Horoscopul Dragostei 2020. Zodii care vor suferi foarte tare

Horoscopul Dragostei 2020

Horoscopul Dragostei 2020. Anul nou aduce cu el relații duse la extrem. În acest an vom avea parte de sentimente intense, gânduri încurcate și acțiuni neprevăzute. Așadar, va fi foarte greu ca relația pe care o ai să o păstrezi așa cum vă place vouă. Există două tipuri de relație prevăzute pentru acest an: ori veți ajunge la altar, ori veți suferi crunt.

Berbec – Horoscopul Dragostei 2020

Flacăra dragostei dintre tine și partenerul tău pare că s-a stins ce ceva vreme. Acesta este anul deciziilor importante pentru trup și suflet. Tu va trebui să alegi dacă vrei să rămâi în continuare alături de cel lângă care ai petrecut peste un deceniu din viața ta sau să-i spui adio. În cazul relațiilor ”la început” este bine să nu vă pripiți.

Taur

Pare că ați găsit persoana la care ați visat o viață întreagă, mai mult sau mai puțin. Astrele au rezervat numai bine pe drumul vostru, dar trebuie să fiți conștienți că partenerul de viață are niște așteptări de la voi. Rămâne doar să negociați, dacă nu vreți să îmbăcați ținuta de miri anul acesta.

Gemeni

Relația cu partenerul este una plină de hopuri. În ultima vreme ați fost mult prea concentrați pe muncă. Vă recomandăm să-i oferiți mai multă atenție celui de lângă voi înainte să fie prea târziu.

Rac

Lacrimi curg, râuri, râuri. Foarte puțini nativi vor reuși să traverseze acest an alături de partenerul actual. Pentru cei neimplicați într-o relație, ar trebui să profitați de acest an pentru a munci mai mult sau pentru a vă consolida relația cu alte persoane. Nu se întrevede nimic pe plan amoros.

Leu – Horoscopul Dragostei 2020

Este anul aniversării voastre. Aveți parte de mai multă înțelegere din partea partenerului. Ba chiar mai mult, veți face niște compromisuri pentru a vă păstra relația. Știți că ați greșit mult, dar totul se poate îndrepta.

FOLLOW ME

Fecioară

Anul începe cu o idilă pentru nativii care nu sunt implicați încă într-o relație. Este bine să mențineți legătura cu această persoană pentru că se dovedește a fi un stâlp în cariera voastră.

Balanță

Se pare că veți face pasul cel mare. Dacă l-ați mai făcut o dată alături de partenerul actual, înseamnă că veți sărbători cu fast aniversarea de la căsătorie. Se văd copii mici în casa voastră. Dacă nu sunt făcuți de voi, înseamnă că sunt niște nepoței. Cert este că glasuri de copii se vor auzi de sărbători.

Scorpion

Balanța înclină spre singurătate și suferință. Dacă doriți să vă păstrați partenerul este o singură șansă: În previziunile lui să se arate mai mult noroc în dragoste. Atunci ar putea face un compromis și ar putea încerca să treacă peste problemele din cuplu.

Săgetător – Horoscopul Dragostei 2020

Nuntă mare la palat. 600 de invitați se vor bucura de mâncăruri și băuturi alese pe sprânceană. Da, da. Voi sunteți în rol principal. Se pare că anul 2020 pentru nativii Săgetător vor aduce cel mai bun an pe plan sentimental. Urmând ca după grandiosul eveniment lumea să aștepte urmașii, iar aceștia să sosească la scurt timp. Atenție! Asta nu înseamnă că în același ani, ci nu peste 10 ani.

Capricorn

În plan persoanl veți avea de rezolvat niște conflicte interioare, poate niște dezamăgiri din trecut care nu vă lasă să treceți mai departe. Norocul vostru este că nu trebuie să dați bani la psiholog. În prima decadă a anului cunoașteți o persoană pe sufletul vostru care se dovedește a vă ajuta mai mult decât ați fi putut crede vreodată.

Vărsător

Este un an bun din punct de vedere sentimental. Vă pregătiți să faceți pasul cel mare. Așteptați cu nerăbdare să spuneți da, deși vă e frică de ceea ce implică asta. O discuție mai amănunțită cu partenerul de viață va putea pune în ordine gândurile voastre. Așa veți putea lua decizia corectă.

Pești

Mergeți pe acest drum de câțiva ani. A devenit obositor. Luați o alegere. Așa nu se mai poate. Ori vă căsătoriți, ori schimbați macazul. Puneți în balanță totul și nu trebuie să vă fie teamă de ce ar putea urma indiferent de decizie. Tot răul spre bine și… oricum totul se uită la un moment dat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.