Horoscopul de vineri, 26 noiembrie. Zodiile care au o zi neagră

Luna Nouă în Scorpion aduce schimbări pentru zodii. Cine suferă

Vezi ce spune horoscopul pentru zodia ta, pentru 26 noiembrie 2021. Ce zodii au noroc și ce nativi au ghinion în această zi.

♈ BERBEC

Peisajul cosmic de vineri lucrează pentru a ridica starea de spirit, Berbec. Amețitoarea Lună în Leu își petrece ziua în opoziție cu marele visător Jupiter, ajutându-vă să vă valorificați energia creativă în timp ce examinați care dintre planurile voastre de visare merită să fie urmărite. Mai târziu, Luna înaintează în Fecioară, îndreptându-ți atenția asupra sarcinilor de lucru iminente și asupra stării tale de sănătate și a dietei.

♉ TAUR

Este ușor să te simți bine sub cerul de vineri, Taur. Luna își încheie șederea în Leul cu inimă mare cu o opoziție cu Jupiter optimist, ajutându-te să te macini în viața ta privată pentru a atinge stelele cu cea publică. Mai târziu, Luna face un salt înainte în semnul de pământ al colegilor din Fecioară. Prezența Lunii aici îți amplifică nevoia de plăcere, romantism și autoexprimare creativă.

♊ GEMENI

Este posibil să te simți ca două persoane diferite în cursul zilei, Gemeni. Prezența Lunii în extrovertitul Leu te încurajează să te menții în alertă și să te conectezi cu cei din jurul tău, în timp ce opoziția ei cu Jupiter, care are planuri mari, te încurajează să îți lărgești orizonturile cu traiectoria ta actuală. Mai târziu, Luna alunecă înainte, în Fecioara reflexivă, încurajându-te să te reconectezi cu baza ta de acasă și să păstrezi un profil social scăzut.

♋ RAC

Pune-ți nasul la treabă astăzi, Rac. Ambițioasa Lună în Leu te îndeamnă să îți pui lucrurile la punct și să îți organizezi fluxul de lucru, în timp ce opoziția ei cu Jupiter cel cu suflet mare te face să reevaluezi viitorul colaborărilor comune și al preocupărilor financiare. Mai târziu, Luna sare înainte în Fecioara povestitoare, încurajându-vă să vă întoarceți la conversațiile importante care au rămas neterminate.

♌ LEU

Ce se întâmplă în întâlnirile tale, Leule? Universul îți cere să explorezi dăruirea și acceptarea care se întâmplă în departamentul de relații, pe măsură ce Luna își încheie astăzi călătoria prin semnul tău. Opoziția Lunii cu Jupiter care face planuri plusează o stare de spirit optimistă în jurul uniunilor apropiate, în timp ce te încurajează, de asemenea, să îmbrățișezi creșterea parteneriatului într-o nouă capacitate. Mai târziu, Luna se scufundă în Fecioară, ocupată, îndreptându-vă atenția spre preocupările financiare.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Îți închei șederea în singurătate astăzi, Fecioară. Luna își petrece ziua șerpuind prin Leul cu inimă mare, ajutându-te să rezolvi nodurile emoționale care trebuie descâlcite în liniște. Opoziția Lunii cu Jupiter aspirațional te ajută să te armonizezi cu planurile actuale care trebuie ajustate pe frontul echilibrului dintre muncă și viață personală. Mai târziu, Luna alunecă în semnul tău, revigorându-ți exprimarea de sine și ajutându-te să-ți îmbrățișezi independența.

♎ BALANȚĂ

Acordă-ți permisiunea de a fi un fluture social astăzi, Balanță. Ai nevoie să te conectezi cu oamenii pe care îi prețuiești și să te uiți mai atent la obiectivele pe care le ai în minte. Luna jucăușă din Leu își petrece ziua opunându-se lui Jupiter cu inimă mare, ajutându-te să te concentrezi asupra lecțiilor de învățat în jurul exprimării creative de sine și a romantismului. Mai târziu, Luna alunecă înainte în Fecioară reflexivă, intensificându-ți nevoia de singurătate și pace.

♏ SCORPION

Un ultim impuls pe frontul carierei este tot ce ai nevoie astăzi, Scorpionule. Prezența Lunii în spectaculosul Leu vă încurajează să vă contemplați traiectoria actuală și să faceți ajustările necesare. Opoziția Lunii cu aspiraționalul Jupiter te încurajează să examinezi dintr-o nouă perspectivă planurile de viitor pe frontul casei și al familiei. Mai târziu, Luna alunecă înainte în Fecioară practică, ajutându-vă să rafinați obiectivele viitoare.

♐ SĂGETĂTOR

Nu te poți abține să nu te gândești la locul tău mai mare în lume astăzi, Săgetătorule. Ce urmează pentru tine? Luna se plimbă prin Leul axat pe sine și își petrece ziua în opoziție cu planeta ta guvernatoare, veselul Jupiter. Această pereche funcționează pentru a te ajuta să deblochezi orice sentimente înăbușite și îți facilitează exprimarea așa cum crezi de cuviință. Mai târziu, Luna mărșăluiește înainte în capabila Fecioară, îndreptându-ți atenția spre preocupările legate de carieră și reputație.

♑ CAPRICORN

Permiteți-vă să vă destindeți sub cerul de vineri, Capricorn. Luna își încheie șederea în Leu, centrat pe inimă, cu o opoziție cu Jupiter, care te face să te simți bine, ajutându-te să te armonizezi cu poveștile actuale care se învârt în jurul talentelor și resurselor tale latente care așteaptă să fie activate. Mai târziu, Luna se scufundă în pământeana Fecioară, ridicându-vă din marasm și ajutându-vă să căutați o perspectivă nouă și o schimbare de ritm.

♒ VĂRSĂTOR

Nu poți să te îndepărtezi de poveștile care se nasc în relațiile tale apropiate, Vărsătorule. Luna tropăie prin coada Leului, care caută dragostea, îndreptându-ți atenția spre poveștile care se nasc în relațiile tale apropiate. Luna își petrece ziua într-o opoziție dinamică cu optimistul Jupiter, ajutându-te să te concentrezi asupra lecțiilor care încă mai trebuie învățate în materie de parteneriat. Mai târziu, Luna se scufundă în reflexivul Fecioară, sporindu-vă nevoia de intimitate și dorința de conexiuni intime.

♓ PEȘTI

Intră din nou în corpul tău astăzi, Pești. Ce sentimente încearcă să iasă la suprafață? Luna își petrece ziua în opoziție cu planeta ta guvernatoare, Jupiter spiritual, ajutându-te să recunoști orice emoții reținute care persistă în jurul echilibrului dintre viața profesională și cea privată. Puneți la punct orice proiect de lucru iminent și pregătiți-vă să mergeți mai departe. Mai târziu, Luna face un salt în Fecioara rațională, îndreptându-vă atenția spre relațiile apropiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.