Horoscopul de miercuri. Ce aduc astrele pe 19 ianuarie 2022

Horoscopul de miercuri. Ce aduc astrele pe 19 ianuarie 2022

♈ BERBEC

În timp ce dimineața vei începe în forță, ai putea să te lovești de un zid mai târziu în această după-amiază, când Luna în Leu împarte un aspect dezechilibrat cu Neptun cel cețos. Încearcă să nu te forțezi chiar acum, chiar dacă asta înseamnă să-ți lași mândria deoparte. O schimbare va avea loc în această seară, când Soarele se va muta în Vărsător, aducând accentul pe prieteniile și comunitatea ta în următoarea lună. Acest plasament solar te va inspira, de asemenea, să faci o diferență în lume. Totuși, va trebui să vă păstrați așteptări realiste în legătură cu astfel de chestiuni, sau ați putea ajunge să vă simțiți neajutorat în ceea ce privește soarta omenirii.

♉ TAUR

Nu e un secret că ești mândru de aspectul tău, dulce Bull. Cu Luna în Leu activă în a patra ta casă, aceste sentimente se vor aplica la casa ta și la alegerile tale în materie de design interior. Căutați modalități de a vă actualiza spațiul chiar acum, mai ales dacă simțiți că ați întârziat pentru o schimbare. O schimbare se va manifesta mai târziu în această seară, când Soarele va intra în Vărsător, ceea ce te va face să prioritizezi biroul tău de acasă. Acordă-ți permisiunea de a investi în zona ta de lucru, mai ales dacă ai lucrat de la distanță de când a lovit pandemia. Un mic strat de vopsea și un decor nou vor fi de mare folos acum, ajutându-te să te simți mai optimist în fiecare zi de muncă.

♊ GEMENI

Nu vă fie teamă să vă folosiți vocea și să vă apărați, deoarece Luna în Leu vă încurajează să vorbiți despre problemele care sunt importante pentru dvs. în acest moment. Chiar dacă va zgudui puțin barca, oamenii te vor respecta pentru că iei o poziție autoritară, ceea ce, la rândul său, îți va spori încrederea. Mai târziu în cursul serii, o schimbare se va manifesta pe măsură ce Soarele își face loc în inovatorul Vărsător, activând sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Aceste vibrații îți vor deschide în mod exploziv cel de-al treilea ochi în următoarea lună, așa că vei dori să fii atentă la mesajele sau semnele din partea universului.

♋ RAC

Nu ezita să investești în haine sau accesorii noi astăzi, micuțule Rac, deoarece Luna în Leu te încurajează să strălucești în timp ce îți îmbrățișezi imaginea unică. Încearcă doar să nu-ți lași prietenii să se pronunțe asupra a ceea ce ar trebui sau nu să cumperi, deoarece sfaturile lor nu vor reflecta neapărat gusturile tale. Vânturile cosmice se vor schimba în această seară, când Soarele va intra în Vărsător, aducând energie transformatoare în calea ta în următoarea lună. Aceste vibrații te vor ajuta, de asemenea, să intensifici legăturile personale în cadrul relațiilor tale romantice și platonice, așa că asigură-te că ești selectiv în privința celor pe care îi lași să intre în cercul tău intim.

♌ LEU

Munca pe care o depui astăzi în viața ta casnică și profesională va avea un impact uriaș în viitor, micule Leu, deoarece Soarele Capricornului împarte aspecte dulci cu nodurile destinului. Cu toate acestea, aceste vibrații se referă mai mult la pașii mici pe care îi faci în mod colectiv de-a lungul timpului, față de un moment uriaș de gratificare instantanee. Vibrațiile se vor schimba în această seară, când soarele va intra în Vărsător, strălucind o lumină în sectorul din harta ta care guvernează dragostea. Dacă ai sperat să încălzești lucrurile în departamentul de romantism, cu siguranță ți se va îndeplini dorința în următoarele 30 de zile.

