Horoscopul dragostei în februarie 2023 pentru zodia ta

Horoscopul săptămânii 24-30 octombrie 2022. Sezonul eclipselor schimbă viețile zodiilor

Februarie, anotimpul iubirii, este aici. În 2023, luna aduce vești minunate pentru toate persoanele îndrăgostite sau în căutarea iubirii.

Acest februarie 2023 este remarcabil din mai multe puncte de vedere, iar Ziua Îndrăgostiților ar fi și ea cu totul diferită având în vedere pozițiile planetare din această zi.

Expertul Astro Numerolog Sidhharrth S Kumaar vă va spune cum va fi această lună. Pe baza NPS (Numerology Positioning System), KPS (Karm Positioning System) și a numerologiei zero, iată ce vă așteaptă în viața amoroasă în februarie 2023.

„Dimineața arată ziua” este un dicton vechi cu o semnificație mai profundă și stabilește contextul corect; în mod similar, poziția planetară la răsăritul soarelui este foarte importantă și semnificativă.

La răsăritul soarelui din 1 februarie 2023, Venus (planeta iubirii și a luminii) și Saturn (conducătorul karmei) se află amândouă în semnul Vărsătorului, guvernat chiar de Saturn. În plus, Luna (planeta emoțiilor) și Marte (energia de execuție) se află în semnul Taurului, care este guvernat de Venus, și Ketu, care este prezent în Balanță, pe care o guvernează Venus.

Mai mult, dacă ne uităm la răsăritul soarelui din 14 februarie 2023, Venus și Saturn continuă să se afle în Vărsător și li se alătură în continuare Soarele, formând trei asociații de planete în Vărsător. Semnele guvernate de Venus, adică Taurul și Balanța, sunt martorele prezenței lui Marte și, respectiv, a lui Ketu în semnele lor.

FOLLOW ME

O evaluare sumară a alinierii planetare și a compoziției elementare a zilei sugerează că indivizii trebuie să fie atenți la zvonuri și arată în continuare calea de a nu crede în zvonuri într-o relație și în viața generală.

Această lună va fi foarte specială, deoarece multe persoane vor vedea progrese în viața lor amoroasă după o lungă așteptare, iar mai târziu, în cursul anului, vom asista la un salt semnificativ în ceea ce privește căsătoriile și copiii.

Anul va fi marcat, de asemenea, de numeroase persoane care vor avea șansa de a-și întâlni sufletele gemene și sufletele-pereche karmice.

Berbec

Celibatari: Este timpul să îți manifești partenerul de vis, Berbec. Și odată cu el, șansele tale de a-l întâlni pe alesul inimii se intensifică. Nu rezistați să faceți primul pas.

Cupluri: Marte, o planetă a energiei și a intimității, se află în semnul Taurului (guvernat de Venus, planeta romantismului și a iubirii). Profitați din plin de ea petrecând timp de calitate cu partenerul. Folosiți această oportunitate pentru a crea amintiri de bază, a avea conversații profunde și a experimenta intimitatea sexuală ca niciodată înainte.

Taur

Celibatari: Luna februarie vă va obliga să stați acasă și să evitați interacțiunile sociale. Luați-o ca pe o responsabilitate de a vă pune în evidență și de a cunoaște cât mai multe persoane noi. În cele din urmă, veți găsi „persoana” pe care o căutați.

Cupluri: Ați așteptat momentul perfect pentru a vă oficializa relația? Dacă da, fă-o acum, deoarece alinierea astrelor este favorabilă pentru tine. În sezonul iubirii, relația voastră va continua să fie o sursă de căldură și confort.

Gemeni

Celibatari: Nu vă faceți griji pentru cei care sunt singuri: Dragă fluture social, s-ar putea să fii singur de Valentine’s Day, dar nu pentru mult timp. Farmecul tău s-a dublat, iar abilitățile tale de a flirta s-au îmbunătățit. Este doar o chestiune de timp până când încrederea ta va atrage un partener iubitor care să te înțeleagă.

Cupluri: Surprize simple, întâlniri confortabile și eforturi semnificative… acestea vor descrie viața ta amoroasă în februarie. A face ceva special pentru partenerul tău de Ziua Îndrăgostiților va reaprinde pasiunea în relația ta, altfel stagnantă.

Rac

Celibatari: Luna Îndrăgostiților vă cere să învățați, să vă vindecați și să mergeți mai departe. Îți cere să renunți la amintirile traumatice din trecut și să deprinzi tipare toxice pentru a întâlni dragostea pe care o meriți.

