveni profunde astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna în Scorpion activează sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. În timp ce vei fi într-o dispoziție socială, vei dori să fii selectivă cu cine vorbești, sau ai putea ajunge într-o discuție grea cu cineva cu care nu sperai să devii atât de personală. Din moment ce îți vei dezveli sufletul cu ușurință, va fi, de asemenea, important să nu dezvălui informații cuiva în care nu ești sigur că poți avea încredere, sau s-ar putea întoarce împotriva ta mai târziu. Pe măsură ce ziua se apropie de final, fă-ți un jurământ de deconectare, astfel încât să te poți concentra pe o ieșire creativă.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Respectarea rutinei obișnuite te va ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ în această dimineață, deși nu se va simți ca și cum ar fi o afacere ca de obicei. O conexiune între Luna în Scorpion și Neptun visător va ridica vibrația, ajutându-vă să vă atingeți recunoștința și frumusețea care vă înconjoară. Accentul se va muta pe viața de acasă în această seară, deoarece universul îți cere să ții cont de finanțele tale domestice. Dacă în prezent locuiți cu cineva, acesta ar fi un moment bun pentru a reevalua facturile pentru a vedea dacă există modalități de a economisi bani. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a discuta despre investiții în casa ta, deși vei dori mai întâi să stabilești un buget.

♏ SCORPION

Casa ta se va simți ca un sanctuar în această dimineață, dragă Arcașule, deoarece Luna Scorpionului împarte o conexiune dulce cu Neptun cel visător. Aceste vibrații îți vor aduce pace la nivel subconștient, mai ales dacă ești capabil să te bucuri de propriul spațiu domestic. Profită din plin de aceste vibrații aprinzând niște lumânări și punând muzică ambientală, mai ales dacă lucrezi la distanță. O energie nostalgică te va găsi în această seară, când Luna se va apropia de nodul sudic, aducând în discuție amintiri din zilele trecute. Acordă-ți permisiunea de a te gândi la vremurile bune, dar nu lăsa ca acest lucru să te îndepărteze de aprecierea ta pentru prezent.

♐ SĂGETĂTOR

Vei fi un adevărat fluture social astăzi, deoarece Luna în Scorpion formează o conexiune cu visătorul Neptun, declanșând o dorință de a comunica cu prietenii atât apropiați, cât și îndepărtați. Acordă-ți permisiunea de a tergiversa puțin în favoarea recuperării timpului cu prietenii tăi, dar nu-ți petrece întreaga zi pe platformele de socializare. Vibrația va deveni și mai vorbăreață în această seară, luminându-vă căsuțele de poștă electronică cu mesaje de la cunoscuți din întreaga lume. O conexiune între Luna și nodul sudic ar putea, de asemenea, să readucă fantomele din trecut, ajutându-vă să vă reconectați cu prietenii care au dispărut pe drumul lor.

♑ CAPRICORN

Chiar dacă nu îți iubești locul de muncă, ar trebui să găsești modalități de a-l aprecia în această dimineață, când Luna în Scorpion îi dă un sărut lui Neptun cel visător. Profită la maximum de aceste vibrații, exploatându-ți recunoștința ori de câte ori este posibil, mulțumindu-ți ție și universului pentru tot ceea ce ai construit.

♒ VĂRSĂTOR

Aura ta va fi moale, pură și conectată cu lumea din jurul tău în această dimineață, datorită unei conexiuni de susținere între Luna în Scorpion și Neptun visător. Acordă-ți permisiunea de a călători pe aceste vibrații, plutind prin ziua ta și prin toate îndatoririle care o însoțesc. Vei reveni pe pământ în această după-amiază, când energia se va rupe puțin, deși universul va căuta în continuare modalități de a se conecta cu tine, așa că fii cu ochii în patru pentru semne.

♓ PEȘTI

Planificați să petreceți o seară acasă în această seară, îmbrățișând confortul fericirii domestice cu o masă caldă, pijamale confortabile și muzica dvs. preferată. Cu toate acestea, încercați să nu vă abandonați în fața televizorului și, în schimb, reconectați-vă cu voi înșivă și cu obiectivele voastre. Idei și concepte noi vor curge din psihicul tău în această seară, așa că încearcă să îți faci timp pentru jurnal sau pentru o altă ieșire creativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.