♍ FECIOARĂ

S-ar putea să ai dificultăți în a-ți tria sentimentele astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna în Leu face lumină în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Între timp, vei dori să fii atentă la comportamente confuze sau de gazare în cadrul relațiilor tale, deoarece Luna intră în această după-amiază într-un aspect dezechilibrat cu Neptun înșelător. Din fericire, aceste vibrații se vor limpezi pe măsură ce se lasă seara, iar Soarele își face loc în Vărsătorul ager și isteț. Acest plasament solar vă va inspira să vă acordați prioritate sănătății și bunăstării în următoarea lună, deoarece universul vă cere să adoptați o rutină consistentă de alimentație, somn și exerciții fizice.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Popularitatea ta va fi în creștere și vei avea chef să socializezi astăzi, dulce Balanță, pe măsură ce Luna în Leu continuă să se deplaseze prin a unsprezecea ta casă. Deși conturile tale de social media vor fi în flăcări chiar acum, va trebui să te asiguri că îți vei respecta responsabilitățile, mai ales după-amiaza, când Luna formează un aspect dezechilibrat cu Neptun. Din fericire, va fi destul timp pentru distracție în următoarea lună, odată ce Soarele își va face loc în Vărsător în această seară. Folosiți aceste vibrații pentru a vă reinventa puțin, devenind creativi cu imaginea și proiectele personale.

♏ SCORPION

S-ar putea să te simți puțin lipsit de inspirație la birou astăzi, dragă Scorpionule, datorită unui aspect dezechilibrat între Luna în Leu și somnorosul Neptun. O lipsă de oportunitate creativă ar putea fi vinovată, dar dacă există puține șanse de a deveni artistică cu munca ta, ai putea să te uiți la modalități de a ridica vibrația la locul de muncă cu uleiuri esențiale, cristale, decorațiuni și altele asemenea. Dorința de a-ți împrospăta biroul se va transfera în casa ta în această seară, când Soarele intră în excentricul Vărsător. Căutați modalități de a aduce designul casnic conștient în spațiul dvs. în următoarea lună pentru a profita la maximum de această călătorie cosmică.

♐ SĂGETĂTOR

Dacă a trecut ceva timp de când ai efectuat o binecuvântare a casei sau dacă spațiul tău a devenit dezordonat în ultima vreme, acest lucru ți-ar putea da peste cap intuiția astăzi, datorită unui aspect dezechilibrat între Luna și Neptun ceață. Fă tot posibilul pentru a reveni în fruntea listei tale de treburi casnice, pentru a încerca să spargi efectele secundare negative ale acestor vibrații funky. Din fericire, această energie se va limpezi mai târziu în cursul serii, când Soarele își va face loc în Vărsător. Această perioadă cosmică îți va oferi ocazia de a-ți prioritiza studiile, deoarece curiozitatea ta naturală caută noi concepte pe care să le mesteci.

♑ CAPRICORN

Eforturile pe care le faceți astăzi v-ar putea ajuta să vă croiți un nume mâine, când Soarele aspectează nodurile destinului. Nu vă fie teamă să vă expuneți acum, mai ales dacă sperați să câștigați notorietate în cadrul comunității sau al cercului de prieteni. Lucrările creative vor fi bine primite, așa că asigură-te că îți actualizezi magazinul Etsy sau că îți postezi online cea mai recentă capodoperă. Afacerile secundare artistice vor avea profit în următoarea lună, odată ce Soarele s-a mutat în Vărsător în această seară. Căutați modalități de a vă crește contul bancar în săptămânile următoare, deoarece universul va căuta modalități de a sprijini astfel de întreprinderi.

♒ VĂRSĂTOR

Dacă ați așteptat ca celălalt pantof să cadă în cariera dvs., astăzi ar putea fi ziua potrivită, deoarece Soarele împarte aspecte dulci cu nodurile destinului. Este în regulă dacă nu știi exact încotro te îndrepți din punct de vedere profesional. Ceea ce contează este că mergi înainte. Dacă ești nefericit în poziția ta actuală, ar putea fi timpul să îți actualizezi CV-ul și să începi să cauți de lucru în altă parte. Din fericire, universul va fi de partea ta în următoarele săptămâni, odată ce soarele va intra în semnul tău în această seară. Nu lăsa pe nimeni să stea în calea creșterii tale în această perioadă și asigură-te că îți prioritizezi dorințele și nevoile.

♓ PEȘTI

În timp ce astăzi ar trebui să decurgă fără probleme, este posibil să începi să te simți plictisit sau deconectat în această după-amiază, deoarece Luna în Leu formează un aspect dezechilibrat cu guvernatorul tău modern, Neptun. Încearcă să ieși în natură dacă te simți copleșit de oboseală, deoarece conectarea cu elementele te poate ajuta să te scoți din orice stare în care te împiedici. Gândurile tale se vor transforma în profunzime în această seară, când Soarele intră în Vărsător, activând sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Nu vă fie teamă să intrați în interior în următoarea lună, deoarece universul va dori să acordați prioritate liniștii și introspecției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.