Cupluri: În timp ce ești ocupat să faci planuri mari pentru Valentin tău în această lună, este crucial să iei aminte la intențiile lor. Își reciprocă genul de iubire pe care continui să o revarsă asupra lor? Nu uita, comunicarea este cheia.

Leu

Celibatari: Nu vă faceți griji pentru cei care nu sunt singuri: Alinierile planetare vor muta atenția socială asupra ta. Este posibil să întâlniți mai multe întâlniri potențiale. Totuși, dăruiește-ți inima doar celui care împărtășește aceleași valori.

Cupluri: În acest sezon al iubirii, veți fi mai vulnerabil față de partenerul dvs. Înainte de a-i împărtăși cele mai profunde secrete, asigurați-vă că este pregătit să accepte marea dezvăluire.

Fecioară

Celibatari: Nu vă faceți griji pentru cei care nu sunt singuri: Fecioară, vei număra numărul de propuneri primite în această lună. În cele din urmă, te vei face deschis la relații de iubire și vei găsi pe cineva care îți liniștește inima.

Cupluri: Legătura cu partenerul tău se va consolida și vei fi martor la un nou început de viață. Cu cuvinte simple, dragostea va fi în aer!

Balanță

Celibatari: În luna februarie, lumea va fi un pic mai magică. Posibilitatea de a vă găsi persoana specială este mare și o puteți întâlni destul de oriunde, chiar și în timp ce așteptați metroul.

Cupluri: Balanțele într-o relație își vor scoate la iveală puterile de echilibrare. În timp ce mențineți o carieră spectaculoasă, vă veți face timp și pentru întâlniri romantice la cină, împreună cu Netflix and chill cu iubitul dvs.

Scorpion

Celibatari: Persoanele născute sub acest semn de apă radiază de farmec, încredere și pasiune pe parcursul celor 28 de zile. Se formează o aură irezistibilă care atrage multiple perspective romantice dezirabile.

Cupluri: Astrele v-au pregătit pentru o perioadă de o lună de conversații profunde, întâlniri romantice și sex uluitor. Indiferent de partenerul care face cel mai mare efort, această Zi a Îndrăgostiților va fi excepțional de specială pentru voi.

Săgetător

Celibatari: Blocajele anterioare în viața amoroasă și lipsa de energie pentru a face față unei relații romantice vor fi înlăturate. Veți căuta din nou dragostea.

Cupluri: Cuplurile vor plănui să atingă următoarea etapă importantă în relația lor. Planuri precum oficializarea relației, cererea în căsătorie a persoanei iubite, mutarea împreună sau conceperea unui copil vor fi în fruntea topurilor lor.

Capricorn

Celibatari: Cei singuri: Spre deosebire de atitudinea ta lipsită de griji în ceea ce privește relațiile, luna aceasta vei deveni serios în ceea ce privește găsirea unui partener potrivit. Cel potrivit vă așteaptă chiar după colț. Doar nu vă fie teamă să vă etalați sinele autentic.

Cupluri: Înflorind cu energiile intimității emoționale și sexuale, februarie va fi probabil o lună fierbinte pentru Capricornii îndrăgostiți. Cea mai bună parte este că partenerul tău se va bucura de fiecare bucățică din ea.

Vărsător

Celibatari: În luna de miere, în luna de miere, în care se va întâmpla să fie o perioadă de timp în care nu se va putea face nimic: În timpul sezonului Pești, va exista o abundență de fluturi în stomac. Înconjurat de persoane care au o înclinație romantică față de tine, este rândul tău să îl alegi pe cel care nu se rezumă doar la vorbe, ci și la fapte.

Cupluri: Această lună vă asigură de dorința de a face cheltuieli extravagante. Având în vedere că Ziua Îndrăgostiților se apropie, este o idee bună să îi oferiți partenerului lux din când în când.

Pești

Celibatari: Această lună se va lăsa cu strălucire. Nu fiți surprinsă dacă mai mulți admiratori vă oferă ceva de băut sau vă cer numărul de telefon.

Cupluri: Partenerul dvs. va face o ploaie de iubire asupra dvs. ca niciodată până acum. Bucură-te de atenție, Peștișorule! Dacă este posibil, returnează și tu o parte din ea. Răsplătirea iubirii către persoana potrivită, fără a aștepta prea mult timp, va deține cheia pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.